فرمانده نیروی انتظامی شهرستان محمودآباد:

امنیت پایدار با مشارکت مردمی تقویت شد

تاریخ انتشارجمعه ۱۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۷
کد مطلب : ۴۹۸۰۴۳
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان محمودآباد از کاهش جرایم خشن، افزایش کشفیات مواد مخدر، و حفظ امنیت در جریان جنگ ۱۲ روزه اخیر خبر داد و بر نقش همدلی ملی و مشارکت مردمی در تأمین امنیت پایدار تأکید کرد.
۰
plusresetminus
امنیت پایدار با مشارکت مردمی تقویت شد
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» حسین کیانمهر در سخنرانی پیش از خطبه نمار جمعه با ارائه گزارشی جامع از عملکرد یک‌ساله این نیرو، بر نقش بی‌بدیل پلیس در تأمین امنیت، حفظ آرامش اجتماعی و مقابله با تهدیدات داخلی و خارجی تأکید کرد.

وی ضمن عرض ادب به پیشگاه مقدس حضرت ولی‌عصر (عج) و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر، به‌ویژه شهدای نیروی انتظامی شهرستان، شعار امسال هفته فراجا را «پلیس مقتدر، مشارکت همگان، جامعه امن» عنوان کرد و گفت: این شعار، بیانگر ضرورت هم‌افزایی ملی در مسیر تحقق امنیت پایدار است.

فرمانده انتظامی شهرستان محمودآباد با اشاره به شرایط دشوار کشور در سال گذشته، از جمله حملات ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی و آمریکا، شهادت فرماندهان نظامی، بازگشت تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی، اظهار داشت: ملت ایران با صبر، بصیرت و همدلی، در برابر این هجمه‌ها ایستادگی کرد. نقش برجسته مقام معظم رهبری در فرماندهی بحران‌ها، حملات موشکی دقیق و تنبیهی به مواضع دشمن، و انسجام مردمی در سراسر کشور، از عوامل اصلی عقب‌نشینی دشمنان و طرح پیشنهادات آتش‌بس بود.

کیانمهر با اشاره به جنگ ۱۲ روزه اخیر، از محمودآباد به عنوان یکی از نقاط امن و پشتیبان یاد کرد و افزود: در این ایام، شهرستان میزبان آوارگان جنگی و مسافرانی بود که جمعیت شب‌اقامت آن‌ها تا چهار برابر جمعیت ثابت شهرستان افزایش یافت. با وجود این حجم از حضور، هیچ‌گونه نزاع یا درگیری از سوی شهروندان با مهمانان ثبت نشد و مردم شریف محمودآباد با مهمان‌نوازی مثال‌زدنی، امنیت و آرامش را حفظ کردند.

وی با تقدیر از همکاری نیروهای سپاه، بسیج، ادارات دولتی، شهرداری‌ها، اصناف و روحانیون، به‌ویژه حجج‌اسلام جباری و زاده، خاطرنشان کرد: در این مدت، همکاران انتظامی ما با همراهی نیروهای سپاه، به‌صورت شبانه‌روزی در مبادی ورودی شهرستان حضور داشتند و هیچ مورد سوءامنیتی گزارش نشد. این سطح از هماهنگی و تعامل، حاصل مدیریت جهادی فرماندار محترم و همدلی تمامی رده‌های اجرایی شهرستان بود.

فرمانده انتظامی محمودآباد به ارائه آمار عملکردی پرداخت و گفت: در سال جاری، بیش از ۱۴ هزار تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ثبت شد که همکاران ما با حضور میدانی، پاسخ‌گوی نیازهای شهروندان بودند. همچنین در حوزه پیشگیری از جرایم، شاهد کاهش ۶ درصدی سرقت‌ها و ۷۲ درصدی جرایم خشن نسبت به مدت مشابه سال قبل بودیم.

کیانمهر با اشاره به افزایش ۲۱ درصدی کشفیات مواد مخدر و دستگیری خرده‌فروشان و معتادان متجاهر، افزود: با وجود مشکلات اقتصادی و آسیب‌های اجتماعی، پلیس شهرستان با اقدامات تخصصی و همکاری نهادهای امنیتی، توانست در حوزه مبارزه با مواد مخدر عملکرد قابل قبولی ارائه دهد.

وی به موضوع تصادفات جاده‌ای اشاره کرد و گفت: متأسفانه در حوزه تصادفات، شاهد افزایش آمار نسبت به سال گذشته هستیم. از تمامی دستگاه‌های مرتبط انتظار داریم با بررسی نقاط حادثه‌خیز و اجرای طرح‌های اصلاحی، در کاهش این حوادث نقش‌آفرینی کنند.

فرمانده انتظامی محمودآباد با اشاره به استاندارد جهانی نسبت پلیس به جمعیت، اظهار داشت: در دنیا به ازای هر هزار نفر جمعیت، پنج نیروی پلیس تعریف شده است. این نسبت در کشور ما به حدود ۵۰ درصد کاهش یافته و در شهرستان نیز با همین محدودیت‌ها، همکاران ما با تمام توان در خدمت مردم هستند.

کیانمهر در پایان از آغاز فرآیند جذب نیرو در مقاطع دیپلم و لیسانس خبر داد و گفت: علاقه‌مندان به خدمت در نیروی انتظامی می‌توانند با مراجعه به ستاد فرماندهی شهرستان، مراحل ثبت‌نام و گزینش را پیگیری کنند.

انتهای خبر/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

«عفاف و حجاب» قربانی سکوت مسئولان
دوشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۸
ایستادگی و اقتدار به وقتِ ایران
دوشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۵ - ۰۰:۱۳