به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بلاغ به از ایرنا، پاکرو اظهار داشت: در نیروی زمینی ارتش یگانهایی به نام تیپهای راهبردی، مانند تیپ ۶۵ نوهد نیروهای ویژه هوابرد نیروی زمینی وجود دارند که ماموریت این یگانها این است که در عمق خاک دشمن عملیات انجام دهند و با پیروزی به پایگاه خود بازگردند.
وی افزود: امروز، شکل و ساختار فضای مجازی به نحوی شبیه به تیپهای راهبردی شده است که قادر به ایجاد تأثیرات راهبردی در عمق جبهههای دشمن هستند و در حوزه اذهان و جنگ شناختی نیز می توانند موفق واقع شوند و دستاوردهای ويژه ای داشته باشد.
رئیس اداره فضای مجازی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه در ارتش جمهوری اسلامی به دنبال این هستیم که بتوانیم سرمایه هایمان را با استعدادهای تولید محتوا و کنش گری در فضای مجازی شناسایی و سازمان دهی کنیم، تصریح کرد: این سازماندهی در حال حاضر در جریان است و ما به دنبال تکمیل ظرفیتهای آن هستیم تا یک ساختار رزمی قوی، مبتنی بر استعداد و امکانات فضای مجازی، برای ارتش فراهم آوریم.
وی ادامه داد: امروز، جمع کثیری از خانوادهها و کارکنان ارتش در سرتاسر کشور در معرض آسیبها و تهدیدات فضای مجازی قرار دارند. آنها مهارتها و توانمندیهایی دارند که باید از این ظرفیتها بهرهمند شویم و از این طریق مطالبات فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی را تامین کنیم.
سرهنگ پاکرو با تأکید بر اینکه ما نگاهمان به فضای مجازی در ارتش، صرفاً نگاه تهدید محور نیست، گفت: تهدیدها را احصاء میکنیم و با آنها مقابله مینماییم، ولی اولویت ما استفاده از فرصتها برای شناخت فضای مجازی است تا بتوانیم از این ظرفیت بهرهمند شویم.
وی با اشاره به اینکه پیام انقلاب و اسلام ما این است که ارزشها، استعدادها و توانمندیهای ارتش جمهوری اسلامی را به جامعه معرفی نماییم، عنوان کرد: امیدواریم اصحاب رسانه هم در این موضوع دست ما را بگیرند. ارتش، ارتش شخص نیست؛ بلکه ارتش این ملت است. ارتشی که در کنار ملت و خادم ملت بوده و هرجا که تنگنا و سختی برای نظام بوده در کنار مردم قرار گرفته است.
وی بیان کرد: افرادی که اصحاب رسانه هستند و رسانه را در اختیار دارند و در قالب اطلاعرسانی شناسایی میشوند، میتوانند همراه ما در رزم باشند تا به عنوان رزمندهای در کنار ارتش جمهوری اسلامی قرار بگیرند و پیام اقتدار ملت بزرگ ایران را به خوبی به جهانیان منتقل نمایند.
رئیس اداره فضای مجازی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، درباره تدابیر و اقدامات این اداره در مواجهه با تهدیدات فضای مجازی اظهار کرد: نکته مهمی که در حوزه سازماندهی وجود دارد، این است که باید قادر به لشکرسازی و شبکهسازی باشیم. ما به این جنگ به عنوان جنگ شبکهای نگاه میکنیم، در جنگ شبکه ای یا جنگ های اجتماعی این جامعه است که وارد جنگ می شود و ابزار جنگی را در اختیار دارد. یکی از اولویتهای مهم ما در این زمینه، شناسایی افراد موثر است که بتوانند در این حوزه ما را یاری کنند.
وی در ادامه عنوان کرد: مهارت ها و توانمندی های که ما از عصر انکار، رسانه و شبکه های اجتماعی می دانیم این است که امروزه رسانهها و شبکههای اجتماعی به عنوان حقیقتی در قالب فضای رسانهای و در هرم سواد رسانهای از تأثیرگذاری تجهیزات و جنگ شناختی حرف میزنند. ما توانمندیها و مهارتهای افرادی که در این زمینه حضور دارند را تشخیص میدهیم.
سرهنگ پاکرو با تأکید بر اینکه ما نمیخواهیم فضای مجازی را به عنوان یک خط موازی با ارتش در نظر بگیریم، گفت: در اداره فضای مجازی، اتصال و ارتباط ویژهای با افراد فعال فراهم کردهایم تا حضورمان را به حضوری عملیاتی در این فضا تبدیل کنیم. این اتصال و حضور ما امکانی را فراهم میکند که در مواجهه با تهدیدات، به دقت و بهرهوری اقدامات لازم را انجام دهیم.