در جلسه‌ معاون سازمان بسیج و فرمانده سپاه کربلا با استاندار مطرح شد

پیش‌بینی ایجاد 30 هزار شغل پایدار با ساماندهی سواحل توسط سپاه کربلا

تاریخ انتشارپنجشنبه ۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۹
کد مطلب : ۴۳۲۳۹۵
جلسه اجرای طرح‌های فرهنگی و اجتماعی «سواحل سالم، پارک پاک» در تفرجگاه‌ها و سواحل استان مازندران با حضور استاندار، فرمانده سپاه کربلا،معاون طرح و برنامه سازمان بسیج مستضعفین کشور مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا و معاون فرهنگی و هنری سپاه کربلا در استانداری مازندران برگزار شد.
۰
plusresetminus
پیش‌بینی ایجاد 30 هزار شغل پایدار با ساماندهی سواحل توسط سپاه کربلا
به گزارش بلاغ،  جلسه اجرای طرح‌های فرهنگی و اجتماعی «سواحل سالم، پارک پاک» در تفرجگاه‌ها و سواحل استان مازندران با حضور مجید حسین زادگان، استاندار، سرهنگ سیاوش مسلمی فرمانده سپاه کربلا، سردار بریمانی معاون طرح و برنامه سازمان بسیج مستضعفین کشور، محمدمهدی اقبال پور، مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا و معاون فرهنگی و هنری سپاه کربلا در استانداری مازندران برگزار شد.

استاندار مازندران در این دیدار با بیان اینکه نگاه اقتصاد محور در سواحل مازندران وجود نداریم، گفت: با توجه به ویلاسازی و به دلیل اینکه برخی از نقاط سواحل هم آزاد نشده بود، گردشگری دریایی مورد توجه قرار نگرفته است.

مجید حسین زادگان با بیان اینکه بخش‌هایی از سواحل در اختیار بخش خصوصی است که مجتمع‌های رفاهی در آن احداث شده، افزود: با تلاش‌های صورت گرفته ۸۵ درصد از سواحل دریا آزاد شده است، اما ۱۵ درصد باقی مانده، که میتوان با همکاری نهاد‌ها به نحوه مطلوب کار را پیش ببریم.

حسین زادگان از شناسایی ۱۳۴ نقطه برای ساخت اسکله گردشگری در سواحل خبر داد و گفت:درصدد هستیم تا اسکله‌های گردشگری را در مازندران احداث کنیم. زمین‌ها شناسایی و استعلامات مورد نظر از دستگاه‌ها و محیط زیست هم گرفته شد. بخشی از اسکله سازی به بخش خصوصی واگذار شد و لذا بسیج سازندگی سپاه کربلا هم میتواند در این طرح شرکت کند.

استاندار مازندران با اعلام اینکه انتظار است در سال جاری بتوان در بیش از ۴۰ نقطه از سواحل، اسکله‌های گردشگری به بهره برداری برسد، خاطر نشان کرد: در ساخت این اسکله‌ها سازه‌های سبک به کار گرفته شده است.

حسین زادگان در ادامه با تصریح بر اینکه سرمایه گذاری در طرح‌های گردشگری دریا باید بلند مدت باشد، افزود: دست دولت در حریم ۶۰ متر از ساحل باز است و می‌شود با اجرای طرح‌های فرهنگی و بومی برای زیباسازی سواحل اقدام کرد.

استاندار مازندران با اشاره به ۴۷ نقطه حادثه خیز در دریا، یادآور شد: بسیج سازندگی نیز می‌تواند در اجرای این پروژه‌ها مشارکت کند و با ایجاد طرح‌های زیباسازی و ساماندهی هم جلوی غرق شدگی مردم را در این مناطق بگیرد و هم اینکه با یک پیوست فرهنگی شرایط مناسب و محیط سالمی را برای خانواده‌ها و گردشگران فراهم کند.
 
در ادامه معاون طرح و برنامه سازمان بسیج مستضعفین کشور نیز با بیان اینکه مازندران از نعمت الهی برخوردار بوده و سواحل مازندران ازجمله نعمتی است که بایداز آن درست بهره برداری کرد، گفت: استان مازندران با موقعیت گردشگرپذیر بودن، می‌توان با صنعت توریسم، اقتصاد فرهنگ محور و رفاهی برای مردم ایجاد کرد که هم بشود برای مردم اشتغالزایی کرد و هم بشود برای مردم یک محیط سالم رفاهی ایجاد کرد.



سردار عبدالحسین بریمانی با اشاره به اینکه ایران از نظر دارا بودن امکانات رتبه ششم را در میان کشور‌ها دارد، اما از نظر بهره برداری از امکانات رتبه خوبی ندارد، افزود: متاسفانه سواحل استان مازندران شرایط خوبی ندارد لذا باتوجه به گردشگر پذیر بودن این استان می‌بایست اقدامات اساسی برای زیباسازی سواحل صورت بگیرد.

بریمانی در ادامه با تصریح بر اینکه توریست بهمراه خود اقتصاد می‌آورد، خاطرنشان کرد: باید گردشگری یک پیوست فرهنگی که آن سبک زندگی اسلامی ایرانی است، هم داشته باشد تا یک اقتصاد فرهنگ محور در سواحل مازندران ایجاد شود.

معاون طرح و برنامه سازمان بسیج مستضعفین کشور با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر ترویج سبک زندگی اسلامی ایران در جامعه، گفت: امروز این فرصت فراهم شده تا با یک طرح فرهنگی و اجتماعی برای ساماندهی دربخش سواحل اقدام شود و این یک تکلیف است.

بریمانی در پایان تاکید کرد: اگر طرح‌های فرهنگی و اجتماعی «سواحل سالم، پارک پاک» در تفرجگاه‌ها و سواحل استان مازندران به درستی صورت گیرد و سواحل مازندران به خوبی ساماندهی شوند، علاوه بر داشتن محیط سالم بیش از ۳۰ هزار اشتغال پایدار برای مردم منطقه بوجود خواهد آمد که این مساعدت و همراهی مسئولان استان بویژه شخص استاندار را می‌طلبد.
 

فرمانده سپاه کربلا نیز در ادامه به اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری در سواحل و پارک‌ها اشاره کرد و افزود: ترویج ارزش‌ها و فرهنگ اسلامی مهم‌ترین راهکار برای مقابله با آسیب‌ها و ناهنجاری‌های فرهنگی است.



سرهنگ سیاوش مسلمی با بیان اینکه معضلات فرهنگی در سواحل مازندران زیبنده این استان نیست، خاطرنشان کرد: با اجرای طرح‌های کارشناسی شده گردشگری که پیوست فرهنگی و بومی دارد، میتوان یک محیط سالم را برای مردم فراهم کرد.
 
مسلمی در پایان با تصریح بر اینکه گردشگری در مازندران سبب رشد اقتصادی و پیشرفت می‌شود، یادآور شد: باید در این میان به گردشگری اسلامی توجه ویژه شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

مردم  و حق اعتراض
جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
قرآن، برای تنها تلاوت یا عمل؟
پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
پرستاران سر دو راهی خانه‌نشینی و تغییر شغل
سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۳
آنچه خوبان همه دارند تو یک‌جا داری
يکشنبه ۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۷
وعده صادق، ضربه پشیمان‌کننده و پیشگیرانه
شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۴