تاریخ انتشارچهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۷
کد مطلب : ۴۹۲۵۸۶
به‌مناسب روز شهدا از خادمان شهدا به‌عنوان افرادی که در حفظ و پاسداری از ارزش‌های انقلاب اسلامی نقش مؤثری دارند در حسینیه سپاه تجلیل شد.
۰
plusresetminus
تجلیل از خادمان راهیان نور در میاندورود
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بلاغ؛ ظهر امروز، ۲۲ اسفند آئین تجلیل از خادمین شهدای شهرستان میاندورود در حسنیه سپاه شهرستان با حضور فرمانده سپاه، فرماندار و دیگر مسئولان ادارات برگزار شده است.
 
مرتضی بابایی فرماندار میاندورود در این مراسم با اشاره به ارزش فرهنگ ایثار و شهادت اظهار کرد: ستاد راهیان نور فقط برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا نیست در واقع برای جلا دادن به فرهنگ ایثار و شهادت و ارزش ها و آرمان های دفاع مقدس است. 
 
وی افزود: کار ارزشمندی است که فرهنگ غنی گذشتگانمان را که در تاریخ معاصر ایران اتفاق و حماسه بزرگی را در دل دفاع مقدس رقم زدند را به آینده سازان مملکت انتقال می‌دهید.
 
مدیون جانفشانی‌ها و خون شهدا هستیم 
 
سیدتقی حسینی فرمانده سپاه میاندورود ضمن گرامیداشت سالروز تاسیس بنیاد شهید و روز شهدا اظهار داشت: ما هر آنچه داریم اگر برای صاحبان این روز هزینه کنیم کم است چرا که همه داشته های مادی و معنویمان مدیون جانفشانی ها و خون شهدا هستیم.
 
وی افزود: در کمال صحت و سلامت و در اتفاق خوب و نیکو، حدود ۲۰۰ نفر از مردم شهید پرور شهرستان به سرزمین نور اعزام شدند.
 
فرمانده سپاه میاندورود از اعزام ۵۰ نفر اعزام اولی خبرداد و گفت: اولویت ما در اعزام راهیان نور امسال اعزام بیش از ۵۰ نفر جوان و نوجوان اعزام اولی بوده که جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در نسل های سوم و چهارم انقلاب به بهترین شکل رقم بخورد و البته استمرار این فرهنگ در نسل اول و دوم هم حائز اهمیت است.
 
به گزارش بلاغ؛ در این مراسم، از خادمان شهدا به عنوان افرادی که در حفظ و پاسداری از ارزش‌های انقلاب اسلامی نقش مؤثری دارند، تجلیل شد.
 
انتهای خبر /
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

مقاومت تا آزادی قدس ادامه دارد
پنجشنبه ۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۳
راهپیمایی روز قدس تجلی اصول دین اسلام است
پنجشنبه ۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۶
نماد مقاومت تا نقش جوانان در بیداری جهانی
پنجشنبه ۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۴