تاریخ انتشارچهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۵
کد مطلب : ۳۹۱۶۳۶
دانشگاه کوئینزلند برای جلوگیری از تخریب سواحل، یک جنگل شناور را طراحی و ساخته است.
۰
plusresetminus
به گزارش بلاغ،طوفان‌های بادی می‌توانند آسیب‌های جدی و بزرگی را به مناطق ساحلی  وارد کنند،‌ همچنین امواج نیز با فرسایش خط ساحلی، باعث تخریب اماکن تفریحی نیز می‌شوند؛ از همین رو محققان برای جلوگیری از این اتفاق، یک "جنگل شناور" ساختند.

براساس گزارش «نیواطلس»، این سازه که توسط محققان دانشگاه «کوئینزلند» و به سرپرستی «چین‌مینگ‌وانگ» طراحی و ساخته شد، دارای ساختار خمیده شناوری است که حدود یک کیلومتر طول دارد و در خط سواحلی که در معرض خطر قرار دارند، نصب خواهد شد.

یکی از ویژگی‌های کلیدی این جنگل ساختگی، سطح بتونی شیب‌دار آن است که باعث می‌شود انرژی امواج پس از برخورد به آن پراکنده شود تا برای ساحل مخرب نباشند.

طبق این گزارش، این سازه، دارای ساختارهای عمودی شکلی است که آن را شبیه به یک جنگل واقعی می‌کند اما این جنگل مصنوعی به جای درخت‌ از ساختارهای لوله‌ای پلاستیکی و بتونی ساخته شده است که هر کدام به اندازه 20 متر ارتفاع دارد.

همچنین ساختارهای لوله‌ای تا حدودی انعطاف‌پذیرهستند تا احتمال شکسته شدن را کاهش دهند و از طرفی آنقدر محکم هستند که از رسیدن بادهایی با سرعت زیاد به ساحل جلوگیری کنند.

امید است تا این سازه برای جلوگیری از گردبادهای مخرب در کشورهایی از جمله بنگلادش، موزامبیک، تایوان و فیلیپین مورد استفاده قرار گیرد.

ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

چشم زخم؛ خرافات یا حقیقت؟
يکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
تاخیر در انتصابات، خسارتی جبران‌ناپذیر
شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۰
برنامه ملی سلامت خانواده زیر ذره‌بین
يکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۷
شهید شیرودی، مالک اشتر دفاع مقدس
شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۱
پرستاران سر دو راهی خانه‌نشینی و تغییر شغل
سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۳