تاریخ انتشاردوشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۰:۵۰
کد مطلب : ۴۵۰۹۳۴
وزیر امور خارجه با انتشار پستی با لحنی طلبکارانه، نسبت به اظهارات خود در فایل صوتی اخیر عذرخواهی کرد.
۰
plusresetminus
عذرخواهی طلبکارانه ظریف / چرا وزیر خارجه حاضر نیست ‌اشتباه خود را بپذیرد؟!

به گزارش بلاغ، محمدجواد ظریف در حساب شخصی خود در صفحات اجتماعی نوشت: یک هفته‌ای است که در پی پخش برداشت و تحلیل تلخ این دانشجوی روابط خارجی از یک برهه تاریخی-آن هم صرفا برای انتقال صادقانه تجربیات به مسئولین آینده و بدون هیچ‌گونه قصدی برای انتشار وسیع و یا حتی محدود آن-احساسات پاک عاشقان شهید والامقام سردار سپهبد قاسم سلیمانی و خانواده آن شهید و بخصوص شیر دخترش زینب خانم -که برایم همچون فرزندان خودم عزیز است-جریحه‌دار شده است. برخی هم تلاش کرده‌اند از این شرایط ناگوار وسیله‌ای برای برهم زدن همدلی میان آحاد مردم دلاور این مرز و بوم و یا ابزاری برای اهداف کوتاه سیاسی بسازند.

ظریف در ادامه نوشت:از همه بزرگوارانی که در این روزها -با علم به عشق و همراهی دیرینم با شهید سلیمانی- با حمایت و روشنگری‌های خود بنده را مرهون لطفشان قرار داده‌اند سپاسگزارم.

وی تاکید کرد: لازم است تأکید کنم که عرایض بنده -که هیچ ادعایی جز صداقت بر قطعیت‌ آن ندارم- ذره‌ای از عظمت شهید سلیمانی و نقش بی‌بدیل او در بازآفرینی امنیت ایران، منطقه و جهان نمی‌کاهد. ولی اگر می‌دانستم جمله‌ای از آن عرایض انتشار عمومی پیدا می‌کند، حتما همچون گذشته آن را بر زبان نمی‌آوردم. نه برای اینکه مردم را محرم نمی‌دانم، بلکه از آن جهت که در جهان به هم پیوسته کنونی که انتخاب مخاطب را ناممکن ساخته و در آشفته‌بازار سیاست، اغیار را محرم نمی‌شمارم.

همه را بخشیدم!
وزیر خارجه در ادامه تصریح کرد: در سحرگاه ضربت خوردن شاه مردان و به هنگام اعمال شب قدر، همه کسانی که به باور خودم به من تهمت و افترا زده ‌بودند را بخشیدم. امیدوارم مردم بزرگوار ایران و همه عاشقان سردار و به ویژه خانواده بزرگوار سلیمانی عزیز نیز بنده را ببخشایند.

عذرخواهی طلبکارانه
متاسفانه آقای ظریف در این متن، به‌جای عذرخواهی از افکارعمومی و تلاش برای جبران ‌اشتباهات خود، با لحنی طلبکارانه، تاکید کرده که همه کسانی که به وی تهمت و افترا زده‌اند را بخشیده است!
ظریف در روزهای گذشته نیز در اولین واکنش پس از انتشار فایل صوتی، اظهارات خود در فایل صوتی اخیر را «نظر کارشناسی» نامیده است. سؤال اینجاست که از کی تا به حال به دروغ و تحریف و ادعاهای بدون سند، می‌گویند «نظر کارشناسی»؟!
یکی از فعالین رسانه‌ای در واکنش به متن منتشر شده توسط ظریف نوشت: نکته صوت آقای ظریف بیان نظر کارشناسی نیست، بلکه انداختن ‎ناکامی‌های دیپلماسی بر دوش میدان بود. این نگاه ‎خسارت‌بار است و باید اصلاح شود.

حلالیت خواهیِ اجباری!
متن منتشر شده ظریف در واکنش به فایل صوتی و در ادامه متن به اصطلاح عذرخواهی وی، در حقیقت عذر بدتر از گناه است. وزیر امور خارجه در این متن، بدون عذرخواهی از مردم ایران، با طلبکاری، صرفا به ماله‌کشی درباره اقدام تأسف‌برانگیز خود پرداخته است.
یکی از فعالین رسانه‌ای با‌ اشاره به متن به اصطلاح عذرخواهی ظریف نوشت:«و سرانجام، عذرخواهی طلبکارانه ظریف؛ تقدمِ بخشیدنِ مخالفین بر طلب بخشش کردن؛ تقدمِ منتِ حلال کردنِ منتقدین بر حلالیت‌خواهیِ اجباری...».
یکی از فعالین فضای مجازی هم با ‌اشاره به متن منتشر شده توسط ظریف نوشت:«خلاصه بیانیه  ظریف؛ 1) مردم ایران حلالتون کردم که نسبت به اهانت‌های من درباره شهید سلیمانی ناراحت شدین؛2) تمام دروغها و اهانت‌ها و افتراهایی که بیان کردم درست بوده؛3) اگه می‌دونستم لو میرم، نمی‌گفتم».
مهدی فضائلی، فعال رسانه‌ای نیز در توئیتی نوشت:«پست اخیر آقای ظریف از جهت اخلاقی خوب است ولی نگرانی اصلی تحلیل ایشان است. اگر میدان نتوانسته بود گروه‌های تکفیری را مهار کند و آنها به پشت مرزها و یا داخل ایران عزیز رسیده بودند 5+1 حاضر بودند با شما وارد مذاکره بشوند؟ آیا امروز برجامی که همه دستاورد شماست وجود می‌داشت؟».
یک کاربر نیز در توئیتی نوشت:«معمولا کسی که توبه می‌کند اول ‌اشتباهش را می‌پذیرد، بعد از حقوق الناسی که بر ذمه‌اش رفته حلالیت می‌طلبد، سپس تلاش می‌کند گناهش را تکرار نکند.در متن ایشان هیچکدام را ندیدیم و اصرار ظریف بر سخنان ناهنجارش که چندین مورد آن هم تکذیب شد، بی‌فایده و از سر استیصال است».
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

feedback
Iran, Islamic Republic of
merlin
سلام
شما که اینطور با تندی انتقاد میکنید باید تحمل انتقاد از خودتون و داشته باشید وگرنه میشه نقض ازادی بیان که البته اینجا طبیعیه.انتقاد من اینه میتونم بپرسم این کشور دولت داره یا نداره؟ امنیت ملی هم اخه اختیار نداره چرا باید همه سیاستهای داخلی و خارجی و اقتصادی و سپاه بگیره ؟امنیت ملی هم نمیتونه مخالفت کنه عملا سپاه داره مملکت و‌میگردونه و حتی سفرای بعضی کشورها رو اون مشخص میکنه یا مثل وزیر کشور وزیر به دولت تحمیل میکنه ..ایا تا حالا موق بوده؟وضع مملکت و میبینید این نتیجه کار دولت نیست بلکه سیاست سپاهه.اون هم از وضع اطلاعاتش که دانشمند هسته ایش و ترور میکنند و سردارش و در عراق شهید میکنند و ماجراهای دنباله دار سایت نطنز و لو رفتن محرمانه ترین اطلاعات اتمی مثل همون تورقوز ابادی که مسخره میکردند و بازرسان سازمان ملل بقایای مواد رادیو اکتیو و اونجا پیدا کردند و ایران تا الان نتونسته که جوابی بده...سپاهی که روی نیروهای امنیتی خودش هیچ کنترلی نداره .امنیت حساس ترین موضوعات کشور و در اختیار گرفته این میشه که اب بخورند دنیا میفهمه ...معلوم نیست این کشور کی به کیه ؟کی تصمیم‌میگیره ؟یک گروه شبهه نظامی شده همه کاره .پس انتخابات ریاست جمهوریتون چیه؟ وقتی دولت شده مترسک .راحت بگید همه چیز،دست سپاهه تا مردم تکلیفشون و بدونند که چه کسانی باعث رسیدن مملکت به این روز هستند ...اینه همه کارها و تصمیمات و سپاه بگیره و پشت دولت قایم بشه اسمش چیه ؟ اگر نیست پس به یک گروه شبهه نظامی که معلوم نیست کارش نظامیه انتظامیه سیاسیه اقتصادی و فرهنگیه چه؟مشکل قدرت بیش از اندازه به سپاه دادن هستش که تو همه چیز دخالت کنه نه ظریف که وزیر خارجه و قانونی این کشوره
عملیات وعده صادق، آغازی بر یک پایان
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
قرآن و روش‌های تربیتی
چهارشنبه ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
۱۹۵ هزار فعال صنفی مازندران در خطر محرومیت
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۰
بهار نارنج، ظرفیتی که فدای نام و نشان شد
سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۲
حجاب نماد سلامت و توازن
شنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۴