تاریخ انتشارسه شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۰
کد مطلب : ۴۷۸۶۱۴
احسان حدادی ملی‌پوش پرتاب دیسک ایران از دنیای ورزش خداحافظی کرد.
۰
plusresetminus
احسان حدادی از دنیای قهرمانی خداحافظی کرد
به گزارش بلاغ به نقل از خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، مسابقه پرتاب دیسک بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو برگزار شد و حسین رسولی و احسان حدادی دو ملی‌پوش کشورمان صاحب مدال‌های طلا و نقره شدند.
در پایان این رقابت، احسان حدادی در حالی که به شدت اشک می‌ریخت و گریه می‌کرد، کفش‌هایش را از پا درآورد و به طور رسمی از دنیای ورزش قهرمانی خداحافظی کرد.

حدادی امروز پنجمین مدال خود را در بازی‌های آسیایی به دست آورد. او پیش از این نقره، ۴ بار در این مسابقات مدال طلا را کسب کرده بود.
احسان حدادی , بازی‌های آسیایی , احسان حدادی , بازی‌های آسیایی , احسان حدادی , بازی‌های آسیایی , احسان حدادی , بازی‌های آسیایی ,



بلاغ: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

انتهای پیام/​​​​​​​
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

لزوم جلوگیری از اجحاف به حقوق‌بگیران
پنجشنبه ۹ آذر ۱۴۰۲ - ۰۰:۱۴
تمسخر، جلوه استکبار درونی
چهارشنبه ۸ آذر ۱۴۰۲ - ۰۰:۱۵