تاریخ انتشارشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۶
کد مطلب : ۴۹۵۳۳۱
مسافران از انجام ورزش‌های آبی و شنا در دریای خزر با توجه به هشدار زرد دریایی تا پایان هفته خودداری کنند.
۰
plusresetminus
ممنوعیت شنا و ورزش‌های آبی در خزر
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بلاغ به نقل از  صدا و سیمای مازندران، مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران گفت: با توجه به ماندگار شدن ناپایداری هوا و تداوم بارش‌ها در استان و هشدار زرد دریایی مسافران از تفریحات دریایی و ورزش‌های آبی مانند جت اسکی، قایقرانی، شنا در دریا و چادر زدن در ساحل خودداری کنند.
 
محمدی با بیان اینکه بیشینه ارتفاع موج تا ۱.۴ متر برآورد می‌شود، افزود: احتمال غرق شدن شناگران، قایق‌ها و شناور‌های گردشگری در این مدت وجود دارد.

او از مسافران خواست به هشدار‌های غریق نجات و عوامل هلال احمر در مناطق ساحلی توجه کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران با اشاره به اینکه هشدار زرد هواشناسی در مناطق کوهستانی استان نیز صادر شده است، از مردم خواست از سفر‌های غیرضروری به مناطق کوهستانی و ارتفاعات، کمپ زدن و توقف در مسیر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند.


انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

انتهای خبر/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

شاه ولایت علی است
جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۰
پیوند غدیر و نفی سکولاریسم در گفتمان نبوی
پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۴:۱۳
غدیر، محور اسلام ناب
پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
پیشرفت ۹۱ درصدی بیمارستان ۳۴۱ تختخوابی ساری
دستانی که عشق را می‌دوزند
پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۲
دسترنج بی‌سرانجام
يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۰