تردد خودروها بلای جان پُل تاریخی ۳۰۰ ساله؛

بخشی از پل تاریخی بابل فروریخت

تاریخ انتشاريکشنبه ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۸
کد مطلب : ۴۹۰۴۵۲
عبور و مرور ماشین بر روی پل محمدحسن خان بابل سبب فروریختن بخشی از این پل تاریخی در بابل شد.
۰
plusresetminus
بخشی از پل تاریخی بابل فروریخت
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بلاغ در شهرستان بابل، در اسفند ۱۳۹۴ با ساخت پل جدید پس از سال‌ها این پل تاریخی محمدحسن خان بابل از زیر ترافیک شهری مرخص شد و این باعث خوشحالی میراث‌دوستان در این شهرستان شد اما این خوشحال دوام چندانی پیدا نکرد.

تردد روزانه صدها دستگاه خودروی سنگین از زیرگذر این پل و برخورد سقف این خودروهای سنگین به طاق‌ها و دیواره آبراه در چند سال اخیر باعث خطر ریزش این اثر تاریخی را افزایش داده و امروز هم باعث ریزش بخشی از این پل تاریخی در شهرستان بابل شد.
 
این پل در تاریخ ۲۲ اردیبهشت ۱۳۵۶ با شمارهٔ ثبت ۱۴۱۴ به عنوان یکی از آثار ملی ایران ثبت شد و با ثبت نامش در فهرست آثار ملی به شماره ۱۴۱۴ به سن بازنشستگی رسید.

اما علت نبود پل جایگزین مناسب زیر بار ترافیک باقی ماند بعد از ساخته شدن پل دوم وسوم در سال‌های اخیر به عنوان یکی از میراث‌های فرهنگی گردشگری شهرستان محسوب می‌شد.

در سال‌های اخیر با عبور غیرقانونی خودروهای سنگین از زیر پل تاریخی محمدحسن خان بابل باعث ضربه زدن به چشمه طاق‌ها و زخمی کردن آن شد.

در حال حاضر تردد ماشین‌های سنگین در آن موجب تخریب بخشی از این بنای تاریخی شد و با تماس‌ تلفنی خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بلاغ با مسئولان میراث فرهنگی شهرستان بابل ضمن تایید این خبر، گفت: منع تردد خودروها سنگین باید در دستور کار متولیان دیگر قرار بگیرد و امید داریم که در آینده نزدیک این اتفاق رقم بخورد تاریخی دیگر شاهد چنین اتفاقاتی در مورد این پل نباشیم.

انتهای خبر/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

طلای سیاه؛ فاجعه زیست محیطی بی‌پایان
سه شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۶
قطع سالانه ۱۵ میلیارد درخت در جهان
يکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۹
مازندران در محاصره طاعون سیاه
يکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۷