مدیرکل ورزش و جوانان مازندران اعلام کرد:

مازندران، طلایی‌ترین استان المپیک طی ۱۶ سال اخیر

تاریخ انتشارجمعه ۲۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۹
کد مطلب : ۴۹۸۳۲۴
 مدیرکل ورزش و جوانان مازندران از کسب ۱۹ مدال المپیک در ۱۶ سال اخیر توسط ورزشکاران مازندرانی، خبر داد و گفت: استان در کسب مدال‌های آسیایی و جهانی نیز پیشتاز بوده است.
۰
plusresetminus
مازندران، طلایی‌ترین استان المپیک طی ۱۶ سال اخیر
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی بلاغ، حسین بریمانی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه در مصلی ساری ضمن گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش، یاد و خاطره شهدای ورزشکار و پروفسور معمار کبیر انقلاب اسلامی را گرامی داشت و سلامتی مقام معظم رهبری و خادمین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را آرزو کرد.
 
وی با اشاره به جایگاه ویژه ورزشکاران مازندرانی در عرصه‌های ملی و بین‌المللی، اظهار کرد: ورزشکاران استان مازندران همواره در همه میادین ورزشی با کسب مدال‌های متعدد و افتخارآفرینی، پایبندی خود را به آرمان‌های نظام و انقلاب به نمایش گذاشته‌اند.

 مدیرکل ورزش و جوانان مازندران از کسب ۱۹ مدال المپیک در ۱۶ سال اخیر توسط ورزشکاران مازندرانی، شامل ۸ مدال طلا، ۷ نقره و ۴ برنز خبر داد و افزود: استان مازندران در کسب مدال‌های آسیایی و جهانی نیز پیشتاز بوده است.
 
بریمانی ضمن تقدیر از هیئت‌های ورزشی، خانواده‌ها، پیشکسوتان و خیرین عرصه ورزش، بر ضرورت توجه بیشتر مسئولان به توسعه ورزش همگانی و افزایش فضاهای ورزشی در استان تأکید کرد.

وی گفت: با وجود پیشرفت‌های چشمگیر، استان ما با کمبود اماکن ورزشی مواجه است و نیازمند حمایت و همکاری همه بخش‌ها هستیم.
 
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران همچنین به فعالیت‌های درخشان ورزشکاران در رشته‌های مختلف، از جمله کشتی، تنیس روی میز، اسکیت سرعت و ورزش‌های پارالمپیک اشاره کرد و یادآور شد: ورزشکاران مازندرانی در مسابقات اخیر کشتی قهرمانی جهان مدال کسب کرده و فرهنگ ایرانی اسلامی را به جهانیان معرفی کردند.
 
بریمانی ضمن تاکید بر اهمیت اتحاد و همدلی در جامعه ورزشی، خواستار برنامه‌ریزی منسجم برای ارتقاء سلامت و نشاط مردم از طریق توسعه ورزش همگانی شد و خاطرنشان کرد: ورزش به ویژه ورزش بانوان، ورزش روستایی و بازی‌های بومی محلی نیازمند حمایت ویژه است تا بتوانیم بیماری‌های مرتبط با سبک زندگی مانند دیابت و بیماری‌های قلبی را کاهش دهیم.

وی در پایان از همه دست‌اندرکاران ورزش استان، مسئولان، ورزشکاران و خانواده‌های آنان تشکر کرد و ابراز امیدواری نمود که با همت جمعی، ورزش مازندران در المپیک‌های آینده از جمله بازی‌های ژاپن و لس‌آنجلس موفقیت‌های تاریخی را رقم زند.

انتهای خبر/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

feedback
Iran, Islamic Republic of
مهران
مازندران با دریای مازندران و کوه دماوند
کتابخوانی؛ کلید گشودن فردا
شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۰۵:۱۶
آب ژرف؛ میان امید و ابهام
شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۰۰:۵۰
جاده بلده قربانی می‌گیرد!
يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۶
دود بی‌تفاوتی بر فراز مازندران
شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۰