رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تاکید کرد؛

وفاق ملی برای تحقق اهداف پویش «نه به تصادف»

تاریخ انتشارچهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۳
کد مطلب : ۴۹۲۵۸۴
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به شکل‌گیری پویش« نه به تصادف» راه بیفتد، گفت: کاهش تصادف، کاهش مرگ در صحنه تصادف، پیشگیری از معلولیت و تسریع در بازیابی افراد، بخشی از اهداف این پویش است.
۰
plusresetminus
وفاق ملی برای تحقق اهداف پویش «نه به تصادف»
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان پایگاه خبری تحلیلی بلاغ؛ صبح امروز نشست خبری دکتر محمدصادق رضایی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اصحاب رسانه با محوریت پویش «نه به تصادف» در سالن علامه حسن‌زاده آملی برگزار شد.

محمدصادق رضایی در این نشست اظهار کرد: کل موضوع سلامت و آموزش، در کنار مسئله امنیت، اصلی‌ترین وظیفه دولت است.

وی افزود: وزیر بهداشت به موضوع مهمی توجه کرد و مدت‌ها بود که مرگ انسان‌ها را عدد می‌شمردیم اما واقعیت آن است که این عدد، جان انسان است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطرنشان کرد: مرگ انسان، در حوادث جاده‌ای یک بحران محسوب می‌شود و تصادفات،  تبعات و آسیب‌های متعددی را بدنبال خواهد داشت که از دست‌دادن ثروت‌های انسانی یکی از این خسارات است.

این مسئول ادامه داد: لذا پویش «نه به تصادف» به همین منظور راه‌اندازی شد و همه دستگاه‌ها و تمامی افراد در این پویش دخیل هستند.

رضایی بیان کرد: زمانی که سالانه ۲۰ هزار کشته و تعداد زیادی مصدوم در تصادفات داریم که سهم زیادی از هزینه‌های مالی را به خود اختصاص می‌دهد،  طبیعی است که باید با جدیت در این پویش حضور فعال داشته باشیم و باید در کنار آمار مرگ‌ومیر به آمارهای معلولیت و مصدومیت نیز توجه کرد.

وی عنوان کرد: استان مازندران جزو ۱۲ استان حادثه خیز در سوانح رانندگی است و لذا پویش « نه به تصادف» بسیار حایز اهمیت است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران اعلام کرد:  پویش ۴۵ روزه کوتاه مدت « نه به تصادف» از اسفند امسال تا فروردین سال آینده، به منطور کاهش تصادف، کاهش مرگ در صحنه تصادف، پیشگیری از معلولیت و تسریع در بازیابی افراد است که باید آگاهی افراد را به میزانی بالا ببریم که انگیزه افراد را بالا ببریم.

این مسئول ادامه داد: ما در ادامه این پویش، یک برنامه میان مدت یک تا ۲ ساله و یک برنامه بلند مدت ۳ ساله برای کاهش تصادفات در استان داریم.

رضایی تاکید کرد: باید وفاق ملی برای شکل‌گیری یک عزم ملی برای پویش« نه به تصادف» راه بیفتد.

وی اشاره کرد: در مازندران، ۲۶ هزار ماموریت ترافیکی طی سال‌جاری داشتیم که مأموریت‌های شهری بر ماموریت‌های روستایی می‌چربد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: امسال ۵۰۳ فوتی داشتیم که جان خود را در سوانح از دست داده‌اند.

این مسئول ادامه داد: اگر رسانه‌ها به این باور برسند که باید تلاش کنیم تا تعداد مرگ‌ومیر را کاهش دهیم اتقاق مبارکی خواهد افتاد.

رضایی عنوان کرد: بیشترین علت مرگ به دلیل خطای انسانی و بیشترین زمان تصادفات در ساعات ۱۶ الی ۲۰ بوده است و باید بدان توجه کرد.

وی اضافه کرد: ما در مازندران که ۵۰۰ میلیون خودرو تردد می‌کند تنها ۱۱ درصد در جاده سفر می‌کنند و مابقی تردد بین شهری دارند که باید به این مسئله، توجه کرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران، گفت: قطعا کاهش تصادفات، کاهش فوتی و معلولیت و در ادامه کاهش هزینه‌های درمان را در پی خواهد داشت و لذا باید اقدامات پیشگیرانه را در دستور کار قرار داد.

این مسئول مطرح کرد: باید تمامی عوامل موثر در کاهش تصادفات را شناسایی و آن را با جدیت پیگیری کرد تا مرگ‌ومیر در سوانح جاده‌ای، به حداقل برسد.

رضایی اعلام کرد: ما در تلاش هستیم تا با تغییر جانمایی استقرار آمبولانس‌ها، زمان رسیدن آمبولانس به صحنه تصادفات را به پایین‌تر از زمان کنونی در ایام نوروز برسانیم.

انتهای خبر/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

بازاریابی سیاسی یک قلدر
دوشنبه ۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۹
چرا گرگ درنده‌تر و سگ‌هار هارتر نشود
يکشنبه ۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۴
فعالیت ۴۱۰ واحد خدماتی در ایام سفر
يکشنبه ۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۴
توزیع بنزین ۳۰ هزار تومانی صحت ندارد
يکشنبه ۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۳
امام علی (ع) الگوی مبارزه با استکبار است
يکشنبه ۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۴