به گزارش پایگاه خبری تحلیلی
بلاغ به نقل از اقتصاد معاصر، از زمانی که دو نفر از خانواده مدلل سهامدار بیش از یکدرصد بانک پاساگاد شدند، تسهیلات کلانی هم به سمت شرکتهای خانواده مدلل توسط این بانک سرازیر شد.
پس از اینکه دو نفر به نامهای دنیا مدلل و پژمان مدلل در مجموع ۲ و ۹ دهم درصد از سهام بانک پاسارگاد را خریداری کردند، زمینه برای پرداخت تسهیلات کلان به شرکتهای خانواده مدلل هم فراهم شد. به طوری که مانده تسهیلات پرداختی بانک پاسارگاد در پایان سال گذشته به سه شرکت متعلق به این خانواده به سههزار و ۵۸۰ میلیارد تومان رسیده است.
بررسیها نشان میدهد تا پیش از سال ۱۴۰۱، هیچگونه تسهیلات و تعهدات کلانی به نام شرکتهای مدلل در فهرست بانک پاسارگاد وجود ندارد اما در سال ۱۴۰۲ همزمان با تملک یکوهفتدهم درصد و یکودودهم درصد از سهام بانک پاسارگاد توسط پژمان مدلل و دنیا مدلل، زمینه برای دریافت تسهیلات کلان شرکتهای خانواده مدلل هم فراهم میشود.
طبق اطلاعات منتشرشده توسط بانک مرکزی، شرکت کشت و صنعت مدلل ماهیدشت در سال ۱۴۰۳، تقریباً ۱۵ میلیارد تومان، شرکت نابدانه مدلل ۱۲۷۶ میلیارد تومان و شرکت کلهر دانه مدلل جنوب ۷۶۶ میلیارد تومان و در مجموع ۳۵۸۰ میلیارد تومان تسهیلات از بانک پاسارگاد دریافت کردهاند.
بررسی ترکیب هیئتمدیره این سه شرکت نشان میدهد، رضا شریفی روزبهانی، مدیرعامل شرکت کلهر دانه مدلل و همزمان عضو هیئتمدیره دو شرکت کشت و صنعت مدلل ماهیدشت و نابدانه مدلل است.
همچنین در شرکت نابدانه مدلل، محمدعلی مدلل، اشکال مدلل و الهه مدلل عضو هیئتمدیره این شرکت هستند. همچنین اشکان مدلل در شرکت کشت و صنعت مدلل ماهیدشت عضو هیئتمدیره است.
ضمن اینکه در سالهای گذشته عبدالعلی مدلل و محمدرضا مدلل، سابقه مدیرعاملی و عضویت در این شرکت را داشتهاند.
در شرکت کلهر دانه مدلل جنوب، محمدعلی مدلل، رئیس هیئتمدیره است و اشکان مدلل نایبرئیس و الهه مدلل عضو هیئتمدیره این شرکت هستند؛ بنابراین شرکتهای متعلق به مدلل زمانی از بانک پاسارگاد تسهیلات دریافت کردهاند که سهامدار آن شدهاند.
بررسی سابقه تسهیلاتدهی بانک پاسارگاد نشان میدهد که این بانک، عمده تسهیلات را به شرکتهای خود و شرکتهای سهامداران خود پرداخت کرده و این فرآیند برای شرکتهای مدلل هم طی شده است.
انتهای خبر/