مدیر ارتباطات منطقه شمال شرکت ایرانسل:

مازندران پایلوت اقتصاد دیجیتال شود

تاریخ انتشارپنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۹
کد مطلب : ۴۹۰۵۷۸
مدیر ارتباطات منطقه شمال شرکت ایرانسل گفت: شرکت ایرانسل حاضر است مازندران را به‌عنوان استانِ پایلوتِ اقتصاد دیجیتال گردشگری معرفی کند.
۰
plusresetminus
مازندران پایلوت اقتصاد دیجیتال شود
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ» محمدنقی نوبخت در دهمین جلسه شورای اداری کلاردشت که ظهر امروز در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: گردشگری در مازندران با توجه به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها بسیار حائز اهمیت است بنابراین می‌تواند استانی با ظرفیت اقتصاد دیجیتال گردشگری باشد.

وی تصریح کرد: شرکت ایرانسل بدليل اهميت ويژه جاده عباس‌آباد به کلاردشت دو تا احداث دكل كه هزينه اجرايی هر دكل تقريبا ۶۰ ميليارد ريال خواهد بود.

مدیر ارتباط منطقه شمال شرکت ایرانسل ادامه داد: همچنین برای شهرستان کلاردشت نیز ٧ دكل شركت ايرانسل سرمايه گذاري ميكند كه در جلسه مصوب شود. نوبخت خاطرنشان کرد: شهرستان چالوس و نوشهر هم جز الويت سرمايه گذاری محسوب می‌شود كه ٩ پروژه اجرايی اين دو شهرستان تا پايان سال است.

نوبخت خاطر نشان كرد: پیگیری مستمر در خصوص مصوبات مطرح شده که شرکت ایرانسل اعلام می‌کند تا با كمک و پشتيبانی نماينده عالی دولت در شهرستان و دادستانی و مسئولين شهري تا حصول نتیجه و انجام آن ادامه خواهد داشت.

مدیر ارتباط منطقه شمال شرکت ایرانسل گفت: آمادگی افتتاح و بهره‌برداری با حضور مسئولين كشوری و استانی را دارد .

نوبخت در پایان عنوان داشت: اقتصاد گردشگری بحث روز برای توسعه مازندران است که شرکت ایرانسل نیز توجه ویژه‌ای به اقتصاد دیجیتال که جز تحقق برنامه هفتم بوده، دارد.

انتهای خبر/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

طلای سیاه؛ فاجعه زیست محیطی بی‌پایان
سه شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۶
قطع سالانه ۱۵ میلیارد درخت در جهان
يکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۹
مازندران در محاصره طاعون سیاه
يکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۷