تاریخ انتشارسه شنبه ۵ دی ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۰
کد مطلب : ۴۸۳۰۸۷
عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی: تشکیل مجلس قوی با پشتوانه مردمی ضامن حرکت صحیح دولت است.
۰
plusresetminus
مجلس قوی با مشارکت حداکثری بوجود می‌آید
به گزارش بلاغ به نقل از مشرق، حسین حسین‌زاده، عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر مشارکت حداکثری مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: مقام معظم رهبری همواره در زمان‌هایی که مسئولان نیاز به روحیه دارند نکات کلیدی را مطرح می‌کنند. موضوع انتخابات از دو جهت حائز اهمیت است؛ یکی از منظر داخلی و دیگر از منظر خارجی. قطعا مشارکت بالای مردم در انتخابات می‌تواند گامی در جهت تشکیل یک مجلس مردمی بوده که هم رضایتمندی مردم را به دنبال دارد و هم نشانه اقتدار کشور است. از منظر خارجی نیز زمانی که دشمنان می‌بینند مردم ما از صبح زود پای صندوق رای آمده و ساعت‌ها در صف می‌ایستند تا رای دهند، قطعا در برنامه‌های خود تجدیدنظر کرده و مایوس می‌شوند.

وی در ادامه اظهار کرد: همان طوری که مقام معظم رهبری تاکید داشتند، تامین سلامت، امنیت، رقابت و مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی بسیار مهم است. یک مجلس قوی، متخصص و توانمند می‌تواند ریل‌گذاری صحیحی برای حرکت دولت داشته باشد. مجلس قوی می‌تواند بازوی کمکی دولت در حل مشکلات مردم باشد. درست است که کار مجلس قانون‌گذاری و نظارت بر اجرای قانون است اما می‌تواند در حرکت دولت بسیار مؤثر واقع شود.

مشارکت حداکثری در انتخابات امنیت‌آفرین است
نایب‌رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: دشمن دنبال این است تا مشارکت مردم در انتخابات را کاهش داده و در کشور ناامنی ایجاد کند.
 
هادی بیگی‌نژاد، با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر مشارکت حداکثری مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: مشارکت مردم در انتخابات امنیت‌آفرین است. اگر مشارکت مردم در انتخابات بالا باشد امنیت کشور ارتقا پیدا می‌کند. اگر مشارکت مردم در انتخابات پایین باشد، طمع دشمنان افزایش پیدا می‌کند و به دنبال آن ناآرامی‌ها در کشور ایجاد می‌شود. این برنامه‌ای است که دشمن دارد.

وی در ادامه با بیان اینکه دشمن به دنبال این است تا مشارکت مردم در انتخابات را کاهش داده و به دنبال آن در  کشور ناامنی ایجاد کند، اظهار کرد: مجلس قوی دارای چند ویژگی است ویژگی اول این است که افرادی که انتخاب می‌شوند عالم و کارآمد باشند. فرد منتخب باید بداند مشکلات کشور چیست و راهکار حل مشکلات چه هستند. افرادی عالم، آگاه و کارآمد برای تشکیل مجلس کارآمد و قوی نیاز است. نمایندگان مجلس قوی به دور از هیاهو و حرکت‌های نمایشی در مجلس حضور پیدا کرده و به دنبال حل مشکلات هستند.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: از سوی دیگر مشارکت بالا در انتخابات با رقابت ایجاد خواهد شد. برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات باید بستر رقابت را فراهم کنیم اما ایجاد رقابت نباید خودش عامل کاهش مشارکت در انتخابات باشد. زمانی که افرادی ناسالم در مسئولیت قرار می‌گیرند، خود به خود باعث تضعیف روحیه مردم می‌شود. کسی که نشان داده اهل زد و بند و سوءاستفاده مالی به نفع خود و به ضرر کشور است. کسی که  نشان داده حاضر است منافع ملی را برای منفعت خود یا گروهی به خطر بیندازد، این قبیل افراد در درازمدت باعث کاهش مشارکت مردم در انتخابات می‌شوند.
بیگی‌نژاد گفت: فکر نکنیم اگر هر کسی  را تایید صلاحیت کنیم منجر به افزایش مشارکت در انتخابات خواهد شد. ممکن است امروز مشارکت افزایش پیدا کند اما چهار سال دیگر چه می‌شود. وجود کسی که مفسد یا حامی مفسدان است، آبروی نظام اسلامی را می‌برد. باید بدانیم سلامت افراد در مشارکت مردم در انتخابات‌های آتی مهم است باید افراد سالم تایید صلاحیت شوند تا بستر رقابتی سالم شکل بگیرد. گذشته افراد نیز مهم است. سلامت افراد از روی گذشته آن تایید می‌شود هر آدمی گذشته‌ای دارد که قابل پاک شدن نیست.

نماینده مردم لارستان در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: یک مجلس قوی می‌تواند ریل‌گذاری صحیحی انجام داده و مسیر حرکت را برای دولت به درستی تعریف کند. ان شاءالله با برگزاری انتخابات پرشور و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات مجلس قوی شکل خواهد گرفت. بنده یقین دارم که مردم همانند همیشه که در صحنه حاضر بودند، این بار نیز پای صندوق رای حضور پیدا خواهند کرد.

فیروزی‌پور: با مشارکت حداکثری در انتخابات
نمایندگانی از دل مردم به مجلس راه خواهند یافت

رحمت‌الله فیروزی‌پور، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر مشارکت حداکثری مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: قطعا مشارکت در انتخابات یک امر لازم و ضروری است. در طول چهل و چهار سالی که از عمر انقلاب اسلامی می‌گذرد، مشارکت مردم در انتخابات یکی از موضوعات بسیار مهم است. رهبر انقلاب نیز بارها بر این موضوع تاکید داشتند.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری روز گذشته بار دیگر ابعاد برگزاری یک انتخابات باشکوه را تبیین کردند. مسئولان موظف هستند که بستر مناسبی را برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات فراهم کنند.

وی در ادامه اظهار کرد: باید همه اقدامات در این راستا باشد که انگیزه مردم افزایش پیدا کرده و مشارکت مردم در انتخابات افزایش یابد. مشارکت حداکثری مردم در انتخابات منجر به تثبیت پایه‌های نظام شده و دشمنان و مخالفان نظام اسلامی نیز متوجه خواهند شد که نظام ما مردمی و متکی به حضور مردم است. تاکنون مردم همراهی خود را با نظام در صحنه‌های مختلف نشان داده‌اند. ان شاءالله این بار نیز با حضور حداکثری در پای صندوق‌های رای این اتفاق رقم خواهد خورد.

نماینده مردم نطنز در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: حضور پرشکوه مردم در پای صندوق‌های رای سبب می‌شود تا نمایندگانی از دل مردم به مجلس راه پیدا کنند و مجلسی تشکیل خواهد شد که برآیند افکار عمومی جامعه است.

فیروزی‌پور گفت: قطعا مشارکت حداکثری مردم در انتخابات سبب می‌شود تا مجلس قوی‌تر و کارآمدتری تشکیل شود. بدین  ترتیب از تفکر جمعی مردم در مسیر حل مشکلات کشور استفاده خواهد شد.
 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

چشم زخم؛ خرافات یا حقیقت؟
يکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
تاخیر در انتصابات، خسارتی جبران‌ناپذیر
شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۰
برنامه ملی سلامت خانواده زیر ذره‌بین
يکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۷
شهید شیرودی، مالک اشتر دفاع مقدس
شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۱
پرستاران سر دو راهی خانه‌نشینی و تغییر شغل
سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۳