تاریخ انتشارپنجشنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۳
کد مطلب : ۴۵۰۰۴۸
بلاغ نیوز : بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.
۰
plusresetminus
به گزارش بلاغ‌نیوز به نقل از  مهر، مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در جلسه‌ای با معاونین و مدیران حوزه منابع انسانی سازمان تأمین اجتماعی اظهار داشت: سال گذشته افزایش ۵۰ درصدی فوق‌العاده کارکنان تأمین اجتماعی را که در سایر وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها انجام شده بود، پیگیری کردیم و پس از اخذ تأییدیه شورای حقوق و دستمزد این موضوع محقق شد.
سالاری افزود: متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کار بسیار مهم و اثرگذاری بود که سال گذشته در سازمان تأمین اجتماعی از مرداد ۹۹ انجام شد.
وی با اشاره به مصوبه سال گذشته مجلس شورای اسلامی برای واگذاری شرکت‌های دولتی به سازمان تأمین اجتماعی گفت: از محل این مصوبات به جز هپکو که در همان زمان به تأمین اجتماعی واگذار شد، برای دریافت سایر شرکت‌ها پیگیری‌های لازم انجام و در روزهای آخر سال گذشته مبایعه‌نامه امضا شد و در روزهای آینده مبایعه‌نامه را دریافت می‌کنیم.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با تأکید بر اینکه شرکت‌ها و منابعی که به تأمین اجتماعی واگذار می‌شود به عنوان پشتوانه ایفای تعهدات به جامعه تحت پوشش است، افزود: منابع مربوط به متناسب سازی حقوق بازنشستگان هنوز دریافت نشده است و با توجه به فرآیند اجرایی این موضوع در خوش بینانه ترین حالت در ماه‌های آینده بخش اندکی از این منابع را دریافت خواهیم کرد.
سالاری با اشاره به اجرای طرح ۳۰۷۰ برای کاهش ۷۰ درصدی مراجعات مردم به شعب تأمین اجتماعی از طریق ارائه ۳۰ خدمت غیرحضوری، گفت: در این طرح کار خوبی انجام شد و البته نیازمند تکمیل است و در دو ماه آینده اصلاحات مورد نیاز انجام خواهد شد و غیرحضوری شدن کامل این خدمات مورد انتظار است.
وی افزود: طرح نسخه الکترونیک نیز تحول جدی در سازمان تأمین اجتماعی ایجاد کرد و در طول سال گذشته اقدامات مؤثری صورت گرفت. پس از حذف تمدید اعتبار دفترچه‌ها و استفاده از سامانه‌های اعتبارسنجی دفترچه‌ها که از اول خرداد انجام شد؛ در مرحله بعد تقویت زیرساخت‌های در دستور کار قرار گرفت و این طرح قدم به قدم پیشرفت داشت و از اول اسفند صدور دفترچه جدید را متوقف کردیم.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی همکاری سایر نهادها را در موفقیت نسخه الکترونیک بسیار اثرگذار دانست و گفت: در آینده نزدیک برای تکمیل پروژه نسخه الکترونیک پوشش بیمه‌ای را تنها از طریق سامانه نسخه الکترونیک انجام خواهیم داد و اوراق کاغذی به طور کامل حذف می‌شود.






*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.
 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

۱۹۵ هزار فعال صنفی مازندران در خطر محرومیت
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۰
بهار نارنج، ظرفیتی که فدای نام و نشان شد
سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۲
حجاب نماد سلامت و توازن
شنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۴