تاریخ انتشارجمعه ۱۵ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۹
کد مطلب : ۴۸۷۱۵۲
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی رای خود را به صندوق سیار ۱۱۰ مستقر در حسینیه امام خمینی(ره) انداختند.
۰
plusresetminus
رهبر انقلاب رأی خود را به صندوق انداختند
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بلاغ، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی امروز جمعه پانزدهم تیرماه  ۱۴۰۳ در اولین دقایق آغاز رأی‌گیری، در دور دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند و رای خود را به  صندوق سیار ۱۱۰ مستقر در حسینیه امام خمینی(ره) انداختند.

رهبر انقلاب پس از انداختن رای خود در صندوق ۱۱۰، روز انتخابات را یک روز خوب و روز فعال شدن مردم برای یک امر مهم سیاسی دانستند و گفتند: ان‌شاءالله مردم عزیزمان با همت بیشتر در مرحله دوم و حضور در پای صندوق‌های رأی و انتخاب بهترین، کار را در این مرحله تمام می‌کنند تا فردا شنبه رئیس جمهورمان را داشته باشیم.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به برخی گزارش‌ها مبنی بر افزایش شوق و علاقه مردم در این مرحله از انتخابات ریاست جمهوری افزودند: اگر این‌گونه باشد خرسند کننده است و امیدواریم خداوند متعال ملت را موفق و کشور را آباد کند و همه کسانی را که در این مسیر زحمت می‌کشند مشمول لطف و رحمت خود قرار دهد.

انتهای خبر/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

اعتیاد، مالیخولیای منافع ملی
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۵:۵۸
موانع اساسی برای تحقق صلح جهانی!
سه شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۴:۰۵