استاندار مازندران مطرح کرد:

ایمان جوان ایرانی در تیررس تهاجم فرهنگی

تاریخ انتشارپنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۴
کد مطلب : ۴۹۸۵۹۱
استاندار مازندران در یازدهمین اجلاس استانی نماز با اشاره به هجمه‌های گسترده فرهنگی و رسانه‌ای علیه باورهای نسل جوان، نماز را پناهگاهی امن برای دل‌های ناآرام دانست و خواستار احیای این فرهنگ در متن زندگی روزمره مردم شد.
۰
plusresetminus
ایمان جوان ایرانی در تیررس تهاجم فرهنگی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» مهدی یونسی‌رستمی در یازدهمین اجلاس استانی نماز که با حضور جمعی از مسئولان، علما، فرهنگیان و فعالان اجتماعی در شهرستان تنکابن برگزار شد، با نگاهی ژرف به وضعیت فرهنگی جامعه، از ضرورت بازسازی «پناهگاه دل‌ها» سخن گفت.

وی با اشاره به تغییرات سریع فرهنگی و رسانه‌ای در جهان امروز، اظهار داشت: جوان ایرانی امروز در معرض توفانی سهمگین از هجمه‌های نرم قرار دارد؛ هجمه‌هایی که نه به قصد تخریب اقتصاد و سیاست، بلکه با هدف تضعیف ایمان، باور و هویت نسل آینده طراحی شده‌اند.

استاندار مازندران با تأکید بر اینکه دشمنان با ابزارهای نوین و جذاب، در پی تغییر ذائقه فکری و اعتقادی جوانان هستند، افزود: اگر نتوانیم چراغ ایمان را در دل جوانان روشن نگه داریم، آنان در تاریکی شبهات و سردرگمی‌ها گرفتار خواهند شد.

یونسی نماز را نه فقط یک واجب دینی، بلکه یک نیاز روحی و روانی دانست و گفت: نماز باید از حالت عادت‌وار و تکراری خارج شود و به یک تجربه عاشقانه، آگاهانه و آرامش‌بخش تبدیل گردد؛ نمازی که نه فقط در محراب، بلکه در رفتار، گفتار، روابط اجتماعی و سبک زندگی ما جاری باشد.

وی با اشاره به نقش مهم علما، معلمان، هنرمندان و رسانه‌ها در ترویج فرهنگ نماز، اظهار داشت: ما نیازمند روایت‌های تازه‌ای از نماز هستیم؛ روایت‌هایی که زیبایی، معنویت، آرامش و شکوه این عبادت را با زبان هنر، تصویر، شعر و داستان به نسل جوان منتقل کنند.

استاندار مازندران از دانشگاه‌ها و مراکز علمی خواست تا با نگاهی علمی و روان‌شناختی به آثار تربیتی نماز بپردازند و آن را به عنوان یک عنصر کلیدی در سلامت روان، تقویت تمرکز، کاهش اضطراب و ارتقای اخلاق اجتماعی معرفی کنند.

یونسی‌رستمی با اشاره به اهمیت هم‌افزایی نهادهای فرهنگی، آموزشی و دینی، گفت: اگر بتوانیم نماز را در قلب زندگی مردم بنشانیم، جامعه‌ای خواهیم داشت که در برابر تهاجم فرهنگی، مقاوم، هوشیار و امیدوار باقی می‌ماند.

انتهای خبر/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

جنگ روانی با جنازه‌های جعلی
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۴
هنر و پهلوانی در یک قاب
سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۱