قائم‌مقام کمیته امداد مازندران عنوان کرد:

رشد قرض‌الحسنه با پشتوانه اعتماد مردم

تاریخ انتشارسه شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۹
کد مطلب : ۴۹۵۳۹۴
قائم‌مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران اعتماد عمومی را زمینه‌ساز گسترش فرهنگ نیکوکاری دانست و گفت: افزایش اعتماد عمومی و اجتماعی با توسعه طرح‌های قرض‌الحسنه محقق می‌شود.
۰
plusresetminus
رشد قرض‌الحسنه با پشتوانه اعتماد مردم
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» مهدی قربانی ظهر امروز در نشست خبری به مناسبت سالروز تاسیس صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت اظهار کرد: رسالت اصلی این نهاد، مبارزه با فقر و توانمندسازی خانواده‌های نیازمند است.

وی با اشاره به جایگاه برتر مازندران در حمایت‌های مردمی اظهار کرد: طی چهار سال گذشته، استان مازندران رتبه نخست کشور را در حوزه قرض‌الحسنه کسب کرده است که نشان از هم‌افزایی مردم و مشارکت بالای اجتماعی دارد.

قائم‌مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران اعتماد عمومی را زمینه‌ساز گسترش فرهنگ نیکوکاری دانست و افزود: افزایش اعتماد عمومی و اجتماعی با توسعه طرح‌های قرض‌الحسنه محقق می‌شود.

قربانی نقش رسانه‌ها در ترویج این فرهنگ را مهم ارزیابی کرد و گفت: رسانه‌ها با گفتمان‌سازی مناسب می‌توانند فرهنگ قرض‌الحسنه را در جامعه نهادینه کنند و زمینه‌ساز مشارکت بیشتر مردم در اقدامات خیرخواهانه باشند.

قرض‌الحسنه، نقطه عطف توانمندسازی در کمیته امداد

مدیر امور شعب صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت مازندران نیز در این جلسه با اشاره به روند تحولات بنیادین در کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: از ابتدای شکل‌گیری این نهاد در اسفند ۱۳۵۷، به تعبیر بنده، یک رنسانس واقعی در عرصه خدمت‌رسانی به نیازمندان آغاز شد که با هدایت‌های امام راحل و تأکید ایشان بر عدالت اجتماعی، تحولات عمیقی در مسیر فعالیت‌های امدادی رقم خورد.

احمد سعادت با بیان اینکه نقطه عطف نخست در سال ۱۳۶۴ و با تأکید امام خمینی (ره) بر ضرورت عبور از پرداخت صرف مستمری به سمت ایجاد اشتغال رقم خورد، افزود: این تغییر مسیر، نهاد را از کمک‌های بلاعوض صرف، به سمت توانمندسازی و اشتغال‌زایی سوق داد.

سعادت دومین تحول بنیادین در کمیته امداد را مربوط به سال ۱۳۹۵ دانست و تصریح کرد: با تأسی از اندیشه‌های بنیانگذار انقلاب اسلامی، پرداخت‌های بلاعوض به سمت پرداخت‌های معوّض از طریق قرض‌الحسنه سوق داده شد تا افراد با انگیزه بازپرداخت و فعالیت اقتصادی، برای بازپرداخت تسهیلات تلاش کنند؛ اقدامی که منجر به تقویت فرهنگ کار و خوداتکایی شد.
 
 

وی با اشاره به تأسیس صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت با مجوز بانک مرکزی در همین راستا افزود: این صندوق به‌عنوان بازوی مالی نهاد کمیته امداد در حوزه قرض‌الحسنه، با رویکردی عدالت‌محور و توانمندساز فعالیت خود را آغاز کرد.

مدیر امور شعب صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت مازندران با انتقاد از استفاده ابزاری برخی بانک‌ها از عنوان «قرض‌الحسنه» اظهار کرد: در روزهای اخیر شاهد آن هستیم که برخی بانک‌ها واژه مقدس قرض‌الحسنه را مصادره کرده و در قالب طرح‌های بانکی با اهداف غیرواقعی مورد استفاده قرار می‌دهند.

سعادت با تأکید بر نقش مساجد در آگاهی‌بخشی عمومی گفت: مساجد خط مقدم روشنگری هستند و لازم است مردم نسبت به مفهوم واقعی قرض‌الحسنه و کارکرد آن در نهادهای مردمی همچون کمیته امداد شناخت دقیقی داشته باشند.

وی بابیان اینکه توسط صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت مازندران هزار میلیارد تومان در طی هشت سال تسهیلات پرداخت شد، افزود: در کمیته امداد صندوق ولایت درچهار سرفصل مسکن، اشتغال، فرهنگی و اربعین تسهیلات پرداخت می شود اما خیرین تسهیلات سرفصل های متعددی دارد.

مدیر امور شعب صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت مازندران با بیان اینکه صندوق امداد ولایت مازندران در حوزه جمعیت و فرزندآوری نیز حاضر به ارائه خدمت است، گفت: خیرین حقیقی و حقوقی به شیوه‌های هم‌افزایی، قرض ماندگار و... با این صندوق در حال فعالیت هستند.

انتهای خبر/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

شاه ولایت علی است
جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۰
پیوند غدیر و نفی سکولاریسم در گفتمان نبوی
پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۴:۱۳
غدیر، محور اسلام ناب
پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
پیشرفت ۹۱ درصدی بیمارستان ۳۴۱ تختخوابی ساری
دستانی که عشق را می‌دوزند
پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۲
دسترنج بی‌سرانجام
يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۰