با وجود حدود دو ماه از ابلاغ قانون اصلاح خرید تضمینی خرید محصولات اساسی کشاورزی، اما وزارت جهاد کشاورزی در تشکیل شورای قیمت گذاری محصولات استراتژیک تعلل کرده و این تاخیر کشت محصولات را با چالش مواجه می کند.
مشکلی که در حال حاضر برای صنف قنادان و شیرینیفروشان وجود دارد، مشکل تهیه روغن است و علیرغم اظهارات مسئولان در خصوص رفع این مشکل، اما همچنان کمبود روغن ویژه پخت شیرنی برای کارگاههای قنادی در مازندران پابرجا است.
در روزهای گذشته با اعمال قطعی برق بدون هماهنگی و اطلاعرسانی، معضل دیگری به مشکلات متعدد گربانگیر صنعتگران و واحدهای تولیدی افزوده شده و این موضوع سبب ایجاد خسارتهای فراوانی به بخش صنعت شده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران با بیان اینکه محدود کردن فعالیت بازار پرندگان و ممنوعیت شکار نیاز به ورود و پا به کاری یکپارچه تمام ارگانهای مرتبط دارد؛ گفت: واقعا یک دست صدا ندارد و باید در مقوله جلوگیری از شکار غیرمجاز، همه پای کار بیایند.
نابرابری فاحش روند کنونی وزارت ارتباطات با رشد تکنولوژی فضای مجازی، خبر از بروز فاجعه ای میدهد که امنیت کشور در حوزههای مختلف بویژه فرهنگی را در تهدید چالشهای اساسی قرار میدهد.
زندگى پر برکت حضرت فاطمه زهرا(س) بهترین الگو برای مسلمانان و آزادگان جهان است که با الهام از آن مى توانند در مسیر سعادت و خوشبختی گام نهند و مسیر کمال را بپیمایند. حضرت زهرا(س) در نزد حضرت محمد(ص) و همچنین در نزد پیروان راستین اسلام از احترام و منزلت ویژهای برخوردار هستند.
در حالی که کمی عقبتر، تولیدکنندگان کمبود نهادهها را عامل اصلی گرانی تخم مرغ در بازار اعلام میکردند اما این هفتهها و با مرتفع شدن این مشکل اما همچنان، قیمت تخم مرغ در بازار یک پا دارد و با همه وعده و وعیدهای مسئولان و اقدامات در حال انجام، گویی قرار نیست این کالای پر مصرف، از لجِ گرانی، پایین بیاید!
در حالی طبق آمار ماسک زدن مازندرانی ها به مرز 90 درصد رسید، اما همچنان سایه شوم وضعیت قرمز از سر این استان عبور نمی کند، تعداد بیماران رو به افزایش است و چند هفته قرنطینه و محدودیت باز هم نتوانست این سیر صعودی را کاهش دهد.
کارشناس مسائل اقتصادی گفت: در زمان جنگ نرم هستیم، اثرات این جنگ از بین رفتن امنیت اقتصادی و از بین رفتن زیرساخت های تولید است که حتی اگر تحریم ها هم برداشته شود مشکلی از درد اقتصاد دوا نخواهد کرد.
درحالی که پوشش مخابراتی و اینترنتی در عصر کنونی به دلیل پیشرفتهای تکنولوژی که وابستگی شدیدی را برای مردم به ارتباطات ایجاد کرده اما شرکتهای مخابراتی که خود را از بدنه دولت و مردم جدا کرده و به حالت خصوصی درآمدهاند فقط به فکر صرفه اقتصادی خود هستند.
رئیس کارگروه رایانش زیستی ریاست جمهوری حمایت مقام معظم رهبری را باعث افتخار نخبگان خواند و گفت: ایشان اعتبار خود را واسطه قرار دادند تا از جوانان نخبه این مملکت دفاع کنند و این پشتوانه بزرگی برای جوانان است که پول ما بر سر واکسن خارجی نرفت.
هماکنون چای داخلی همچنان به دلیل تغییر ذائقه مصرفکنندگان، رغبت نداشتن تجار به خرید و عرضه آن در بازار، مقرون بهصرفه نبودن کشت و کار چای، بالا بودن هزینههای تولید و دهها عوامل دیگر از این دست، همچنان بیفروغ باقی مانده است.
یکی از اصلیترین اهداف دولت در طرح برق امید، صرفهجویی در مصرف انرژی است اما به نظر میرسد تمهیدات به کار گرفته شده برای افزایش قیمت برق پرمصرفها اهداف این طرح را به خطر بیندازد.
در شرایطی که کشورمان در پروژه تولید واکسن پابه پای کشورهای غربی پیش رفته است و تست انسانی یک واکسن نیز آغاز شد و عملا ورود واکسن خارجی در بهترین حالت همزمان با تولید انبوه واکسن ایرانی خواهد بود، این سوالات پررنگتر میشود که واردات واکسن از آمریکا و کشورهای غربی با چه اهداف روشنی در حوزه سلامت انجام میشود؟
حضرت آیتالله خامنهای با قدردانی از مردم برای به وجود آوردن حرکت حماسهگونه در سالگرد شهید سلیمانی،خاطرنشان کردند: با هیچ بخشنامه و دستوری امکان نداشت چنین حرکتی ایجاد شود و این حرکت ناشی از عواطف و بصیرت و انگیزههای درست مردم بود.
در واقع انچه بعد از عین الاسد شکل گرفت، ابعاد مختلفی دارد که یکی از ان خسارت های اقتصادی و سیاسی قابل توجهی بود که در نهایت منجر به اخراج آمریکا از منطقه خواهد انجامید.
حدود 20 هزار نفر از مردم ساری از خیابان شاه عباس(18 دی کنونی) به سمت دروازه گرگان(میدان شهدا کنونی) که محل تجمع تظاهر کنندگان بود حرکت کردند که در همین بین به تدریج درگیری بین مردم و ارتش شروع می شود. شیخ عبدالله دارابی ، عبدالوهاب قاسمی ، حاج حسین مفتاحی و عبدالحمید عبدالاحد از عناصر اصلی رهبری ، برنامه ریزی و هدایت انقلاب در ساری بودند.
طی سالهای بعداز شکلگیری شوراهای اسلامی در کشور، آسیبهایی فسادآمیز، جایگاه این شورا در افکارعمومی برای تسهیل حضور مردم در اداره امور خود را بشدت زیر سئوال برد و بازاندیشی برای اصلاح سازوکارهای این شورا مورد ضرورت جدی قرار گرفت.
ماجرای پر پیچ و خم و پر گره آب شهرهای الف، کلافی سر درگم و عریض و طویل است که امید میرود پازل پر تکه این ماجرا، با همت مسئولان، تخصیص اعتبار لازم و اتحاد و همدلی، به فرجام خوش یعنی آسایش و رضایتمندی مردم منتهی شود.
دردسرها، اوجگیری و افزایش تعداد مبتلایان و همچنین تعداد بیماران بستری کرونایی در استانهای شمالی گرفتاریهای مجدد به گرداب سهمگین بیماری را تشدید میکند که لازم است همه در این راستا همراه باشند در غیر این صورت و سادهانگاری بیماری برابر با احتمال بروز بحران است.