عشق، اربعین را تعریف می‌کند؛

میزبانان ایثارگر، مهمانان حماسه‌ساز

تاریخ انتشاريکشنبه ۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۵
کد مطلب : ۴۸۷۷۹۶
مگر با هر زبانی می‌شود آنچه که در اربعین و حماسه پیاده‌روی آن رخ می‌دهد را بیان کرد، مگر آنکه از زبان و ادبیات عشق و دلباختگی بهره برد؟.
۰
plusresetminus
میزبانان ایثارگر، مهمانان حماسه‌ساز
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بلاغ؛ اگر دنیا بخواهد شناخت حقیقی روی جوامع اسلامی، فراتر از تحلیل‌های روشن‌فکرمآبانه داشته باشد، باید در اربعین و پیاده‌روی حماسی آن در عراق متمرکز شود تا با «داده‌های واقعی» به «تحلیل‌های حقیقی» دست یابد.

شنیدن کی بود مانند دیدن؟!
آنچه که این روزها در عراق رخ می‌دهد، نمادی از حقیقت وجودی «امت امام» و عمق عشق ورزی «امت واحده» به «مظلومیت راه مقدس سیدالشهداء» است.

اگر غرب بخواهد مفهوم عینی مقوله‌هایی همچون: ایثار و از خودگذشتگی و ذوب در راه عشق و ایمان را درک کند، باید این روزها در مسیرهای پیاده‌روی عراق حضور یابد و ببیند که آن عراقی چگونه با تمام وجودش خود را وقف زائران سیدالشهداء کرده و از هرچه دارد، می‌گذرد و ملتمسانه و حتی با اشک از زائران می‌خواهد تا به منزل او بیایند و مورد پذیرایی قرار گیرند!.

در خانه، میزبان با خوشرویی صمیمانه ابتداء کف پای زائر را می‌بوسد و سپس آن را می‌شوید و آنچه که در طول سال ذخیره کرده و اندوخته بود، را در اختیار مهمانان خود قرار می‌دهند.

در مسیرهای متعدد و بعضاً چند صد کیلومتری پیاده‌روی، آنچه که به چشم می‌آید، صفا و صمیمیت و اخلاص و اخلاق است که از سوی عراقی‌ها تقدیم زائران، بویژه زائران غیر عراقی می‌شود.

جلوه‌های پرشمار خیره‌کننده ایثار
ده‌ها هزار موکب با صدها هزار پذیرایی کننده، انواع خوراکی‌ها ، نوشیدنی‌ها، میوه‌های مختلف، فراهم آوردن مکان‌های استراحت، استحمام، آنهم در گرمای بالای ۵۰ درجه، ارائه خدمات شبانه روزی در طول قریب ۲۰ روز، چیزی نیست که بتوان بسادگی از کنار آن عبور کرد.

پذیرایی ۲۰ روزه از ده‌ها میلیون زائر و تامین امنیت و نیازهای آنان، در توان هیچ دولت و کشوری نیست. این از اعجاز حسینی است که عموم مردم، اعم از مسلمان و غیرمسلمان، پیر و جوان، کودک و کهنسال را پای کاری آورده که این روزها شاهد زیبایی‌های بی نظیری از همدلی، اتحاد، احسان، ایثار و دلدادگی در مسیرهای پیاده‌روی هستیم.

امواج متلاطم جمعیت عزادار که از راه‌های متعدد منتهی به کربلا در یک نقطه به هم می‌پیوندند و اقیانوس مواجی از عشق و شیدایی را بوجود می‌آورند که ندا و فریاد این خروش روحانی، «لبیک یا حسین» است.

لزوم تفکر بر: کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا
غرب اگر در همین یک نکته اجماعی این اقیانوس انسان‌های دلداده به حسین ابن علی علیهم‌السلام توجه و تمرکز نماید، باید تا آخر نتیجه را پیش‌بینی کند. «لبیک یا حسین»، از سوی این فوج جمعیت آماده فداکاری، در پاسخ جمله حماسه ساز: «هل من ناصرا ینصرنی» سال ۶۱ هجری قمری سیدالشهدای، که در طول تاریخ همواره در گوش آزادگان جهان طنین‌انداز بود و امروز، که عصر جولان شیطان بزرگ آمریکای صهیونیستی است، بیش از هر زمان دیگر، به گوش جان انسان‌ها نشست و آن‌ها را بتدریج آماده کارزار بزرگ می‌سازد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران در گفتگو با خبرنگار بلاغ گفت: استقبال بی‌سابقه ملل جهان از اربعین حسینی و حضورشان در بزرگ‌ترین پیاده‌روی تاریخ و فریاد مشترک‌شان در پاسخ به اباعبدالله الحسین علیه السلام با شعار «لبیک یا حسین»، گویای این واقعیت است که دنیا به مرور دریافته که برای رهایی از ظلم و کشتار دهشتبار ظالمین عالم، راهی جز راه سیدالشهداء و تجدید عاشورا در کربلاهای مختلف ندارد.

معادل‌سازی، قدرت جاودان سیدالشهداست
قاسم عزیززاده‌گرجی تصریح کرد: خوف غرب و ظالمان عالم نیز در این رخداد پیش روی است که دیر یا زود رخ خواهد داد و بساط بیدادگران جمع و طومار آنان درهم پیچیده خواهد شد، همچنانکه آثار آن فتح بزرگ امروز بتدریج در نابودی اسرائیل غاصب و فروپاشی امپراطوری شیطانی آمریکا در حال ظهور و بروز است.

وی خاطرنشان کرد: هر دلداده حسینی نیک می‌داند که سالار شهیدان به همه پیروان و عاشقان خود در طول تاریخ این پیام را داد که هیچگاه بمانند حسین با هیچ قدرتی بمانند یزید در هیچ زمان و مکانی بیعت نخواهد کرد و تنها چیزی که بین آنها می‌تواند حکمیت کند، مبارزه و مجاهده و مقاتله است و هیچ راه دیگری را سیدالشهداء جایز ندانسته و تنها راه را برداشتن موانع رشد و تعالی جامعه بسوی الله ذکر فرموده است.

عزیززاده‌گرجی افزود: در پیاده‌روی اربعین امسال، که به اظهار مقامات عراقی از ۱۵۰ کشور جهان زائرانی حضور داشتند، شعار مشترک‌شان حمایت قاطع از فلسطین و مظلومان غزه و نابودی اسرائیل و آمریکاست.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران تصریح کرد: این اراده جهانی که بر محور اربعین و سیدالشهداء در حال تکوین است، زمینه‌ساز ظهور منجی بشریت، مهدی موعود(عج الله) می‌باشد که برای آن نهضت جهانی، محور شناخته شده جهانی چون «امام حسین (ع)» نیاز است تا ملل جهان با آن شناسه به حجت خدا امام زمان ایمان آورده و در رکاب او، حکومت جهانی علوی و مهدوی را شکل دهند.

جاماندگان، تجدید عهد با سالار شهیدان
مدیر حوزه علمیه مازندران نیز در گفتگو با خبرنگار بلاغ اظهار کرد: در معادل‌سازی مکتب سیدالشهداء، حتی اربعین نیز برای آنانی که به هر دلیل موفق به حضور در پیاده‌روی بسوی مضجع شریف آن تاج عزت و سربلندی را نداشته‌اند، خود را در قالب پیاده‌روی در شهر و موطن خود برای زنده نگه داشتن اربعین حسینی به نمایش می‌گذارد.

حجت‌الاسلام صدرالله اسماعیل‌زاده افزود: این سنت حسنه چند سالی است بصورت خودجوش از سوی خود مردم در جای جای ایران اسلامی شکل گرفته و سعی دارد همان حال و هوای پیاده‌روی کربلاء را بوجود آورد که الحق نیز در این مسیر با توجه به اخلاص و عشق مردمی، توانسته تا حد زیادی خود را به فضای پیاده‌روی اربعین کربلاء نزدیک کند.

وی تصریح کرد: این اقدام توانسته به همه ناظران جهانی این پیام را برساند که آحاد آزادگان و احرار جهان حتی اگر نتوانند به هر دلیلی خود را به پیاده‌روی کربلاء برسانند، در هر جایی که باشند، مراتب وابستگی و پیوستگی خود با آرمان سیدالشهداء را حتی در تک تک نمادهای حسینی، که اربعین از نمونه‌های تمدن‌ساز آن است، به اثبات برسانند.

به گزارش بلاغ، این ظرفیت عظیم و بی‌همتای انسانی، تنها در اختیار اباعبدالله‌الحسین و مکتب رهایی‌بخش سالار شهیدان است که تا ظهور فرزندش، مهدی آل محمد(عج) بصورت روزافزون دامن‌گستر و عالم‌گیر می‌شود و هیچ قدرتی در جهان قادر به مقابله با آن نیست چراکه: (کافران می‌خواهند تا نور خدا را به گفتار باطل (و طعن و مسخره) خاموش کنند و البته خدا نور خود را هر چند کافران خوش ندارند کامل و محفوظ خواهد داشت).

محمداسماعیل امام‌زاده

انتهای خبر/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

سبزاندیشان؛ ضامن امنیت و آسایش
چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۸
۲۸۴ نفر در مازندران گرفتار الکل تقلبی
سه شنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۵
چالش‌ سالمندی؛ بحران خاموش
دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۷