شرکت مادرتخصصی برق حرارتی اعلام کرد

بومی‌‌سازی ۶۹۵ هزار قطعه تحریمی در صنعت نیروگاهی

تاریخ انتشارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - ۰۶:۵۷
کد مطلب : ۴۶۵۸۳۲
بر اساس اطلاعات معاونت راهبری شرکت مادرتخصصی برق حرارتی، ۶۹۵ هزار قطعه تحریمی در فرآیند بومی‌‌سازی توسط صنایع داخلی کشور ساخته شد.  
۰
plusresetminus
بومی‌‌سازی ۶۹۵ هزار قطعه تحریمی در صنعت نیروگاهی

به گزارش بلاغ، بر اساس اطلاعات رسیده از معاونت راهبری شرکت مادرتخصصی برق حرارتی، در سال ۱۴۰۰ تعداد ۳۰۵ هزار قطعه به مبلغ ۳۱۷ میلیارد تومان در فرآیند تعمیرات نیروگاهی مورد استفاده قرار گرفته است.

از سوی دیگر، 695 هزار و 336 قطعه تحریمی برای تکمیل فرآیند تعمیرات از جمله، پره‌های توربین‌های گازی، روتور توربین بخار، سیستم کنترل توربین گازی، تجهیزات ابزار دقیق و سایر تجهیزات بومی‌‌سازی شده است. 
همچنین در سال ۱۴۰۱ برای تکمیل تعمیرات نیروگاهی تا پیش از آغاز فصل گرم،۱۵۰ هزار قطعه به مبلغ ۲۰۸ میلیارد تومان با شناسایى ظرفیت‌های تخصصى داخل کشور توسط برق حرارتى از طریق شرکتهاى دانش‌بنیان و کارگاه‌هاى تخصصى ساخته و در نیروگاه‌ها استفاده می‌شود.
تعمیرات نیروگاهی یکی از ارکان مهم تامین برق پایدار در سال ۱۴۰۰ بود و سبب شد شاخص آماده به کار نیروگاه‌های کشور به عدد ۹۸ درصد و سه درصد بیشتر متوسط جهانی برسد.
گفتنی است، چند روز پیش محمد اسلامی؛ رئیس ‌سازمان انرژی اتمی درباره بومی‌سازی ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای تاکید کرد: افزون بر اینکه امروز ظرفیت‌‌سازی برای طراحی و ساخت رآکتور‌ها را با یک نگاه متفاوت در مقیاس‌های مختلف آغاز کردیم، بومی کردن صنعت نیروگاهی را هم هدف قرار دادیم و با گسترش خودمان در سطح و عمق درصدد هستیم تا صنعت برق هسته‌ای کشور را در صنعت کشور تولید کنیم و به یک قطب سازنده نیروگاه‌های هسته‌ای در دنیا تبدیل شویم.
او با بیان اینکه قطعا این کار را با ساز و کار‌هایی که برای تأمین مالی تعریف کردیم و با بازدهی خیلی خوبی که نیروگاه‌های هسته‌ای دارد انجام خواهیم داد، افزود: سند جامع راهبردی سازمان انرژی اتمی برای افق بیست ساله در 20 فروردین امسال توسط رئیس‌جمهور رونمایی شد و ما با در دست داشتن این سند و با نگاه به‌کارگیری تمامی ظرفیت‌های داخلی، حرکت در جهت تحقق این سند را آغاز کردیم.
رئیس ‌سازمان انرژی اتمی افزود: در این سند چهار محور اصلی پیش‌بینی شده است که توسعه استفاده از انرژی هسته‌ای برای تولید برق یکی از محور‌های مهم این سند به شمار می‌رود. 
اسلامی ادامه داد: اعتقاد داریم به اینکه انرژی و برق هسته‌ای پاک‌ترین و پایدارترین نوع انرژی است. بنابراین یکی از اهداف این سند شروع سرمایه‌گذاری و احداث 10 هزار مگاوات برق جدید است. در حال حاضر یک‌هزار مگاوات در دست بهره‌برداری داریم و دو هزار مگاوات در دست احداث داریم.
وی با بیان اینکه کشور باید در ارتباط با دستیابی به تجهیزات باید خودکفا شود، افزود: هر چند خرید این اقلام و تجهیزات به دلیل مزاحمت‌های شدیدی که سر راه هسته‌ای شدن کشور وجود داشته میسر نیست اما ما نباید خود را در مسیر لجستیکی قرار دهیم بلکه انتخاب ما باید بهره‌گیری از ظرفیت داخلی و طراحی مهندسی باشد و باید شرایطی فراهم کنیم تا تولیدات در داخل کشور انجام شود.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

مردم  و حق اعتراض
جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
قرآن، برای تنها تلاوت یا عمل؟
پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
پرستاران سر دو راهی خانه‌نشینی و تغییر شغل
سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۳
آنچه خوبان همه دارند تو یک‌جا داری
يکشنبه ۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۷
وعده صادق، ضربه پشیمان‌کننده و پیشگیرانه
شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۴