تاریخ انتشارشنبه ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
کد مطلب : ۴۸۸۲۵۵
در کلیات هیچ کسی از دوستداران انقلاب و کشور با شما مشکلی ندارد اما وقتی به مصداق می‌رسیم، اشکالات شروع می‌شود و نگذارید انتقادات از شما روی هم انباشته شود و به حد انفجار برسد.
۱
plusresetminus
لزوم هوشیاری آقای رئیس‌جمهور به نفوذ فتنه‌گری
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بلاغ؛ سخنان، اظهارات و سخنرانی‌های آقای پزشکیان به زعم عده‌ای، علاوه بر آنکه فاقد پرنسیپ و سنگینی جایگاه ریاست‌جمهوری است، که ان شاالله بتدریج با کسب تجربه حل خواهد شد، به جهت محتوا، از روح انتقادی نسبت به شرائط برخوردار است، که این حالت نیز بتدریج رفع می‌شود چراکه، پس از مدتی، خود او باید پاسخگوی مسئولیت خود به عنوان رئیس‌جمهور باشد که نفر اول قوه مجریه هست و اداره و خزانه کشور در اختیار اوست که پس از گذشت چندماه، سیاست‌های اجرایی او باید جواب دهد، که نمی‌توان پس از گذشت مدتی، همچنان منتقد و پرسشگر بود.
اما آنچه که برای اهل نظر و تجربه قابل پیش‌بینی و نهایتاً توصیه و پیشنهاد به آقای رئیس‌جمهور است، دقت در تطابق قول و فعل از سوی ایشان می‌باشد. مکرر در بیانات‌شان می‌گویند که نباید با هم دعوا کنیم، باید دست به دست هم بدهیم و مملکت‌مان را بسازیم...، باید از بهترین‌ها برای مسئولیت‌ها استفاده کنیم نه از یک جناح و باند خاص...، از همه خواستم تا بهترین‌ها را به ما معرفی کنند تا از میان‌شان شایسته ترین افراد را انتخاب کنیم.... این مطالب که بیشترین بسامد را در اظهارات و سخنرانی‌های آقای رئیس‌جمهور دارا هستند، مورد تائید اکثر قریب به اتفاق مردم و جریان‌های گوناگون کشورمان است و وقتی به مصداق می‌رسیم، انتقادها شروع می‌شود و اختلافات در می‌گیرد.
منتقدان می‌گویند شایسته گزینی دارای ملاک و معیار است و اینگونه نیست که پس از چهاردهه از انقلاب، این معیارها بر کسی پوشیده باشد بویژه شخص آقای دکتر پزشکیان، که چند دوره نماینده مجلس شورای اسلامی بوده‌اند و به وزرای پیشنهادی روسای جمهوری براساس معیارهایی رأی می‌داده‌اند.
در هر دوره، مقام معظم رهبری نیز در فرمایشات خود در آستانه هر انتخابات، مهمترین ملاک‌ها را تبیین و بر لحاظ آن‌ها تاکید می‌فرمایند.  از تاکیدات معظم له، دینداری، پاک‌دستی، التزام عملی به اسلام و نظام اسلامی و تبری از دشمنان انقلاب و فتنه‌گران داخلی است. شاید تاکید بر اعلام برائت از فتنه‌گران بدلیل وجود روحیه جاه طلبی و دنیاگرایی و رسوخ جریان نفوذ در بدنه خانواده دولت و مدیریت کشور و بازی خوردن این عناصر توسط طراحان و دشمنان ملت ایران در مقاطع مختلف زمانی باشد که اگر وحدت رویه به خصوص در این موضوع بین دولت‌ها وجود نداشته باشد، روحیه طغیان علیه نظام و برخورد سطحی با جریان نفوذ و در مآل، آسیب‌پذیر کردن نظام بصورت جدی را شاهد خواهیم بود.
آقای رئیس‌جمهور مکرر خود و دولت چهاردهم را مکلف به اجرای منویات رهبرمعظم انقلاب دانستند و از عموم خواستند که اگر غیر از این را دیدند، اعتراض و انتقاد کنند. براین اساس، باید گفت که به بهانه وفاق، ملاک‌ها و نقطه نظرات ثابت و لایتغیر مقام معظم رهبری در خصوص عدم بکارگیری فتنه‌گران، حامیان و مدافعان فتنه‌های آمریکایی نادیده گرفته شد و نمی‌توان به صرف تائید مجلس، که جای بحث دیگر دارد، از کنار عدول از خط قرمز نظام اسلامی بی‌تفاوت عبور کرد.

منطق مردم و رهبری در مورد فتنه‌گران، تعیین‌کننده موفقیت یا عدم موفقیت دولت و نوع شکل‌گیری حاشیه‌ها در میدان عمل وزارتخانه‌ها نیز هست. با بکارگیری فتنه‌گر، باید همواره مراقب انتصاب‌ها و کارهای او بود و از آنجا که حجم کارها به آقای رئیس‌جمهور اجازه تمرکز ریز پیرامون عملکرد وزراء و سطوح معاونان و مدیران ستادی و استانی را نمی‌دهد، پس از مدتی شاهد بازگشت فتنه‌گران به صحنه بازآفرینی فتنه‌های بعدی و وارد کردن آسیب‌های جدید و فرصت‌سوزی‌های پرهزینه خواهیم بود،آنچنانکه بتدریج بازگشت فتنه‌گران را ناظر هستیم و این هشداری است در ماه‌های نخست آغاز بکار دولت چهاردهم به آقای دکتر پزشکیان به عنوان رئیس‌جمهور ایران.
در این ارتباط ، تنها با این عبارت که: آقای رئیس‌جمهور بهوش باشید که بسیار زود دیر می‌شود، سریع‌تر از آنچه که شما فکرش را بکنید، این وجیزه را به پایان می‌بریم و شاید در صورت تداوم این روش غلط، به ذکر مصادیق در ماه‌های پیش‌رو بپردازیم.
محمدفاطمی
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

سبزاندیشان؛ ضامن امنیت و آسایش
چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۸
۲۸۴ نفر در مازندران گرفتار الکل تقلبی
سه شنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۵
چالش‌ سالمندی؛ بحران خاموش
دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۷