دادستان عمومی و انقلاب آمل از اجرای احکام قلع و قمع ۹ واحد بنای غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.
۰
محمد طالبی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بلاغ، با اشاره با احکام قلع و قمع ۹ بنای غیرمجاز، گفت: تغییر بیرویه کاربری اراضی کشاورزی یکی از چالشهای مهم در استان مازندران و شهرستان آمل است.
وی تغییر کاربری اراضی را یکی از مشکلات این سالها در مازندران و آمل خواند و اظهار کرد: بخش عمدهای از اراضی باغی و زراعی را از چرخه تولید خارج میکند و در همین راستا برخورد قاطعانه با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و کشاورزی مورد تأکید رئیس کل دادگستری استان قرار دارد.
دادستان عمومی و انقلاب آمل تصریح کرد: با ورود دادستانی ۹ واحد ویلایی غیرمجاز در روستای سائیجمحله آمل که خارج از محدوده قانونی طرح هادی مصوب روستا بود با صدور احکام قطعی، قلع و قمع شد.
وی ادامه داد: مالک ویلاها مطابق ماده سه قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها محکوم به پرداخت جریمه نقدی و قلع و قمع شدند که این احکام توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آمل اجرا شد و هزار و ۵۰۰ متر زمین نیز آزادسازی شد.
با توجه به اهمیت موضوع، علاوه بر عوامل اجرایی، دادستان شهرستان، بخشدار مرکزی آمل، فرمانده نیروی انتظامی شهرستان، رئیس پلیس امنیت اطلاعات، مدیر، معاون و حراست جهاد کشاورزی شهرستان نیز در محل حضور داشتند.