به گزارش پایگاه خبری تحلیلی
بلاغ؛ تکرار همیشه ملالآور نیست و گاهی نیز ضروری و نشاطآور. روبه سوی خداوند بودن و ستایش لحظهبه لحظه او، کارهای خوب را مکرر انجام دادن، کار کردن هر روز و تلاش هر ساعت، با عزیزان به گپ و گفت پرداختن، دوری همیشگی از بدیها و بدها، جنگیدن با زشتیها و زشتکاران، غذا خوردن برای کسب انرژی و ادامه حیات، شرط
بلاغ گفتن و برحذر داشتن، امر بمعروف کردن و نهی از منکر گفتن و بالاخره دهها و صدها مورد این چنینی، خواست و نیاز انسانها در زندگی فردی و سعادت اجتماعیشان است.
اگر بطور دائم ار نعمت بزرگ پیروزی انقلاب اسلامی ایران بگوئیم که سرآغاز امید مستضعفان و سربلندی مسلمانان و به درخشش درآمدن خورشید اسلام ناب محمدی(ص) و افول گردنکشان و طاغوتیان بود و برای این نعمت عظمایخداوند بزرگ را شکر گزاریم و با هم برای حفظ این امانت بزرگ شهداء تجدید پیمان کنیم، اقدامی مبارک و کاملاً رواست.
اگر در ذیل این نعمت بیهمتا،که دین و دنیای ما ایرانیان را در پرتو اسلام اهلبیتی تضمین کرده است، تصمیم بگیریم که با هم باشیم علیه اغیار و مراقبت کنیم تا عواملشان در صفوف ما نفوذ نکنند و انسجاممان را بهم نزنند، کاری در راستای "معروف" انجام دادهایم؛ و اگر در مازندران بخواهیم از همه توانمندیهایمان برای استقلال و سربلندی نظام مقدسمان بهره گیریم و از مسئولانمان درخواست کنیم تا بدور از حاشیهها فقط به رفع کاستیهای تولید در جهت افزایش کارآمدیها بپردازند، تلاشی در راستای صلاح و صواب دنیا و آخرت خود و جامعهمان کردهایم.
اگر همچون همه مردم متدین و بیدارمان معتقدیم که مسئولان باید بمانند یک سرباز، حرف شنوی رهبرمعظم و عالیقدرمان، که نعمتی است به بزرگی انقلاب اسلامی، باشند و لحظهای از پرداختن به حل مشکلات جامعه غفلت نکنند، انتظاری معقول و منطقی را تولید کردهایم.
اگر میگوئیم مازندران علوی مسلک با ثروتی غنی در آب و هوا و خاک و طبیعت میتواند انبار غذایی و تامینکننده نیازهای کشور در عرصههای مختلف باشد و باید کل ظرفیت استان به پای رفع حوائج کشور آورده شود، حرف درست و دلگویه مازنیهای عزیز است که لازمالاجراء به نظر میرسد.
همه مازندرانیها حق دارند وقتی صحنههای دلخراش تبدیل اراضی مستعد شالیکاری به باغ مرکبات و از حیض انتفاع خارج شدن این زمینهای بیمانند را میبینند، ناراحت و نگران و منتقد نسبت به کم توجهی مسئولان بهاین موضوع اساسی شوند، هرچند که برای چارهاندیشی آن باید مسئولان به آسیب شناسی و راه حل میان مدت و کوتاه مدت متوسل گردند. این انسجامی که میتواند بین مدیران، نمایندگان، ائمه جمعه، مسئولان مازندرانی مقیم پایتخت و شاغل در مصادر وزارتخانهها و شخصیتهای علمی، سیاسی، ... استان وجود داشته باشد و در سایه آن به اجرایی شدن سند توسعه همه جانبه استان مازندران کمک اساسی شود، آرزوی هر مازندرانی است که با تحقق آن را باید از وظائف الهی و دینی خو بدانیم و همه توانائیها و داشتههای خود را مصروف آن کنیم، انشاءالله تعالی
محمداسماعیل امامزاده