معاون صنایع عمومی وزارت صمت:

صادرات کفش ۳۲ درصد افزایش یافت

تاریخ انتشارپنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۵:۳۰
کد مطلب : ۴۹۰۵۴۹
معاون صنایع عمومی وزارت صمت، از رشد ۳۲ درصدی ارزش صادرات کفش طی هشت ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، خبر داد.
۰
plusresetminus
صادرات کفش ۳۲ درصد افزایش یافت
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بلاغ؛ «ابراهیم شیخ» در حاشیه برگزاری بزرگ‌ترین نمایشگاه صنعت کغفش ایران از افزایش ۳۲ درصدی ارزش صادرات کفش در هشت ماهه امسال نسبت به سال گذشته خبر داد و افزود: در این مدت ۱۶۰ میلیون جفت کفش در کشور تولید شده است. 
وی افزود: در هشت ماهه ابتدائی سال گذشته انواع کفش ماشینی به ارزش ۵۸ میلیون دلار به کشورهای مختلف صادر شده که این رقم در هشت ماهه امسال به ۷۸ میلیون دلار رسیده و رشد ۳۲ درصدی ارزش صادرات کفش را رقم زده است.
معاون صنایع عمومی وزارت صمت، ضمن اشاره به فعالیت ۸۳۳۷ واحد تولیدی کفش در کشور، اظهار کرد: طی هشت ماهه سال گذشته ۱۵۸ میلیون و ۵۰۰ هزار جفت کفش در کشور تولید شده که این تعداد در هشت ماهه امسال به ۱۶۰ میلیون جفت افزایش یافته است.
شیخ، ظرفیت اسمی تولید کفش در کشور را ۳۰۰ میلیون جفت اعلام کرد و افزود: صنعت کفش کشور از ظرفیت بسیار زیادی برخوردار است و وزارت صمت آمادگی دارد حجم صادرات این محصول را به یک میلیون دلار در سال برساند.
وی افزود: ۱۱۵ هزار نفر به صورت مستقیم در صنعت کفش فعالیت دارند که از این تعداد ۳۵ هزار نفر در واحدهای صنعتی و ۸۰ هزار نفر در واحدهای صنفی فعال هستند.
کلنگ‌زنی برای ساخت هنرستان کفش
همچنین «عبدالحسین خسروپناه» دبیر شورای عالی فرهنگ عمومی نیز ضمن اشاره به سیر تحولی صنعت کفش با نقش‌آفرینی انجمن کفش ماشینی استان قم، اظهار کرد: در گذشته زمان‌هایی بود که این نمایشگاه، صرفاً نمایشگاه کفش بود اما انجمن کفش ماشینی قم، با نگاه حکمرانی کشور، نمایشگاه صنایع تولید کفش را راه‌اندازی کرد. همچنین در گام سوم، واحدهای دانش بنیان حوزه کفش شناسایی شد و ۳۰۰ موضوعی که به آن‌ها پرداخته نشده بود، دنبال شد.

وی کلنگ‌زنی هنرستان کفش و توسعه رشته تحصیلی کفش در آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای را گام مؤثری دیگری در رشد و تعالی صنعت کفش ماشینی اعلام کرد و شناسایی و رفع موانع تولیدکنندگان صنعت کفش را خواستار شد و تصریح کرد: شناسایی و رفع موانع تولید به دست دولت است. یکی از موانع تولیدکنندگان، تهیه مواد اولیه است. پیشنهاد ما تاسیس پارک علم و فناوری کفش است که با کمک دانشگاه‌ها، مواد اولیه مورد نیاز، در داخل کشور تولید شود. تولیدکنندگان سرمایه کشور هستند و امیدواریم که وزارت امور اقتصادی و دارایی در موضوعاتی نظیر ارز، صادرات و امور گمرکی، از این سرمایه‌ها حمایت کند.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

طلای سیاه؛ فاجعه زیست محیطی بی‌پایان
سه شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۶
قطع سالانه ۱۵ میلیارد درخت در جهان
يکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۹
مازندران در محاصره طاعون سیاه
يکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۷