به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «
بلاغ» پیش از ظهر امروز، دوشنبه نوزدهم خرداد ماه، نشست خبری فیلم داستانی «وضعیت قرمز» به کارگردانی رضا راعی و تهیهکنندگی دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار شد.
این فیلم به تصویر کشیدن جانفشانیهای مدافعان سلامت استان در دوران شیوع بیماری کووید-۱۹ میپردازد.
تقدیر از ایثارگریهای کادر درمان
در همین رابطه، محدثه حسینی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار ما گفت: زحمات کادر بهداشت و درمان در ایامی که همگان ترس آن را داشتند از منازل خود خارج شوند، بر کسی پوشیده نیست. کادر درمان از تمام چیزهای خود گذشتند و به میدان آمدند.
وی افزود: اگر جانفشانی کادر سلامت نبود و اگر از زندگی خود نمیگذشتند، امروز ما با این آرامش و امنیت گرد هم جمع نمیشدیم. در بدو کار، نه راه درمان و نه راه پیشگیری مشخص نبود، اما کادر سلامت بر مبنای عشق به کارشان و وظیفه خود در مراکز درمانی حاضر شدند.
حسینی با تاکید بر جهانی بودن مشکل کرونا، خاطرنشان کرد:«کادر سلامت با همه مشکلات و دغدغهها بدون هیچ چشمداشتی در کشیک خود حاضر میشدند. وظیفه ما قدردانی از کادر سلامت و یادآوری تلاشهای آنان به فرزندانمان است. نباید بگذاریم این جانفشانیها فراموش شود و باید ثابت کنیم که قدردان کادر بهداشت هستیم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: در دانشگاه علوم پزشکی مازندران وظیفه خود میدانیم از تلاشهای پزشکان، پرستاران، مراقبین سلامت، بهورزان و تمامی کادر سلامت در ایام کرونا قدردانی کنیم.
وی همچنین با اشاره به رشادتها و ایثار پرستاران و کادر سلامت، شایعات مربوط به مرگ برخی بیماران کرونا بهدلیل تجویز داروی اشتباه را بهشدت تکذیب کرد و گفت: «پرستار و پزشکی که علیرغم بارداری در محل کار خود برای نجات جان انسانی دیگر حاضر میشود، بیانصافی است که برخی شایعات را در خصوص مرگ برخی بیماران کرونا بهدلیل تجویز داروی اشتباه را باور کنیم و صراحتاً آن را تکذیب میکنم.
حسینی در پایان از عوامل، بازیگران، نویسنده و کارگردان مستند در دست تولید «وضعیت قرمز» تشکر و قدردانی کرد.

روایت مظلومیت شهدای سلامت
طیبه یوسفی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، نیز در حاشیه این نشست خبری در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: شهدای سلامت بسیار مظلوماند. ما یک جنگ نابرابر را دیدیم و آسیبهای آن را دیدیم. جنگی که مجدداً شاهد حضور جهادگران و ایثارگران بودیم که به چیزی جز ایثار فکر نکردند و از همه چیز برای نجات جان انسانها گذشتند.
وی افزود:این گذشت بهمعنای عدم علاقه و وابستگی آنان به خانواده نیست، بلکه نشان از ایثارشان دارد. امروز اگر میخواهیم آن حادثهها را روایت کنیم، صرفاً هدفمان اطلاعرسانی نیست، بلکه باید این فرهنگ را انتقال دهیم.
یوسفی با بیان اینکه «شهدا انتخاب میشوند و کسی که حاضر میشود از جان خود برای نجات انسان دیگر بگذرد شایسته تقدیر است»؛ خاطرنشان کرد: شهدای چه دوران دفاع مقدس و چه دوران کرونا، در واقع انسانهای خاصی بودهاند. روایت مظلومیت، شهامت و ایثارگری شهدای مدافعان سلامت وظیفه ما است.
گفتنی است فیلم داستانی «وضعیت قرمز»، روایتی سینمایی از مظلومیت و شهامت شهدای سلامت در استان مازندران است که در دوران کرونا، جان خود را فدای نجات هموطنان کردند. نشست خبری این فیلم، با حضور کارگردان و عوامل این فیلم سینمایی و نیز مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مازندران، فرصتی شد تا بر ضرورت پاسداشت این ایثارگریها و انتقال فرهنگ فداکاری به نسلهای آینده تأکید شود.
انتهای خبر/