تاریخ انتشارسه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۵
کد مطلب : ۴۹۹۴۳۵
فرمانده سپاه کربلا مازندران از برگزاری رزمایش سراسری «الی‌بیت‌المقدس ۱۶» در روزهای ۱۲ و ۱۳ آذرماه خبر داد.
۰
plusresetminus
برگزاری رزمایش «الی‌بیت‌المقدس ۱۶» در مازندران
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی بلاغ، سردار محمدرضا موحد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: رزمایش الی‌بیت‌المقدس ۱۶ با هدایت قرارگاه دفاعی و امنیتی امام هادی(ع) و با مشارکت گسترده گردان‌های بیت‌المقدس و کوثر در سراسر استان اجرا می‌شود.
 
فرمانده سپاه کربلا اظهار کرد: هدف رزمایش، تقویت سطح توان تخصصی، آمادگی رزمی و افزایش انسجام نیروهای بسیجی در مواجهه با تهدیدات دشمنان و عوامل اخلال‌گر امنیت است.
 
وی توضیح داد که بخش‌های مختلف رزمایش شامل تمرینات رزم در جنگل، دفاع از کوی و برزن، پدافند ساحلی، مقابله با تهدیدات داخلی، امداد و نجات، مردم‌یاری و نیز آموزش‌های خودحفاظتی خواهد بود.
 
موحد افزود: در این برنامه، نظم، انضباط و اقتدار ۱۴۰ گردان بیت‌المقدس و کوثر و همچنین توان فرماندهی و مدیریت رده‌های مختلف سپاه کربلا به‌صورت میدانی ارزیابی و به نمایش گذاشته می‌شود.
 
وی گفت: این رزمایش، بخشی از برنامه‌های سالانه ارتقای امنیت و آمادگی عملیاتی در سطح استان عنوان شده است.

انتهای خبر/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما