تاریخ انتشارجمعه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۶
کد مطلب : ۴۹۶۶۲۵
«غلامعلی الیاسی رسکتی» در وصیت‌نامه خود بیان کرد: در نماز جمعه که مظهر وحدت میان مسلمانان است، حضور پیدا کنید، به خواهران نیز توصیه می‌کنم حجاب خود را رعایت کنند تا کرامت شان حفظ شود و از نگاه‌های آلوده مصون بمانند.
۰
plusresetminus
حجاب خود را رعایت کنید
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» به نقل از نوید شاهد؛ شهید «غلامعلی الیاسی رسکتی» ششم خرداد ۱۳۴۶، در شهرستان ساری مازندران به دنیا آمد. پدرش جانعلی نام داشت. وی در خانواده‌ای مذهبی و دوستدار اهل بیت علیهم السلام بزرگ شد و در دوران دفاع مقدس به جبهه رفت و در تاریخ هفتم مرداد ۱۳۶۷، در منطقه شلمچه به شهادت رسید و در گلزار شهدای روستای رسکت شهرستان ساری به خاک سپرده شد.

فرازی از وصیت نامه شهید «غلامعلی الیاسی رسکتی»

به شما عزیزان توصیه می‌کنم تابع امر ولایت فقیه باشید تا ارزش‌های انقلاب حفظ شود و خون شهدا پایمال نشود. در انتخاب دوست دقت کنید؛ چراکه همنشینی با دوست بد انسان را به تباهی می‌کشاند. در نماز جمعه که مظهر وحدت میان مسلمانان است حضور پیدا کنید به خواهران نیز توصیه می‌کنم حجاب خود را رعایت کنند تا کرامت شان حفظ شود و از نگاه‌های آلوده مصون بمانند.

انتهای خبر/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

تبعات بازگشایی اینترنت در زمان بحران
پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۷:۰۰
مباهله؛ سند جاودان فضیلت اهل‌بیت (ع)
چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۶:۴۶
«صبح رویش»؛ طلوع زندگی ۱۰۵ کودک کار
پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۰
صد شب حضور؛ انفجار نور دوم انقلاب است
چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۳
کمبود کود، زخم کهنه مازندران
پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۸
«حسن یزدانی»؛ نخبه و سرباز گمنام جبهه سایبری
آغاز فصل جدید مسکن اهالی هنر و رسانه مازندران
چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۳۷