سرپرست شرکت گاز استان مازندران عنوان کرد:

آرایش زمستانی برای تامین آرامش در فصل سرد

تاریخ انتشارشنبه ۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۶
کد مطلب : ۴۸۹۱۳۶
سرپرست شرکت گاز استان مازندران گفت: بازسازی و مقاوم سازی شبکه و تأسیسات گازرسانی در دستور کار اقدامات تکمیلی قرار دارد.
۰
plusresetminus
آرایش زمستانی برای تامین آرامش در فصل سرد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بلاغ، هژبر جوادی بعد از ظهر امروز در جمع کارکنان اداره گاز آمل اظهار کرد: برقراری پایدار جریان گاز در سال گذشته نتیجه ایجاد زیرساخت‌های لازم و تلاش شبانه‌روزی بوده که به‌طور مستمر با پایش و اقدام‌های اصلاحی و پیشگیرانه آسایش و رفاه را برای هم‌استانی‌ها به ارمغان می‌آورد که کمال تشکر قدردانی را دارم.
 
وی با اشاره به اینکه طرح‌ها و پروژه‌های زیرساختی، منوط به تأمین منابع مالی است و یکی از اجزای مطلوب مصادیق آن توجه به وصول مطالبات است، ادامه افزود: کارکنان ادارات گازرسانی، اهتمام ویژه‌‌ای به تحقق وصول مطالبات داشته باشند.
 
سرپرست شرکت گاز مازندران با اشاره به بازدید و حفاظت از تاسیسات گازرسانی و ایمن‌سازی آن در مقابل حوادث غیرمترقبه و همچنین کنترل‌های دقیق کلیه تأسیسات گاز موجود در منطقه، افزود: بازسازی و مقاوم سازی شبکه و تأسیسات گازرسانی در دستور کار اقدامات تکمیلی قرار دارد.

انتهای خبر/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خرماکلا؛ روستای خاطره و وداع
سه شنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۳
جهاد اجتماعی سپاه برای درمان زخم‌های پنهان
سه شنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۱
۱۱۰ زائر آملی به مرقد امام خمینی (ره) اعزام شدند
دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۲
مدیریت شهید رئیسی در میدان معنا پیدا کرد
دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۵
بحران جمعیتی مازندران و مسئولانی که در خوابند!
سه شنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۰
اورژانس مازندران نونوار شد
شنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۱