به گزارش پایگاه خبری تحلیلی
بلاغ، محمد فاطمی| مسعود پزشکیان چه در مناظرات و تبلیغات انتخاباتی و چه از انتخابات تاکنون در اکثر سخنان خود، دیگران بخصوص رقبای خود را از دعوا برحذر میدارد و میگوید از وظایفش پرهیز دادن دیگران از دعوا و مرافعه و رفاقت کردن برای خدمت به مردم و حل مشکلات کشور است.
این کلام، دعوت درستی است که همواره ضرورت پساانتخابات در هر دورهای است و همیشه فرد منتخب، اولین جملات و دعوتش به تبدیل رقابت به رفاقت و وفاق است، اما مهمتر از این شعار شایسته، رفتار و اثبات این ادعا در کف میدان است، که باید موانع رفاقت و همدلی برداشته شود و امکان دوستی و اتحاد و وفاق فراهم شود.
برای تحقق این هدف، ابتدا باید از عموم ظرفیتها دعوت کرد تا شایستهترین افراد دارای طرح و برنامه در حوزههای تخصصی را به رئیسجمهور منتخب معرفی کنند تا در یک ارزیابی دقیق، بهترینها انتخاب و به مجلس معرفی شوند.
طبیعی است که شایستهترین، دارای شاخصهایی است که ملاکهای آن توسط رهبر معظم انقلاب در ادوار مختلف ریاست جمهوری برای انتخاب وزراء، بویژه در این دوره برای دولت چهاردهم بوضوخ و بخوبی تبیین و تشریح شد که جای کوچکترین ابهامی را نه در ملاکها و نه در مصداقها باقی نمیگذارد چرا که اگر عینک تنگ بین و محدودنگر جناحی کنار گذارده شود.
انتخاب شایستهترینها کار چندان دشواری نیست و رئیسجمهور منتخب تا اعلام عمومی برای معرفی شایستگان خوب پیش رفت و تنها و بزرگترین نقد اساسی که متوجه ایشان میشود، انتخاب فردی بمانند آقای ظریف برای ریاست شورای راهبردی است که با یک انتخاب اشتباه، دهها و صدها اشتباه و خطا و حتی تخلف بروز میکند که این روزها موجب نگرانیهای فراوانی بین مردم و دلسوزان کشور شده است.
عمده نگرانی از آنجا نشأت میگیرد که ظریف بجای رئیس جمهور منتخب به تلویزیون آمد و از شورایی نام برد تحت عنوان «شورای راهبردی»، که ۱۷ نفر هستند و متاسفانه همه این افراد دارای سوابق مجرمیت و حضور در فتنه و آشوب علیه جمهوری اسلامی داشته و نسبت به نظام اسلامی موضع منفی و ضد دارند.
این شورا، مسئول انتخاب وزراء کابینه رئیس جمهور منتخب است و ملاکهایی را که رئیس این شورا (ظریف) در همان برنامه تلویزیونی برشمرد، فوقالعاده نگرانکننده و اختلافآفرین و بقول آقای پزشکیان موجب دعوا در مجلس شورای اسلامی میشود.
ملاکهایی را که ظریف برشمرد، در نقطه مقابل قانون اساسی و ملاکهای انقلاب اسلامی است بویژه آنکه ایشان به مرگ گرفتند تا دلسوزان انقلاب به تب راضی شوند.
پرواضح است که این راه ظریف اگر مورد حمایت و تائید رئیس جمهور منتخب قرار گیرد، بهترین زمینه برای دعواهایی که وحدت ملی را به چالش خواهد کشاند، خواهد بود.
شعار مسعود پزشکیان مبنی بر اینکه او رئیس جمهور همه ایرانیان است و باید عدالت را در انتخاب وزراء و مسئولان مورد عمل قرار دهد، با راهی را که ظریف میرود، کاملاً زیر سئوال میرود و رشتههای آقای پزشکیان را پنبه خواهد کرد.
انتخاب وزراء و معرفی آنها طی چند روز آینده، تصویر روشنتری از نحوه رفتار رئیسجمهور مستقر در تحقق شعارهای وحدتبخش و پرهیز از دعوا و خاتمه دادن به رقابت و تمرکز بر رفاقت از طریق بکارگیری همه ظرفیتهای نیروی انسانی کشور در چینش وزراء را به نمایش خواهد گذارد که آیا شعار: دعوا نکنید و برای ساختن کشور و رفع مشکلات مردم، باید همهمان دست به دست هم بدهیم تا برای مردم نافع باشیم، آقای دکتر پزشکیان، در جهت تحقق پیش میرود و یا، ...
انتهای خبر/