به گزارش پایگاه خبری تحلیلی
بلاغ؛ از قدیم میگفتند و حال نیز میگویند که: «حرمت امامزاده را متولی آن امامزاده باید حفظ کند»، چراکه اگر دولت یک کشور، که از سوی مردم برای خدمت به مردم آن کشور انتخاب میشود، احترام مردم خود را نگه نداشته باشد، آیا انتظار رعایت حرمت آن مردم از سوی دیگران را میتوان داشت؟.
در تابستان امسال، از ناترازی برق و عدم تناسب تولید برق با مصرف آن، گفتند و خواهان صرفهجویی از سوی مردم شدند. براساس اظهار مسئولان وزارت نیرو، اکثریت مردم مراعات این ناترازی را کرده، اما شدت گرما، که گفته میشد ظرف دهههای اخیر در کشورمان بیسابقه بود، سطح ناترازی به آن حدی بود که مسئولان نیرو ناچار شدند قطع برق را مورد توجه قرار دهند که سهم استان مازندران، قطع برق در دو زمان بهصورت روزانه بود و هر با نیز بین یک ساعت و نیم تا دو ساعت.
اینکه در گذشته دولت فکر لازم را نکرد و برای تامین برق مورد نیاز کشور، نیروگاه نساخت، سر جای خود قابل بحث و ملامت است، اما حال که این ناترازی، روی آوری به قطع برق را پیش پای دولت قرار داد، این حداقل حقوق مردم است که مطلع شود چه ساعاتی از روز قرار است برق خانهاش قطع شود و این، رسم جاری در کشورهاست و در کشور ما نیز مرسوم بوده ولی چرا در این دولت به این حق اولیه مردم توجه نمیشود، جای پرسش است و باید در همه استانها این موضوع پیگیری شود. مگر چه قدر کار میبرد تا به مردم تقویم و جدول این قطعی ها وقت از مسئولان مربوطه میبرد تا از طریق صداوسیما اطلاع رسانی کنند.
این ترک فعل، بسیار به مردم آسیب وارد کرده، بسیاری از لوازم خانگی را سوزاند، مهمانیهای زیادی را دچار اختلال کرده، بسیاری از مراسم عزاداریهای ماه صفر را مختل کرد، نگرانیهای جانکاه را متوجه آنانی کرده که در آسانسور گرفتار شدند و.... به نظر میرسد علاوه بر پیگیری حتی قضایی از سوی مقامات مربوطه، تنظیم پروتکلی در زمینه حقوق شهروندی برای دستگاههای خدمات رسان بسیار ضروری است تا در هنگام بروز مشکلات ناترازی و یا هر مسئله دیگری که عدم امکان خدمت رسانی را به هر دلیلی ناممکن میسازد، دستگاههای مرتبط موظف به اطلاع رسانی به مردم باشند تا مردم نیز برنامههای خود را متناسب با شرائط جدید تنظیم کنند.
محمد فاطمی