تاریخ انتشارسه شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶
کد مطلب : ۴۸۶۷۷۰
بسترهای مناسب و الگوسازی‌های درست و مردم‌پایه با اتکا بر جوانان مومن و انقلابی در مسیر تحقق شعار سال اجرا می‌شود.
۰
plusresetminus
ارائه الگوسازی مردم‌پایه در مناطق محروم مازندران
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بلاغ، بسترهای مناسب و الگوسازی‌های درست و مردم‌پایه با اتکا بر جوانان مومن و انقلابی در مسیر تحقق شعار امسال همچنان توسط قرارگاه محرومیت‌زدایی پیشرفت و آبادانی سپاه کربلا در سطح مناطق محروم استان ادامه دارد.

مسئول کارگروه پیشگیری، بهداشت و سلامت قرارگاه محرومیت‌زدایی پیشرفت و آبادانی سپاه کربلا در حاشیه بازید از روستاهای محروم استان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بلاغ گفت: کاری الگویی و هدفمند را آغاز کردیم و شاهد تلفیق تجربه و عمل بودیم و اکنون نیز در حال بسط دادن این کار ارزشمند در سایر روستاهای مناطق محروم استان‌ هستیم.

اسماعیل صادقی کیادهی در ادامه افزود: ایجاد مجموعه ای از‌گیاهان دارویی به صورت هدفمند با روش کاشت، نظارت بر روند کاشت، آموزش ها و ارزیابی داده های میدانی، برداشت و آموزش های این زمینه و در نهایت بازاررسانی این‌محصول تماما با توانمندی های فردی کشاورزان جوان و پیشرو در یک‌روستا توسط این‌قرارگاه در حال انجام‌ است.

وی بیان کرد: سِیر صعودی این شیوه کار برای الگوسازی جوانان مستعد دریافت این خدمت در روستاهای مناطق محروم در برخی از روستاهای محروم استان آغاز شده است و در ادامه نیز این بسترسازی های میدانی در سایر روستاهای مناطق محروم استان‌ انجام خواهد شد.
مسئول کارگروه پیشگیری، بهداشت و سلامت قرارگاه محرومیت‌زدایی پیشرفت و آبادانی سپاه کربلا برگزاری کلاس‌های آموزش سم‌شناسی برای باغداران‌ و زارعان را نیز که با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران در حال اجراست را یکی دیگر از اهداف برنامه‌های این‌کارگروه در روستاها برشمرد و اظهار کرد: استان مازندران و به ویژه مناطق بالادست استان‌ مستعد کشت‌های الگویی گیاهان دارویی با هدف تضمین‌بازارهای فروش مناسب است و ما می‌توانیم با استفاده از همه ظرفیت‌های موجود دستگاه‌های مرتبط و نهادهای حمایتی گام بسترهای مناسب و الگوسازی‌های درست و مردم‌پایه با اتکا بر جوانان مومن و انقلابی در مسیر تحقق شعار سال ۱۴۰۳ همچنان توسط قرارگاه محرومیت‌زدایی پیشرفت و آبادانی سپاه کربلا در سطح مناطق محروم استان ادامه دارد.

امامی مسئول‌ کارگروه اشتغال و اقتصاد روستایی قرارگاه محرومیت‌زدایی پیشرفت و آبادانی سپاه کربلا نیز گفت: یک کار تمیز و الگویی هدفمند و با تجربه مثبت را آغاز کردیم و شاهد تلفیق تجربه و عمل بودیم و اکنون نیز در حال بسط دادن این کار ارزشمند در سایر روستاهای مناطق محروم استان‌ هستیم.

وی افزود: ایجاد مجموعه‌ای از‌ گیاهان دارویی به صورت هدفمند با روش کاشت، نظارت بر روند کاشت، آموزش‌ها و ارزیابی داده‌های میدانی، برداشت و آموزش‌های این زمینه و در نهایت بازاررسانی این‌ محصول تماما با توانمندی‌های فردی کشاورزان جوان و پیشرو در یک‌ روستا توسط این‌ قرارگاه در حال انجام‌ است.
 
انتهای خبر/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

اعتیاد، مالیخولیای منافع ملی
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۵:۵۸
موانع اساسی برای تحقق صلح جهانی!
سه شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۴:۰۵