تاریخ انتشاريکشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۱
کد مطلب : ۴۵۲۴۱۳
خبر ایجاد کرسی معاونت جدیدی این‌بار تحت عنوان معاونت برنامه ریزی شهرداری ساری، اقدامی در خور تأمل و بحث کارشناسی است.
۰
plusresetminus
شهردار ساری بخواند
به گزارش بلاغ، در یک ماهه اخیر و پس از فراز و فرودی طولانی توام با حواشی زیاد که برای پنجمین شورای شهر ساری بوجود آمد، و پس از ماهها اداره شهرداری توسط مقام سرپرستی، در نهایت شهردار ساری مشخص شد. شهردار جدید پس از انتصاب اقدام به پرداخت به موقع حقوق معوق پرسنل و نیز پاره ای اقدامات مثبت کالبدی و ترافیکی نمود.

اما در میانه این اقدامات، خبر ایجاد کرسی معاونت جدیدی اینبار تحت عنوان معاونت برنامه ریزی شهرداری ساری، اقدامی در خور تأمل و بحث کارشناسی است.

جواد طالبی سرپرست شهرداری ساری 25 اردیبهشت ماه 1400 در حکمی حسن کلانتری را به سمت سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و هماهنگی مناطق شهرداری ساری منصوب کرد.

امید می رفت پس از ماهها هرز روی مدیریت شهری و تشبث به انواع فعالیت های غیر قانونی و اتلاف بودجه عمومی شهر در سنوات گذشته، که اخبار دستگیری ها و بازداشت های مرتبط با آن، فراگیر و جهانگیر شده و خاطر بسیاری از شهروندان ساری را مکدر نموده بود، پس از این شاهد اقدامات غیر قانونی و یا فراقانونی نباشیم.

اما متاسفانه شاهد آن هستیم در اقدامی که اشکارا غیر قانونی می‌باشد در شهرداری ساری که جمعیتی زیر پانصد هزار نفر را تحت خدمات خود دارد، معاونت جدیدی به نام معاونت برنامه ریزی بوجود امده است.

صرف نظر از اینکه این اقدام در وهله اول غیر قانونی و نقض آشکار بند 6 ماده 10 ضوابط  تشکیلاتی شهرداری‌ها است. که آن نیز خود ملهم از ماده 54 قانون شهرداری مصوب 1334 و اصلاحیه‌های بعدی، بند ده سیاست‌های کلی نظام اداری ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) مبنی بر «چابک‌سازی، متناسب‌سازی و منطقی ساختن تشکیلات نظام اداری در جهت تحقق اهداف چشم‌انداز» و تبصره ذیل ماده 112 قانون استخدام کشوری می باشد.

اگر از مغایرت راه اندازی چنین معاونتی از منظر مقررات اداری و استخدامی بگذریم؛ این پرسش پیش می آید که در یک شهرداری مانند شهرداری ساری که سالها اداره طرح و برنامه داشته و مطالعات خوب و کاربردی برای حل برخی مسائل شهر ساری در ان صورت پذیرفته اما سالهاست که در قالب کتابچه های مطالعاتی در قفسه ها بایگانی گردیده است، راه اندازی این معاونت چه انتفاعی برای شهر وشهروندان و شهرداری ایجاد خواهد نمود.

آیا این خود مظهر یک نوع موازی کاری در درون یک سازمان محسوب نمی شود؟

آیا از هزینه های اداری و پرسنلی خلق چنین معاونتی  در شرایط فعلی وضعیت بودجه شهرداری ساری می توان دفاع نمود؟

این مطلب در پی تخریب مدیریت فعلی نیست بلکه این جستار از پی حسن نیت و برای متوقف کردن یک اقدام خلاف قانون و جلوگیری از تکرار روندهای قانون شکنانه مدیران پیشین است.

 اگر همه شهروندان به مسئولیت مدنی و اجتماعی خود عمل نموده و بی عملی و انفعال را کنار بگذارند، آنگاه می توان به آینده ای شفاف و روشن در عرصه مدیریت شهری امیدوار بود.

یادداشت وارده
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

feedback
Iran, Islamic Republic of
باند برادران دالتون همیشه در شهر جولان می دهند
نووچه هاشان در هیچ موقع بی مسند نبوده اند
feedback
Iran, Islamic Republic of
فریدی
بهرحال همسر طرف از سران اصلاحات استان هست
و برادران پرحاشیه چند دور شورا از این آقا حمایت میکنن
feedback
Iran, Islamic Republic of
محمودی
معاونت برنامه ریزی مختص کلانشهر هاست
feedback
Iran, Islamic Republic of
رمضانپور
بایستی معاونت اداری مالی و معاونت برنامه ریزی ادغام بشه
feedback
Iran, Islamic Republic of
براری
معاونتی با صبحانه های رنگین در مکانهایی دنج در تایم خاص بهمراه راننده رسمی
feedback
Iran, Islamic Republic of
چهل روز دیگه بساط جمع میکنن
تو ویلای ک مهستان
خان عباسی
پاتوق میکنن
feedback
Iran, Islamic Republic of
باسلام، لطفا به شهردار برسانید که خانمها شرایط خاص دارند، شیفت ماندن در برخی روزهای هفته عذاب آور است، نگهداری فرزند و تهیه ناهار و شام خانواده ، نگهداری از والدین کهنسال،
feedback
Iran, Islamic Republic of
پرسنل شرکتی نوکر برخی مدیران نیستند....
قرآن، برای تنها تلاوت یا عمل؟
پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
فقـر و غنــا در اسلام
چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۰
پرستاران سر دو راهی خانه‌نشینی و تغییر شغل
سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۳
آنچه خوبان همه دارند تو یک‌جا داری
يکشنبه ۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۷
وعده صادق، ضربه پشیمان‌کننده و پیشگیرانه
شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۴