تاریخ انتشارچهارشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۶
کد مطلب : ۱۰۵۱۰۹
عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی تهران گفت: در صورتی که در توسعه روابط تجاری، اصول اقتصاد مقاومتی رعایت نشود اقتصاد ما دربازارهای جهانی حل شده و شرایط از وضعیت فعلی بدترمی‌شود.
۰
plusresetminus
به گزارش بلاغ، سید حامد واحدی  در ارتباط با افزایش نرخ سوخت گفت: با توجه به کمبود بودجه از سال گذشته قابل پیش‌بینی بود که درپرداخت یارانه آن توسط دولت مشکل ایجاد شود.

عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی تهران ادامه داد: با در نظرگرفتن کمبود بودجه و تداوم تحریم‌های ظالمانه علیه ایران، دولت چاره‌ای غیر از این امر نداشت. 

واحدی اظهار داشت: برخلاف نظر مسئولین، بالا رفتن نرخ سوخت قطعا تاثیراتی درافزایش هزینه‌های حمل و نقل دارد، هرچند این تاثیر کلان نخواهد نبود.

وی تصریح کرد: افزایش نرخ سوخت از قدرت دولت برای تورم زدایی خواهد کاست و این روند را کند می‌کند.

واحدی با بیان اینکه برای تغییرات نرخ سوخت دولت باید از نظرات بخش خصوصی استفاده کند، یادآور شد: درباره تغییر نرخ سوخت از اتاق بازرگانی نظر خواهی انجام نشد و در این زمینه‌ها دولت هماهنگی مناسبی با بخش خصوصی ندارد.

عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی تهران گفت: به نظر می رسد که تصمیم بر افزایش نرخ سوخت از روی ناچاری بوده است، اما ما اعتقاد داریم که از نظرات بخش خصوصی به عنوان دستیاران دولت، باید استفاده شود تا از این شرایط رد شویم.

وی تصریح کرد:افزایش قیمت حامل‌های انرژی بر خلاف دوره‌های قبل با شوک قیمتی همراه نیست اما تاثیراتی بر روی افزایش قیمت‌ کالا دارد.

واحدی خاطر نشان کرد: امیدواریم که در سال جاری خبرهای خوبی برای توسعه روابط تجاری داشته باشیم که این امر باید همراه با اصول اقتصاد مقاومتی به اجرا درآید.

وی در پایان گفت: در صورتی که در توسعه روابط تجاری، اصول اقتصاد مقاومتی رعایت نشود اقتصاد ما دربازارهای جهانی حل شده و شرایط از وضعیت فعلی بدترمی‌شود./آ

منبع : تسنیم
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

وقتی کارگران سهمی از نمایش مسئولان هم ندارند
چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
چیستی حسنات دنیا و آخرت
سه شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۷:۱۷
اقتداریابی دانشجویی در معادلات جهانی
سه شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۰
برنامه ملی سلامت خانواده زیر ذره‌بین
يکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۷
شهید شیرودی، مالک اشتر دفاع مقدس
شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۱