معاون تربیت‌بدنی سپاه کربلا خبر داد:

برگزاری برنامه «حمل پرچم ولایت» در استان‌های شمالی

تاریخ انتشاردوشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۶:۳۰
کد مطلب : ۵۰۴۸۴۰
معاون تربیت‌بدنی سپاه کربلا از برگزاری برنامه بزرگ «حمل پرچم ولایت» در سه استان ساحلی خزر با مشارکت هیأت‌های ورزشی خبر داد.
۰
plusresetminus
برگزاری برنامه «حمل پرچم ولایت» در استان‌های شمالی
جواد کردان در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» از برگزاری برنامه بزرگ «حمل پرچم ولایت» در سه استان ساحلی خزر خبر داد و اظهار کرد: این برنامه در راستای تجدید بیعت با مقام معظم رهبری، حضرت امام سیدمجتبی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، گرامیداشت یاد و خاطره امام شهید، شهدای جنگ رمضان، شهدای فرمانده، شهدای دانش‌آموز میناب و همچنین شهدای ورزشکار برگزار می‌شود.

وی افزود: این حرکت فرهنگی، ورزشی روز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ در استان گیلان و روز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ در استان‌های مازندران و گلستان اجرا خواهد شد.

معاون تربیت‌بدنی سپاه کربلا با اشاره به مشارکت گسترده هیأت‌های ورزشی در این برنامه گفت: حمل پرچم ولایت با همکاری و همراهی هیأت‌های موتورسواری، آفرود جنگل‌نوردی، ورزش‌های آبی (قایقرانی)، سوارکاری و دوچرخه‌سواری انجام می‌شود و جلوه‌ای از همدلی، انسجام و آمادگی جامعه ورزش کشور را به نمایش خواهد گذاشت.

کردان هدف اصلی این برنامه را تقویت وحدت، همبستگی و ارسال پیام مهم و روشن اطاعت از ولایت از سوی مردم و جامعه ورزش سه استان شمالی کشور عنوان کرد و افزود: شعار محوری این حرکت مردمی و انقلابی «ای رهبر آزاده، آماده‌ایم آماده» است.

وی خاطرنشان کرد: این اقدام ارزشمند با همت و هماهنگی معاونت‌های تربیت بدنی سپاه در سه استان ساحلی خزر شامل گیلان، مازندران و گلستان در حال برنامه‌ریزی و اجرا بوده و نمادی از وفاداری، بصیرت و آمادگی جامعه ورزش در حمایت از آرمان‌های انقلاب اسلامی و ولایت خواهد بود.

انتهای خبر/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خون رهبر شهید، بعثت دوباره ملت را رقم زد
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۷
چرا «الوتر الموتور»؟
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۷
مذاکره زیر تهدید، راه‌حل نیست
جمعه ۲۶ تير ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۴
امانتِ ولایت در آتش
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۵ - ۰۰:۰۹
چرا جویبارِ سرسبز، تشنه‌ترین شهر شد؟
چهارشنبه ۲۴ تير ۱۴۰۵ - ۰۸:۰۰