تاریخ انتشارسه شنبه ۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۱
کد مطلب : ۴۶۶۴۳۸
نماینده مردم آمل در مجلس، گفت: در تیرماه سال جاری برنج کاران محصول خود را برداشت کردند اما پس از گذشت حدود ۵ ماه از آن تاریخ حدود ۸۰ درصد از محصول برنج کاران در کارخانه‌های شالی کوبی باقی مانده ولی در دانشگاه‌ها و مراکز دولتی برنج خارجی پخت می‌شود.
۳
plusresetminus
۸۰ درصد برنج کشاورزان در کارخانه‌های شالیکوبی باقی مانده است/مصرف برنج خارجی در مراکز دولتی!
به گزارش بلاغ، رضا حاجی پور در جمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ابتدا سخنم با آمریکایی‌ها، غربی‌ها و منافقین داخلی و خارجی است، تمامی نقشه خود را اجرا کردند و 8 سال جنگ را برما تحمل کردند، ابر بحران ترین محاصره اقتصادی قرن را بر این کشور وارد کردید و هیچ غلطی نیز نکردید و بدانید در آینده نیز هیچ غلطی نخواهید کرد.

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی خطاب به رئیس جمهور، دولت مردان، وزرای جهاد کشاورزی و صمت، گفت: در تیرماه سال جاری برنج کاران محصول خود را برداشت کردند اما پس از گذشت حدود 5 ماه از آن تاریخ حدود 80 درصد از محصول برنج کاران در کارخانه‌های شالی کوبی باقی مانده ولی در دانشگاه‌ها و مراکز دولتی برنج خارجی پخت می‌شود. مقام معظم رهبری در خصوص حمایت از محصولات داخلی بیاناتی را داشتند مگر برنج ایرانی محصول داخلی نیست.

وی، ادامه داد: چرا بایستی کشاورزان ما اینگونه مورد بی مهری و بی احترامی قرار بگیرند؛ 5 ماه از برداشت برنج و کشت مرحله اول و دوم گذشته است. امروز مرکبات و سردرختی‌ها باقی مانده اند و کسی نیست که این محصولات را خریداری کند. کیوی کاران نمی‌دانند چه کاری باید انجام دهند و چگونه باید محصولات را به فروش برسانند.

حاجی پور خطاب به رئیس جمهور، عنوان کرد: قول دادید که 6 ماهه مشکل پسماند کشور را برطرف می‌کنید، نزدیک به یک سال از سفر شما گذشته اما هیچگونه اتفاقی برای پسماند آمل رخ نداده است.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با خطاب قرار دادن وزیر نیرو، گفت: در سال 54 سد لار برای کشاورزان احداث و با افزایش جمعیت تهران آب این سد به تهران انتقال داده شد. در همان سال مجلس اعلام کرد که بایستی در پایین دست سد لار سد جدیدی احداث گردد. امروز حدود 13 سال از آغاز عملیات اجرایی سد هراز گذشته اما تنها حدود 40 درصد از آن اجرا شده و مجددا تصمیم دیگری اتخاذ شده و در حال حفر تونل دیگری هستید. چرا مجددا بودجه ای در راستای حفر تونل از منطقه کلات به پایین دست سد لار برای انتقال آب چشمه‌های پایین دست سد لار که برای کشاورزان هستند اختصاص داده اید؟ مگر تشویق کشاورزان و برنج‌کاران اینگونه است؟!

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس خطاب به وزیر کشور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، ادامه داد: محیط بانان تهرانی در منطقه پلور چه کاری انجام می‌دهند؟ چندین بار برای شما نامه نوشتم و با رئیس جمهور و معاون اول وی مکاتبه کرده ام اما هنوز محیط بانان تهرانی در منطقه پلور هستند اما هیچ سندی در خصوص اینکه آنجا پارک ملی است وجود ندارد. چرا بایستی محیط بانان تهرانی در منطقه پلور باشند؟ کی بایستی این مشکل برطرف شود؟

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی، اضافه کرد: علی‌رغم منویات مقام معظم رهبری در راستای حمایت از تولیدات داخلی، اکنون 80 درصد برنج کشاورزان در کارخانه‌های شالی کوبی باقی مانده و این مشکل با دست رئیس جمهور حل می‌شود، بایستی دولتمردان و وزرا به مسئولین دستور دهند تا در درون کارخانه‌های شالی کوبی خرید کنند به جای اینکه برنج های خارجی در مراکز دولتی توزیع شود. کی قصد دارید تصمیم بگیرید ؟ اکنون مجددا فصل کشاورزی آغاز شده است.

وی، گفت: بازنشستگان را دریابیم، کسانی که در حوزه آموزش و پرورش سالیان و سال زحمت کشیده‌اند سردرگم هستند و هیچ تصمیمی برای آنها گرفته نشد. کمیسیون کار خود را انجام می‌دهد و رتبه بندی معلمان به صورت نیم بندی اجرا می‌شود. چه زمانی باید در خصوص حق التدریسی‌ها، پیش دبستانی‌ها، برون سپاری‌ها، نهضتی‌ها و غیر انتفاعی ها تصمیم‌گیری کنید. حداقل کنار یکدیگر در کمسیسیون بنشینیم و تصمیم درستی برای عزیزانی که 15 سال در مدارس زحمت کشیده‌اند تصمیم بگیریم.

پایان پیام/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

feedback
United Kingdom
وقتی قیمت رو میبرین بالا ..تمام برنج کاری مکانیزه .انجام میشه دو مرتبه کشت میکنین ..همین میشه .الان هم توی انبار مجبوریم کلی قرص های برنج .که همون سیانور ه بریزین تا حشره نزاره..وقتی تقلب میکنین .قاطی میکنین .تازه قانع نمیشید ..حسرت برنج ایرانی تودل مردم گذاشتین ..
feedback
Iran, Islamic Republic of
با عرض سلام خدمت اون شخصی که میگه کشاورزی مکانیزه شده و حرف های که در مورد کشاورز می نویسه آقا داداش عمو کشاورز برنج هیچ وقت قاطی نمیکنه اونی که از کشاورز داخله کارخونه میخره با برنج پرمحصول مخلوط می کنه و به مردم میده اگر هم انجام بده گردن خودشه نه کشاورز تا پای کسی تا بالاتر از زانو داخل گل واسه زمین شالی نرفته نمیتونه کشاورز درک کنه .در مورد قرص برنج هم نگهداری واسه بعد عید این کار رو انجام میدن فصل گرم تو خورد برنج هم اصلا نمیره چون سطح برنج کریستالی فقط بوی قرص حشرات از بین می بره .عاقل باش
feedback
Iran, Islamic Republic of
یک کیلو گوشت واسه سه نفر می خرین کیلویی 180تا250هزار تومان گران نیست برنج یک کیلو زیر صد هزار تومان گرونه ......واقعا کنه
feedback
United Kingdom
مردم برنج هندی می‌خرن.وقتی برنج ایرانی سه برابر بشه مردم قدرت خرید ندارن .خارجی می‌خرن.. تمام دنیا برنج هندی پاکستانی میخورن ..پس خیلی خوبه .ولی بازهم خیلیها همین برنج خارجی نمیتونن بخرن ..حتی هزارتومن ارزون نکردین .۱۱۰ تومن ۱۲۰ تومن فروختین .بقیه مونده
feedback
Iran, Islamic Republic of
دهقان
آقای حاجی پور عزیز، نبود یک مدیر آگاه در بخش کشاورزی همین بلا رو سر کشاورزان میاره.بیشتر از این دیگه از شما و همکاران تون در مجلس انتظاری نمیره.
feedback
Iran, Islamic Republic of
البرز
خوب درست میگه چیزی که دست مشتری میرسه بالای 100 هزار تومنه بعد میگی بزور بیاید بخرید.. شما اقایون مشکلتون رو با خودتون حل کنید نه با مردم. وگرنه نه کشاورز و نه خریدار راضی هستن .تنها دلال که پشتش به بی نظارتی خوشحاله.
feedback
Iran, Islamic Republic of
من در پاسخ دوست عزیزی که نظر داده مبنی براینکه برنج را کیلویی۱۱۰ هزار تومان فروختید.کدام برنج کار برنج را به این قیمت فروخته....تازه کشت برنج چه هزینه های سرسام آوری دارد...تمام نهاده های کشت برنج از سوی دولت دو تا سه برابر شده.یک کیلو برنج که غذای ۵ نفر است وکیفت بسیار بالای داره قیمت ۸۰.تا ۹۰ هزار تومان گران است....چی تو این مملکت گران نشده که فقط برنج گران شده؟!دولت نمیخواد از تولید برنج حمایت کنه.داره از کشاورزان هندی وپاکستان حمایت میکنه واین جای تاسف داره سال آینده تولید برنج به نصف کاهش می یابد
feedback
Iran, Islamic Republic of
ناشناس
خوب بلایی که سر کشاورزان آوردید و تمام ارز را صرف خرید محصول خارجی میکنید که در داخل فراونه. اگر کشاورزی را حمایت نکنید چند سال بعد چوبش را می خورید.
feedback
Iran, Islamic Republic of
عنایت
فصل بهار که از راه می رسد، کشاورزان برنج کار شمال کشور، برای شروعی دوباره خود را آماده می‌کنند. چرخه ای که به امتداد طول عمر کشاورزان همیشه وجود داشته است. آنها ابتدا باید زمین کشاورزی را با کار سخت و طاقت فرسا، برای انجام نشاکاری آماده کنند، بعد از آن باید به فکر تامین کارگر برای انجام نشا باشند، که البته در سال‌های گذشته با ورود ماشین آلات نشاگر، بخشی از این دغدغه کشاورزان برنج کار حل شده است، ولی تا اینجا ابتدای راه تولید محصول برنج می باشد، بعد از نشاکاری، باید کشاورز به طور مداوم در کنار کشت خود بماند و مانند یک نهال نوپا از آن نگهداری کند تا حدوداً بعد از ۳ الی ۴ ماه خوشه‌های طلایی برنج به بار نشیند.

اصل ماجرا بعد از برداشت برنج اتفاق می‌افتد، زمانی که کشاورز برای فروش دسترنج خود اقدام می کند. درست در همین زمان قیمت برنج رو به کاهش می‌رود و کشاورز چون ناچار می‌باشد برای تامین هزینه‌های که در جهت تولید برنج متقبل شده است، برنج خود را برخلاف میل باطنی به قیمت کمتر بفروشد. اگر بخواهیم راهکاری برای این مشکل پیدا کنیم، به صورتی که هم بر مصرف‌کننده داخلی فشار وارد نشود و هم کشاورز سودی از این کشت ببرد، باید صادرات برنج در زمان برداشت انجام شود. صادارات برنج در زمان برداشت تنها راه‌حل برای کنار رفتن خستگی از تن کشاورزان برنج کار می‌باشد.
feedback
United Kingdom
با سلام
برنج شمال از لحاظ کیفیت و عطر عالی هستش ، یک کشاورز حدود ۹ ماه داخل زمین کشاورزی زحمت میکشه که بهترین برنج رو برداشت کنه ، اونوقت وقتی مسئولان برنج هندی ، برنج پاکستانی، برنج تایلندی درست زمانی که کشاورز این همه زحمت کشیده تا محصولش به فروش برسونه آقایون زحمت میکشن برنج خارجی وارو میکنن، برنج خارجی خیلی ارزونه ولی هزارتا عوارض و بیماری پشت این ارزونی با خودش داره
۱۹۵ هزار فعال صنفی مازندران در خطر محرومیت
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۰
بهار نارنج، ظرفیتی که فدای نام و نشان شد
سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۲
حجاب نماد سلامت و توازن
شنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۴