رفتارشناسی دشمن، امر بدیهی برای عموم مردم است تا راه درست را با هدایت رهبرشان بپیمایند و بیش از عموم، این دولتمردانند که باید شاخصه برترشان، دوست و دشمنشناسی باشد.
صهیونیستهای آمریکایی ترکیه را از بعد انقلاب اسلامی ایران بگونهای مدیریت کردند تا جریان موازی و انحرافی در مقابل انقلاب اسلامی و معرف نوعی اسلام قابل همزیستی با صهیونیستها عمل کند که رهبران آن نیز فریب این استراتژی را خورده و خود در خدمت صهیونیستها قرار گرفتهاند.
تفرقه و اختلاف میان افراد جامعه، برخلاف فرمان الهی بر لزوم اتحاد و انسجام اجتماعی است. از همینرو از نظر آموزههای قرآن، اختلافات اجتماعی گناهی است که مجازات اخروی را به دنبال دارد؛ چراکه تفرقه و اختلاف میان امت میتواند موجب شکست و نابودی آنان شود.
با حادثه یازده سپتامبر و طراحی جبهههای جدید و پیشکشیدن موضوع کشورهای محور شرارت، هژمونی آمریکا میرفت که بیهمتا شود؛ در واقع، با تسلط آمریکا بر افغانستان و عراق و نوعی حصر برای ایران، فراگیری سلطه آمریکا به بالاترین نرخ خود میرسید اما چند اتفاق، اختلال مهمی در این هژمونی پدید آورد.
اگر سگ هار، که بدلیل بیماریهای درونی خود به دیگران حمله و میکروب هاری را به آنها منتقل و آنها را گرفتار مرگ میکند، مورد کنترل قرار نگیرد، لحظه به لحظه بر حملات خود و نابود کردن دیگران خواهد افزود.
برای حفظ سلامت در نظام مدیریت، عالیترین مقام استان باید به اصولی ملتزم باشد تا مدیران با امنیت روانی به فعالیت خود ادامه دهند، که مراسم تودیع و معارفه موجب صیانت از جایگاههای مسئولیتی میشود.
ماه ضیافت الهی، علاوه بر اینکه ماه طهارت و پاک شدن از گناهان است و میتواند بهترین فرصت تعالی و قرب الهی باشد، ماه تمرین برای پاک ماندن است. در مطلب کوتاه ذیل، بیانات مقام معظم رهبری در این زمینه را با هم مطالعه میکنیم.
شهادت امام علی (ع)، امیرالمؤمنین و نخستین امام شیعیان، یک حادثه تاریخی است که فراتر از یک واقعه مذهبی، حامل پیامی عظیم در خصوص مبارزه با ظلم و فساد در هر دوره و زمانه است.
در این موجز، نقطه نظرات رهبرمعظم انقلاب پیرامون جوانان و ظرفیت آنان و نقشی را که اسلام به جوانان داده پرداخته شده است. از مواضع رهبرمعظم انقلاب این است که دلهاي پاك و زلال سرمايه بزرگ جواني است و اسلام عزیز به این ظرفیت توجه ویژهای دارد.
آمریکا طی هشتاد سال اخیر، نمایشی از قلدری را به نمایش گذارد و در ترفندهای خود برای شکستن ملتها، از طریق دولتهایشان و برای حفظ دولتهای ترسان و مرعوب، موضوع مذاکره را مطرح میکند تا از این عنوان عوامفریبانه بتواند برای خود از طریق این دولتها گاو شیرده بیابد و در هر صورت، قلدری خود را بر ملتها از طریق دولتهایشان تحمیل کند.
تقلید گرایی که نوعی تمایل به حفظ سنتها و آداب و دانشهای انباشته علمی و عملی گذشتگان است امری طبیعی و مفید است و باید مراعات شود که نوگرایی و یا تقلیدگرایی به سوی افراط و تفریط کشانده نشود و همواره اعتدال در آن رعایت گردد.
زمان و مکان خاص در میان زمانها و مکانها، ویژگی منحصربفردی دارند که خالق هستی بنابه حکمتهای متعالی، ویژگی آنها را مورد اشاره قرار داده که رمضانالمبارک و لیالی قدر در این ماه پر فضیلت از زمره آن استثناءهایی است که خداوند متعال بر آن فوقالعاده تاکید فرموده است تا آز آن، حداکثر استفاده را ببریم.
تقارن عید نوروز با ماه مبارک رمضان در سال ۱۴۰۴ فرصتی است تا به پیوند میان سنتهای باستانی و آموزههای دینی پرداخته و نشان دهیم چگونه میتوان این دو را در کنار هم زیست.
هر فقیری که از فقر مادی، فرهنگی و معنوی رنج میبرد، خداوند یک مهمانی ویژه و سفارشی با هزاران تاکید بر دعوت ترتیب داده و بیش از مومنین، به فقراء خطاب دعوت فرموده و قول داده تا آنقدر از سفره کرامت خود در این دعوت یک ماهه به مدعوین عنایت فرماید که در مخیلهشان نگنجد و چه حیف است اجابت نکردن این دعوت سرشار از سخاوت را.
توجه و تعلق نفس به مادیات، انسان را از کاروان انسانها باز میدارد و بیرون رفتن از تعلقات مادی و توجه به خدای تبارک و تعالی انسان را به مقام انسانیت میرساند. انبیا هم برای همین دو جهت آمده بودند.