امام جمعه شهر و بخش امامزاده عبدالله (ع) آمل:

بندگی محض از پیام‌های مهم عید قربان است

تاریخ انتشارجمعه ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۷
کد مطلب : ۴۹۵۳۰۶
امام جمعه شهر و بخش امامزاده عبدالله آمل گفت: عید قربان، تنها پایانِ یک رویداد و یک آزمون نیست؛ آغازی است باشکوه برای طلوعِ بزرگ‌ترین عیدِ امت، بندگی محض و تسلیم خداوند بودن را از پیام‌های مهم این عید بزرگ است.
۰
plusresetminus
بندگی محض از پیام‌های مهم عید قربان است
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» حجت‌الاسلام حسین حسین‌زاده برسمنانی در خطبهٔ نماز عید قربان ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ با تبریک این عید بزرگ مسلمانان اظهار کرد: تسلیم ولی‌خدا بودن از ویژگی‌های حضرت اسماعیل (ع) بوده است و بسیاری از آداب و سننی که حضرت اسماعیل (ع) و ابراهیم (ع) در مکه بنا نهادند، برای همهٔ مسلمانان درس و عبرت شده است.

وی به فرارسیدن عید سعید غدیر خم اشاره کرد و گفت: واقعهٔ غدیر خم یک واجب شرعی است که باید تبلیغ و ترویج شود.

امام جمعه شهر و بخش امامزاده عبدالله آمل تصریح کرد: غدیر، نه‌تنها یک واقعهٔ تاریخی، که ندایی زنده و جاری در همهٔ زمان‌ها و اعصار است. عید قربان، آغاز راهی نورانی برای تبلیغ و ترویج فرهنگ غدیر با هر توان و استطاعت ممکن است.

حسین‌زاده گفت: در تبلیغ و ترویج این فرهنگ آسمانی، نیازی به امکانات بزرگ و زیاد نیست؛ تعارف نقل و نبات و شکلات، یک لبخند، یک دعای خیر، تقدیم یک وعده غذا، یک روایت ساده از غدیر، یا حتی یک پیام محبت‌آمیز به دوستی می‌تواند فروغ این فرهنگ الهی را فروزان‌تر کند؛ جشنی که با کمترین امکانات، ساده‌ترین روش‌ها و کوچک‌ترین کارها، بزرگ‌ترین معانی را به جهان هدیه می‌دهد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: فرهنگِ غدیر، فرهنگِ مردمیِ ایثار و عشق است؛ ریشه در خاکِ ساده‌زیستی و جان‌فشانیِ محبّان و پیروانِ راستین حضرت ابوتراب، مولا امیرالمؤمنین علی(ع) دارد. تبلیغ و ترویجِ این عیدِ حیات‌بخش را، از همین عید قربان، با همان سادگی و خلوصِ ابراهیمی آغاز کنیم.

انتهای خبر/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

شاه ولایت علی است
جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۰
پیوند غدیر و نفی سکولاریسم در گفتمان نبوی
پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۴:۱۳
غدیر، محور اسلام ناب
پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
پیشرفت ۹۱ درصدی بیمارستان ۳۴۱ تختخوابی ساری
دستانی که عشق را می‌دوزند
پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۲
دسترنج بی‌سرانجام
يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۰