تاریخ انتشاردوشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۶
کد مطلب : ۴۹۴۳۲۳
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در واکنش به تهدیدات اخیر آمریکایی‌ها، اعلام کرد که در صورت حمله یا تحمیل جنگ به ایران، با قدرت پاسخ خواهیم داد و منافع و پایگاه‌های آمریکایی در هر نقطه‌ای مورد هدف خواهند بود.
۰
plusresetminus
پاسخ وزیر دفاع به تهدیدات
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بلاغ به نقل از خبرگزاری دانشجو، وزیر دفاع ایران در جریان رونمایی از موشک "قاسم بصیر" به تهدیدات و گستاخی‌های اخیر آمریکایی‌ها واکنش نشان داد و اظهار داشت که در صورت حمله یا تحمیل جنگ به ایران، با قدرت پاسخ خواهد داد.

 وی تأکید کرد: "اگر به ما حمله بشود یا جنگی به ما تحمیل بشود، ما با قدرت پاسخ خواهیم داد و منافع و پایگاه‌های آمریکایی‌ها را هدف قرار خواهیم داد."

وزیر دفاع همچنین تصریح کرد که در این راستا هیچ ملاحظه‌ای نخواهد داشت و هیچ محدودیتی در هدف قرار دادن پایگاه‌های آمریکایی قائل نخواهد بود.

وی افزود: "ما با کشورهای همسایه هیچ‌گونه خصومتی نداریم و برادران ما هستند، اما پایگاه‌های آمریکایی اهداف ما هستند."



انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

انتهای خبر/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

فراخوان مازندران با پرچم ۱۴۵۰۰ شهید
سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۸
پایانی که تاریخ نوشت
سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۲
پهلوی در ترازوی اسناد و خاطرات
يکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۵
مذاکره آری، اما از موضع عزت
شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۰