نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی:

ایران زیر باز زور نمی‌رود

تاریخ انتشاريکشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۰
کد مطلب : ۴۹۴۲۹۳
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی گفت: هر نوع بازرسی از تاسیسات هسته‌ای توسط بازرسانی غیر از بازرسان آژانس امری غیر قانونی است و ایران زیر باز زور نمی‌رود.
۰
plusresetminus
ایران زیر باز زور نمی‌رود
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» به نقل از شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا؛هوشنگ هادیان‌پور با اشاره به اینکه مواضع مقامات کاخ سفید در روزهای اخیر تأییدکنندهٔ بدعهدی و بداخلاقی آمریکایی‌هاست، گفت: از سال ۱۳۳۲ تا به امروز، آمریکا همیشه بی‌صداقتی خود را در حد بی‌نهایت به ملت ایران ثابت کرده است. بی‌صداقتی آمریکا نه‌تنها با ملت ایران، بلکه برای هم‌پیمانانش نیز اثبات شده است.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای این دور از گفت‌وگوها بارها اعلام کردیم که بعید نیست آمریکا باز هم مانند قبل بدعهدی کرده و بازی گفت‌وگوها را مثل برجام خراب کند، ادامه داد: درخواست گفت‌وگو از سوی رئیس‌جمهور آمریکا اعلام شد و آن‌ها خودشان برای این کار پیش‌قدم شدند. ما در روزهای اخیر شاهد اتفاقاتی بودیم که یک‌ بار دیگر نشان داد آمریکا صداقت ندارد و می‌خواهد با تهدید، به خواسته‌های خود برسد.

هادیان‌پور با اشاره به اینکه ایران زیرِ بار زور نمی‌رود و از حق قانونی خود دفاع خواهد کرد، گفت: انرژی هسته‌ایِ صلح‌آمیز، حق ملت ایران است و از این حق قانونی خود در حوزهٔ علوم مختلف از جمله پزشکی و انرژی استفاده خواهد کرد.

نمایندهٔ مردم شازند با اشاره به اینکه غیرممکن است ایران توان غنی‌سازی ۶۰ درصد را به صفر برساند، ادامه داد: ملت ایران در طول این سال‌ها سرمایهٔ سنگینی برای دستیابی به توانمندی هسته‌ای پرداخت کرده است و امکان ندارد از آنچه به‌دست آورده عقب‌نشینی کند.

وی با بیان اینکه ایران عضو NPT است و براساس پروتکل‌های این معاهده، بازرسی از تأسیسات هسته‌ای خود را برای بازرسان آژانس امکان‌پذیر کرده است، تأکید کرد: اینکه آمریکا بخواهد شخصاً برای فعالیت‌های هسته‌ای ایران بازرس تعیین کند، پذیرفتنی نیست.

هادیان‌پور گفت: چگونه ممکن است در شرایطی که ما حتی مذاکرهٔ مستقیم با آمریکا را نپذیرفتیم، به بازرسان آن‌ها اجازهٔ بازدید از تأسیسات هسته‌ای خود را بدهیم؟

نمایندهٔ مردم شازند خاطرنشان کرد: هر نوع بازرسی از تأسیسات هسته‌ای توسط بازرسانی غیر از بازرسان آژانس، امری غیرقانونی است و ایران زیرِ بار زور نمی‌رود.

انتهای خبر/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خوشبو شدن با استغفار
پنجشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۵:۳۴
الگوی ماندگاری بنام «رئیسی مظلوم»
چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۰
صدور ۱۵۰۰ سند مالکیت برای کشاورزان
پنجشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۵
استقرار ۱۲۰۰ ناجی در سواحل مازندران
پنجشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۰
۳ دهه اختلاف بر سر جانمایی «سد کسیلیان»
چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۸