تاریخ انتشارپنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۳
کد مطلب : ۴۹۱۲۵۳
براساس آمار چک های مبادله ای در آذرماه امسال بیش از ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار فقره چک در سامانه چکاوک مبادله شد که ۹۰.۶ درصد از آن وصول شده است.
۰
plusresetminus
۹۰.۶ درصد چک ها در آذرماه وصول شد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بلاغ به نقل از ایرنا، بیش از ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار فقره چک به ارزشی بالغ بر ۷۳۰۳ هزار میلیارد ریال آذرماه امسال در سامانه چکاوک مبادله شد که از این میزان، بیش از ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار فقره به ارزش ۶۲۸۴ هزار میلیارد ریال وصول شده است.

براساس اطلاعات سامانه انتقال تصویر چک (چکاوک) طی آذر ماه سال جاری، نسبت تعداد چک های وصولی به مبادله‌ای، ۹۰.۶ درصد و نسبت مبلغ چک‌های وصولی به مبادله‌ای ۸۶ درصد است.

نسبت تعداد چک های وصولی به مبادله ای در آبان ماه سال جاری، ۹۰.۹ درصد و نسبت مبلغ چک های وصولی به مبادله ای ۸۶ درصد بود.

همچنین میزان مبادلات چک در آذر ماه نسبت به ماه قبل از نظر تعداد، ۱۲.۲ درصد و از نظر مبلغ، ۶.۲ درصد کاهش را نشان می دهد.

بیشترین نسبت تعداد چک های وصولی به مبادله‌ای در استان های گیلان، قم و کرمان بوده است. از لحاظ ارزشی نیز بیشترین نسبت چک های وصولی به مبادله‌ای در استان های زنجان و گیلان، البرز، فارس و مرکزی بوده است.


انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

انتهای خبر/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

تأثیرات جنین بر روابط زوجین
شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۲
چشم انتظار بهار حقیقی
جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۶