در پایان جنگ و پس از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ بین برخی از مسئولین مبحثی بود بر اینکه قطعنامه بهصورت تاکتیکی پذیرفته شود؛ اما نظر امام (ره) غیر از این بود و اعلام کردند که ما براساس موازین اسلام وقتی قطعنامه را پذیرفتیم، پایبند به مفاد آن هستیم و این یک پذیرش تاکتیکی نیست.
مومنان همانند پیامبر (ص) و امامان معصوم (ع) نسبت به همگان دلنگران هستند؛ این دلنگرانی نسبت به توده های منحرف و کافر به شکل حرص بر این ایمان آوری است و دلسوزانه بر آن هستند تا آنها را نجات داده و از دوزخ و آتش و شقاوت ابدی برهانند.
امروز در دنیا چالشها و درگیریها، چالشهای رسانهای است؛ بیش از آنچه موشک و پهپاد و هواپیما و ابزارهای جنگی و مانند اینها تأثیر بگذارند در عقب راندن دشمن، رسانهها هستند که تأثیر میگذارند و دلها و ذهنها را تحت تأثیر قرار میدهند.
با وجود تمامی عبرت و خسارت برجام برای کشور داشته که حتی وزیر وقت خارجه نیز به آنها اعتراف کرد اما این روزها عدهای در داخل کشور بهدنبال ادامه مذاکرات هستند.
رهبر معظم انقلاب میفرمایند: «درباره امیرالمؤمنین(ع) سخن زیاد گفته شده است، لکن همه حقیقت هنوز گفته نشده است. آنچه از فضائل امیرالمؤمنین(ع) تاکنون بر زبانها و قلمها جارى شده است، همه فضائل امیرالمؤمنین نیست، بخشى از آن است.
حضرت علی(ع) از اهميت دعا و اينكه كليد همه خيرات و بركات است به طور مشروح سخن مىگويد و هدف آفرينش انسان را كه همان زندگى جاويدان آخرت است نه چند روزه زندگى بى حاصل دنيا، براى فرزندش روشن مىسازد.
از نظر قرآن، زمانی تکالیف الهی از سوی بندگان به معنای تمام انجام میشود که افزون بر اقدام شخص به آن، در مقام مسئولیت اجتماعی توصیه به حق و صبر در قالب فریضه امر به معروف و نهی از منکر، دیگران را نیز بدان «امر» کند و در این امر استقامت و شکیبایی ورزد.
تشکیل سازمان بسیج رسانه در ۲۱ دیماه ۱۳۹۱، پاسخی ضروری به یکی از بزرگترین چالشهای جبهه رسانهای انقلاب بود، فقدان انسجام و هماهنگی میان رسانههای انقلابی.
بر اساس تئوری تاراج (Spoils system) یک طیف سیاسی پس از قدرتیابی و تسلط بر دستگاه اجرائی به رسم پاداش و تقدیر، مناصب سیاسی را میان همسنگران تقسیم میکند؛ چنین اندیشهای کرسی خدمتگزاری را به «غنیمت» تعبیر کرده و تقسیم «مشاغل» و «جایگاه» را به رسم قدردانی جایز میداند؛ لذا سهمخواهی بخشی از مدعیان اصلاحات- اعتدال در این کانال فکری قابل تفسیر و تحلیل ...
جهادگر فقید دکتر «سعید کاظمی آشتیانی» مردی بود که با تمام توان خود در توسعه عرصههای علم و دانش کشور افتخار آفرید تا نام ایران همواره بر فراز قلههای افتخار علم و دانش بدرخشد.
بسیاری از رهبران گروههای تروریستی-از ابوبکر بغدادی بگیر تا ابومحمد جولانی و... عبدالله قرداش- در زندانهای « ابوغریب»، «گوانتانامو» و «کمپ بوکا» زندانی بودهاند و پس از آزادی، ناگهان تبدیل به چهرههای کلیدی گروههای تروریستی و تکفیری شدهاند.