تاریخ انتشارشنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۱
کد مطلب : ۴۹۱۳۰۸
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: ۱۵۰ نماد مرتبط با دفاع مقدس و شهدای شاخص در چارچوب برنامه هفتم توسعه ثبت ملی می‌شود.
۰
plusresetminus
۱۵۰ نماد دفاع مقدس ثبت ملی می‌شود
به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی بلاغ؛ سیدرضا صالحی‌امیری در جریان برنامه کاری آخرین روز از سفر خود و همراهانش به استان مازندران از پروژه‌ نیمه‌تمام پارک موزه دفاع مقدس ساری نیز دیدن کرد.

وی در این بازدید که با همراهی استاندار، دو نماینده مجلس و جمعی از مدیران ملی و استانی همراه بود با حضور بر سر مزار شهدای گمنام پارک موزه دفاع مقدس ساری  به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در این بازدید، بر اهمیت توسعه گردشگری مرتبط با دفاع مقدس تأکید کرد و گفت: اقدامات ارزنده‌ای در موزه دفاع مقدس ساری انجام شده است و این مجموعه می‌تواند به یکی از مقاصد مهم گردشگری مرتبط با دفاع مقدس تبدیل شود.

صالحی امیری عنوان کرد: تداوم این تلاش‌ها ضروری است، چراکه هدف نهایی آن، آشنایی نسل جوان با هویت تاریخی و دینی خود خواهد بود.

وزیر گردشگری با اشاره به فداکاری‌های شهدا در دوران دفاع مقدس افزود: امنیت امروز ما مدیون خون‌های پاکی است که در راه دفاع از انقلاب و کیان این سرزمین بر زمین ریخته شد.

انتهای خبر/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

تأثیرات جنین بر روابط زوجین
شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۲
چشم انتظار بهار حقیقی
جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۶