تاریخ انتشارپنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۵
کد مطلب : ۴۹۱۲۶۰
وزیر گردشگری گفت: هویت ما در اسلام، ایران، انقلاب، امام و رهبری و مفاخر ملی ما نهفته است و باید آن را به نسل جوان معرفی کنیم، ایران سرزمینی مملو از رمز و رازهای تاریخی، تمدنی و فرهنگی بوده که باید به‌درستی به دنیا معرفی شود.
۱
plusresetminus
ضرورت انتقال هویت ملی انقلاب به نسل جوان
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» امروز، پنجشنبه ۱۱ بهمن‌ماه، سیدرضا صالحی‌امیری که به مازندران سفر کرده است، در نخستین روز از ۳ روزه خود با حضور در موزه بابل از آثار فرهنگی و تاریخی موجود در این مجموعه بازدید کرد.

وزیر گردشگری در دومین همایش ملی دارالمومنین بابل از کم‌کاری در معرفی هویت تاریخی، دینی و علمی به جوانان انتقاد کرد و گفت: ایران سرزمینی مملو از رمز و رازهای تاریخی، تمدنی و فرهنگی است که باید به‌درستی به نسل امروز و دنیا معرفی شود.

صالحی‌امیری در جریان این بازدید، ضمن اشاره به شکوه آثار تمدنی و پیشینه تاریخی شهر بابل، خواستار معرفی گسترده‌تر این ظرفیت‌ها شد.

وی، پس از شنیدن گزارش‌های کارشناسان و مدیران، بر اهمیت شهر بابل از منظر تاریخی و فرهنگی تأکید کرد و خواستار راه‌اندازی بخش پژوهشی و مطالعاتی در موزه بابل شد. 

       

صالحی‌امیری در ادامه این سفر، در دومین همایش ملی دارالمومنین بابل که با هدف معرفی هویت تاریخی، دینی و علمی و با حضور آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی روحانی امام جمعه بابل، جواد واحدی معاون حقوقی، مجلس و امور استان‌های وزارت میراث‌فرهنگی، انوشیروان محسنی بندپی معاون گردشگری، احمد فاطمی و حسن حسن‌نتاج نمایندگان بابل در مجلس، سید مصطفی میرتبار فرماندار بابل، حسین ایزدی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران و جمعی از مسئولان و مدیران ملی و استانی، شرکت کرد.

وی در این همایش، با بیان اینکه بابل از خاستگاه‌های هویت فرهنگی، تاریخی و تمدنی است و باید این جایگاه ارزشمند را به نسل جدید معرفی کنیم؛ از کم‌کاری در معرفی این هویت به جوانان انتقاد کرد و افزود: بابل در گذشته، مرکز فقاهت و نماد هویت فرهنگی و تاریخی بود. اما باید از خود بپرسیم چرا نتوانستیم این میراث را تداوم ببخشیم؟ چرا در ایجاد پیوند میان نسل جدید با هویت تاریخی و فرهنگی خود دچار شکاف شدیم؟

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، با اعلام اینکه هویت، اکسیژن حیات هر جامعه است؛ خاطرنشان کرد: هویت ما در اسلام، ایران، انقلاب، امام و رهبری و مفاخر ملی ما نهفته است و باید آن را به نسل جوان معرفی کنیم، ایران سرزمینی مملو از رمز و رازهای تاریخی، تمدنی و فرهنگی است که باید به‌درستی به دنیا معرفی شود.

        

صالحی‌امیری از برنامه‌ریزی برای تداوم کاوش‌های باستان‌شناسی در بابل خبر داد و افزود: این شهر، گنجینه‌ای از آثار تاریخی و تمدنی دارد که تاکنون کمتر به آن پرداخته شده است،کشف و معرفی این میراث منحصر به فرد می‌تواند بسیار ارزشمند و به عنوان منابع و گنجینه‌های موزه‌ای باشند.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در پایان سخنان خود، با تبریک دهه فجر، گفت: همه ما مدیون امام راحل هستیم که برای نخستین بار، هویت ایرانی و اسلامی را احیا کرد.

وی با این توضیح که امام خمینی (ره) شخصیت ایران را در جهان برجسته ساخت و پرچم اخلاق و معنویت را به اهتزاز درآورد؛ گفت: مهم‌ترین هدف او، انسان‌سازی بود و باید این مسیر را ادامه دهیم، زیرا موتور توسعه، نه نفت و انرژی، بلکه سرمایه انسانی و انسان‌های فرهیخته و آگاه هستند.

«به گزارش بلاغ» صالحی امیری در ادامه برنامه کاری امروز، در جلسه شورای اداری شهرهای بابل و بابلسر نیز شرکت خواهد کرد.

انتهای خبر/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

تأثیرات جنین بر روابط زوجین
شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۲
چشم انتظار بهار حقیقی
جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۶