تاریخ انتشاريکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۸
کد مطلب : ۴۹۶۹۹۱
دادستانی بابلسر نسبت به قطع درختان تاریخی در مدرسه خیابان فلسطین این شهرستان اعلام جرم کرد.
۰
plusresetminus
«گردن‌زنی» درختان چندین ساله در بابلسر
به گزارش شهروند خبرنگار از بابلسر، پیرو انتشار فیلمی در فضای مجازی مبنی بر قطع درختان که در آن چندین اصله درخت چنار کهنسال در محوطه یک مدرسه واقع در خیابان فلسطین بابلسر، در ایام تعطیل به شکل غیراصولی صورت گرفته است دادستان بابلسر دستور رسیدگی قضایی به این جرم ارتکابی را صادر کرد.

این عمل که با عنوان گردن‌زنی درختان توصیف شده، واکنش شهروندان و مسئولان قضایی را برانگیخته و دادستان بابلسر دستور رسیدگی قضایی به این پرونده را به اداره منابع طبیعی برای جمع آوری مستندات و تشکیل پرونده قضایی را داده است.

دادستانی بابلسر تأکید کرد پرونده تا شناسایی و مجازات عاملان تعقیب قضایی خواهد شد و شهروندان می‌توانند اطلاعات خود را به دستگاه قضایی بابلسر اطلاع دهند.

گفتنی است ، مطابق با قوانین ادارات و سازمان‌های دولتی برای انجام این عمل بدوا باید از مراجع قانونی ذیربط نسبت به اخذ مجوزات لازم اقدام کنند.

دانلود
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خون رهبر شهید، بعثت دوباره ملت را رقم زد
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۷
چرا «الوتر الموتور»؟
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۷
مذاکره زیر تهدید، راه‌حل نیست
جمعه ۲۶ تير ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۴
امانتِ ولایت در آتش
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۵ - ۰۰:۰۹
چرا جویبارِ سرسبز، تشنه‌ترین شهر شد؟
چهارشنبه ۲۴ تير ۱۴۰۵ - ۰۸:۰۰