در مراسم تجلیل از نخبگان علمی مازندران عنوان شد؛

شهید «سپهبد سلیمانی» نخبه عرصه امنیت و گسترش مرزهای ژئوپلیتیک

تاریخ انتشارچهارشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۰
کد مطلب : ۴۴۸۶۵۲
درآئین تجلیل از نخبگان جوان مازندران عنوان شد که سردار شهید سلیمانی را می‌توان یک نخبه‌ای برشمرد که توانست دستاورد منطقه‌ای بالایی را در عرصه امنیت و گسترش مرزهای ژئوپلوتیکی برای کشور ایران به ارمغان آورد.
۰
plusresetminus
شهید «سپهبد سلیمانی» نخبه عرصه امنیت و گسترش مرزهای ژئوپلیتیک
به گزارش بلاغ، آئین تجلیل از نخبگان جوان مازندران با حضور پرفسور کوروش نوذری ریاست دانشگاه مازندران، محمد آزادبخت رئیس بنیاد نخبگان مازندران و جمعی از چهره‌های علمی و نخبگان استان، در دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران برگزار شد.

حمایت‌های ویژه دانشگاه مازندران از نخبگان
در ابتدای این آئین کوروش نوذری رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه این دانشگاه خانه همه نخبگان و فرهیختگان است اظهارکرد: مازندران استانی نخبه‌پرور در زمینه‌های جهاد و شهادت و همچنین در عرصه علم و فناوری است که جایگاه ویژه‌ای در کشور دارد اما قدردانی کمتری از نخبگان انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه عرصه نخبگانی بسیار وسیع است خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه ماموریت دانشگاه در زمینه آموزش، پژوهش، فرهنگ و تعاملات اجتماعی است، نخبگان این بخش‌ها مورد توجه و تجلیل قرار می‌گیرند.

رئیس دانشگاه مازندران تصریح کرد: در بیانیه گام دوم انقلاب که توسط مقام معظم رهبری برای ساختن تمدن ایرانی اسلامی تهیه و تدوین شده، جوانان نقش ویژه‌ای داشته و این گروه وظیفه سنگینی برای تمدن‌سازی مطلوب ایران اسلامی دارند.

نوذری با اشاره به اینکه دستاوردهای زیادی در بخش‌های مختلف کشور وجود دارد گفت: سردار شهید سلیمانی را می‌توان یک نخبه‌ای برشمرد که توانست دستاورد منطقه‌ای بالایی را در عرصه امنیت و گسترش مرزهای ژئوپلوتیکی برای کشور ایران به ارمغان آورد.

وی یادآورشد: جمهوری اسلامی با تمامی ناملایمات و سختی‌هایی مانند تحریم و همچنین سوءاستفاده‌هایی که توسط برخی از افراد داخلی در کشور صورت می‌گیرد در رتبه 14 مهندسی دنیا قرار دارد و اگر این مشکلات وجود نداشت ما می‌توانستیم در رده 10 کشور برتر جهان باشیم.

رئیس دانشگاه مازندران تاکید کرد: کشور ایران در رتبه نخست رشد استنادات بین‌المللی قرار دارد که بسیار جای فخرآفرینی و امیدواری است.

نوذری گفت: در زمینه علوم نظری و سایر علوم مربوطه، کشور ایران در منطقه خاورمیانه دارای رتبه یک و در بین کشورهای دنیا تا رده 20 قرار داریم.

وی با اشاره به اینکه در زمینه علوم انسانی کشور ما دارای رتبه 34 است، اظهارکرد: باتوجه به اختلاف دیدگاهی که کشورهای دیگر در بخش‌های الهیات و فقه با کشور ما دارند، استنادات علمی دانشمندان ایرانی به چاپ نمی‌رسد که همین امر موجب شده که جمهوری اسلامی در این زمینه رتبه خوبی نداشته باشد که البته باید تلاش بیشتری در این بخش صورت گیرد.

رئیس دانشگاه مازندران با بیان حمایت‌های ویژه این دانشگاه برای نخبگان، خاطرنشان کرد: اعطای پاداش در فیش حقوقی و حق مسکن ویژه هیات علمی و حمایت ویژه از نخبگانی که جذب دانشگاه مازندران باشند.

نوذری تاکید کرد: دانشگاه مازندران برای دانشجویان نخبه فرش قرمز پهن می‌کند و آنها را زیر چتر حمایت‌های ویژه قرار می‌دهد.

لزوم شناسایی دقیق نخبگان از سوی آموزش و پروش
در ادامه این آئین محمد آزادبخت رئیس بنیاد نخبگان مازندران با اشاره به اینکه این بنیاد درحال سپری کردن دوران جوانی خود است، اظهارکرد: برای اینکه نقش‌آفرینی در شناسایی، هدایت، حمایت و بهره‌گیری از نخبگان صورت گیرد بسیار جای کار دارد.

وی با بیان اینکه نقش‌آفرینی نخبگان می‌تواند در تعالی جامعه بسیار موثر باشد، خاطرنشان کرد: بنیاد ملی نخبگان در چهار زمینه شناسایی، حمایت، هدایت و بهره‌گیری فعالیت دارد.

رئیس بنیاد نخبگان مازندران تصریح کرد: برای نخبگان حمایت‌هایی مانند حقوق ثابت به مدت یک سال، بیمه درمان، ودیعه مسکن و حمایت‌های دیگر انجام می‌شود.

آزادبخت یادآورشد: در هفت دانشگاه اصلی مازندران دفتر بنیاد نخبگان راه اندازی شده و تمامی فعالیت های لازم برای نخبگان آن دانشگاه‌ها صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه مازندران جایگاه ویژه‌ای در زمینه پرورش نخبگان دارد، افزود: در آزمون سراسری امسال 40 نفر از رتبه‌های برتر کشور از مازندران بوده و همچنین در المپیاد علمی 15 نفر از این استان توانستند مدال طلا و نقره دریافت کنند.

رئیس بنیاد نخبگان مازندران اظهارکرد: شهرستان‌های تنکابن و بابل و همچنین شهرستان نکا نسبت به جمعیت از جایگاه ویژه‌ای در زمینه نخبگان برخوردار هستند که آموزش و پرورش باید شناسایی دقیق‌تری نسبت به نخبگان خود داشته باشند.

آزادبخت خاطرنشان کرد: توجه دانشجویان در رشته علوم انسانی بیشتر به شاخه معلمی بوده که نشان از این دارد که تضمین شغلی برای دانشجویان بسیار مهم بوده و اگر در زمینه‌های دیگر هم این تضمین شغلی وجود داشته باشد دانشجویان به آن قسمت‌ها هم گرایش پیدا می‌کنند.

به گزارش بلاغ، در پایان این آئین از برگزیدگان رتبه‌های برتر آزمون سراسری سال 99، مدال‌آوران المپیادهای ملی دانش‌آموزی سال 99 و رتبه‌های برتر کارشناسی و آزمون‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران در سال 99 تجلیل به‌عمل آمد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آمریکا مضحکه کارشناسان جهان شد
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰
عملیات وعده صادق، آغازی بر یک پایان
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
۱۹۵ هزار فعال صنفی مازندران در خطر محرومیت
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۰
بهار نارنج، ظرفیتی که فدای نام و نشان شد
سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۲
حجاب نماد سلامت و توازن
شنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۴