فرماندار ساری خبر داد؛

صادرات ۱۹ هزار تن نارنگی از ساری

تاریخ انتشارشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۳
کد مطلب : ۴۹۲۴۴۲
فرماندار ساری، با بیان اینکه ۳۱ هزار تن مرکبات از شهرستان ساری صادر شده است از صادرات ۱۸ هزار و ۵۸۰ تن نارنگی در قالب ۹۳۱ محموله از ساری به بازارهای خارجی خبر داد.
۰
plusresetminus
صادرات ۱۹ هزار تن نارنگی از ساری
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بلاغ و به نقل از روابط عمومی فرمانداری ساری، محمدعلی نوبخت فرماندار شهرستان ساری در  بازدید از بازار مرکبات که با حضور  عسگری رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی،  بابایی کارنامی و زمانی نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی برگزار شد؛ با بیان اینکه اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری روستای قاجارخیل، گامی مؤثر در توسعه کشاورزی پایدار است؛ اظهار کرد: اجرای طرح‌های تجهیز و نوسازی اراضی، عاملی مهم در افزایش بهره‌وری کشاورزی است.
 
وی در ادامه در خصوص اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری در روستای قاجارخیل، افزود: این طرح در سطحی به مساحت ۴۲.۵ هکتار اجرا شده که از این میزان، ۳۹.۲ هکتار عملیاتی گردیده است و شامل اجرای عملیات گسترده‌ای در راستای بهبود زیرساخت‌های کشاورزی است.
 
فرماندار شهرستان ساری، همچنین بر اهداف مهم این طرح اشاره کرد و افزود: تجمیع اراضی خرد و یکپارچه‌سازی مزارع، افزایش بهره‌وری منابع آب و کاهش هزینه‌های کارگری، افزایش ضریب کشت و توسعه مکانیزاسیون کشاورزی و ایجاد جاده‌های دسترسی و کانال‌های آبرسانی و زهکش در مزرعه از جمله اهداف این طرح است.
 
نوبخت ضمن درخواست رفع محدودیت‌های صادرات با بیان اینکه ۳۱۰۳۵ تن مرکبات از شهرستان ساری صادر شده است افزود: تاکنون ۱۸,۵۸۰ تن نارنگی از ساری و در قالب ۹۳۱ محموله به بازارهای جهانی صادر شده است.
 
وی در ادامه این بازدید با اشاره به اهمیت احیای آب‌بندان‌های شهرستان، اظهار داشت: ساری دارای ۱۰۵ قطعه آب‌بندان با مجموع مساحت ۳۲۰۰ هکتار است که تاکنون ۱۰۰۰ هکتار از آن، طی سال‌های ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۳، به همت سازمان جهاد کشاورزی و سازمان آب منطقه‌ای احیا و بهسازی شده است.
 
فرماندار شهرستان ساری، در ادامه با بیان اینکه ۱۲ هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری ساری تاکنون تجهیز و نوسازی شده است افزود: در آب‌بندان قاجارخیل نیز عملیات گسترده‌ای جهت مرمت و احیا صورت گرفته است. سطح کل این آب‌بندان ۱۷۶ هکتار بوده که تاکنون ۹۱ هکتار آن اجرا شده و اراضی تحت پوشش آن به ۵۵۰ هکتار می‌رسد.
 
نوبخت با تأکید بر اهمیت تأمین اعتبارات ملی و استانی برای توسعه کشاورزی شهرستان، خواستار توجه ویژه به موارد زیر شد: افزایش سهم شهرستان از محل اعتبارات ملی آب‌بندان‌ها، اجرای کامل طرح‌های تجهیز و نوسازی اراضی میان‌بند و بالادست، لاینینگ کانال‌های آب‌بر و شن‌ریزی جاده‌های بین مزارع، ایجاد ایستگاه‌های پمپاژ برای بهبود مدیریت آب و تخصیص اعتبارات جهت اجرای طرح جامع زهکشی اراضی شالیزاری (۳۶ هزار هکتار از اراضی شهرستان نیازمند زهکشی است و مطالعات ۱۱ هزار هکتار آن انجام شده است).

به گزارش بلاغ؛ در بخش دیگری از این بازدید، اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس از سورتینگ مرکبات در روستای قادیکلا بازدید کرده و در جریان روند تولید، بسته‌بندی و صادرات مرکبات شهرستان قرار گرفتند.
 
در این بازدید، فرماندار شهرستان ساری، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی ضمن بررسی پروژه‌های اجرایی در حوزه کشاورزی و آب، بر ضرورت تأمین اعتبارات لازم، تسهیل صادرات و حل مشکلات کشاورزان و دامداران تأکید کردند. تصمیمات اخذشده در این بازدید می‌تواند تأثیر بسزایی در بهبود وضعیت کشاورزی شهرستان و افزایش بهره‌وری تولیدات کشاورزی و دامی داشته باشد.

انتهای خبر/ 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

بازاریابی سیاسی یک قلدر
دوشنبه ۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۹
چرا گرگ درنده‌تر و سگ‌هار هارتر نشود
يکشنبه ۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۴
فعالیت ۴۱۰ واحد خدماتی در ایام سفر
يکشنبه ۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۴
توزیع بنزین ۳۰ هزار تومانی صحت ندارد
يکشنبه ۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۳
امام علی (ع) الگوی مبارزه با استکبار است
يکشنبه ۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۴