تاریخ انتشارچهارشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۹
کد مطلب : ۴۵۱۰۵۲
این روزها از گوشه و کنار زمزمه گرانی نان به گوش می‌رسد! حواس‌تان هست، گرانی قوت اصلی خانوارهای ایرانی یعنی کوچک شدن سفره غالب مردم به ویژه کارگران؛ گویی همین اول سالی، سفره مردم باز قرار است آب برود!
۰
plusresetminus
زمزمه‌های گرانی نان به گوش می‌رسد/آیا سفره‌ها کوچک‌تر می‌شود؟
به گزارش بلاغ، این روزها از گوشه و کنار زمزمه گرانی نان به گوش می‌رسد! حواس‌تان هست، گرانی قوت اصلی خانوارهای ایرانی یعنی کوچک شدن سفره غالب مردم به ویژه کارگران.

این روزها فضای مجازی پر شده است از اظهار نظر مسئولان صنفی نان کشور که دم از گرانی نان می‌زنند و همین اول سالی، سفره مردم باز قرار است آب برود!

از سویی دیگر، طی روز جاری شورای قیمت‌گذاری محصولات اساسی کشاورزی با تعیین نرخ جدید 5 هزار تومانی گندم یعنی دو برابر سال گذشته به نحوی مهر تایید خود را پای این زمزمه‌ها نشاند.

گرانی گندم و گرانی نان یک حساب، دو دو تا چهار تا است؛ چرا که گرانی گندم یعنی گرانی آرد و گرانی آرد یعنی گرانی نان و این یعنی سفره‌ها قرار است امسال کوچک‌تر  شود.

علی اصغر محمودی صاحبی در گفت‌وگو با خبرنگار ما در خصوص برخی زمزمه‌ها در خصوص گرانی نان و اینکه آیا این موضوع در مازندران هم ممکن الوقوع است یا خیر، گفت:  بله، امکان افزایش قیمت نان در مازندران نیز همچون سایر نقاط کشور وجود دارد.

وی افزود: ما نرخ پیشنهادی و آنالیز وضعیت فعلی خبازی‌ها را ارسال کردیم و باید ببینیم چه تصمیمی اخذ می‌شود.

رئیس اتحادیه خبازان مرکز مازندران، خاطرنشان کرد: ما در خصوص انواع نان قیمت‌های متفاوتی را پیشنهاد دادیم که به طور مثال برای نان بربری با وزن 450 گرم، نرخ 1500 تومانی را پیشنهاد دادیم که بنظر می‌رسد در صورت موافقت برای افزایش قیمت نان، قیمت نان بربری به 1250 تومان برسد.

محمودی صاحبی تصریح کرد: مهم‌ترین مشکل حال حاضر خبازان مرکز استان، کیفیت آرد و همچنین حمل و نقل آرد است و امیدواریم این مشکلات در آینده‌ای نزدیک مرتفع شود.

وی تاکید کرد: البته یکی دیگر از مشکلات اساسی خبازان، توقف ارائه تسهیلات کم بهره و حمایتی برای صنعتی شدن و به روز شدن خبازی‌های سنتی به خبازی‌های مدرن است که امیدورایم توجه و حمایت‌ها برای تحقق این مسئله طی سال جاری به گونه‌ای تغییر یابد که شاهد تغییر وضعیت خبازی‌های سنتی استان به خبازی‌های به روز شود.

رئیس اتحادیه خبازان مرکز مازندران، متذکر شد: بی شک تبدیل وضعیت خبازی‌های سنتی به صنعتی نقش بسزایی در افزایش کیفیت نان خواهد داشت.

گفتنی است بیش از 4 هزار و 300 خبازی در استان مازندران و بیش از 700 خبازی در مرکز استان مشغول فعالیت هستند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

قرآن، برای تنها تلاوت یا عمل؟
پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
فقـر و غنــا در اسلام
چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۰
پرستاران سر دو راهی خانه‌نشینی و تغییر شغل
سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۳
آنچه خوبان همه دارند تو یک‌جا داری
يکشنبه ۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۷
وعده صادق، ضربه پشیمان‌کننده و پیشگیرانه
شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۴