تاریخ انتشارسه شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۰
کد مطلب : ۴۳۹۶۰۶
کارشناس گندم جهاد کشاورزی مازندران گفت: تمامی بذرهای گندم و جو تولید داخل است که از کشاورزان طرف قرارداد خریداری می‌شود و تمامی این بذور ضدعفونی و با جلبک دریایی غنی‌سازی شده است.
۰
plusresetminus
به گزارش بلاغ به نقل ازاحمد فدایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار  در ساری، سطح کشت ابلاغی گندم کشور به مازندران را ۵۳ هزار و ۸۶۴ هکتار اعلام کرد که با سطح ابلاغی ۵۵ هزار هکتاری استان به شهرستان‌ها با دو درصد افزایش همراه است، اظهار کرد: امسال سطح زیرکشت جو ابلاغی در مازندران ۳۱ هزار هکتار است که تغییری در سطح زیرکشت این محصول در استان نداشتیم.
کارشناس گندم جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه طرح PVS یا همان کشت ارقام مقایسه‌ای، PNT (تغذیه گندم) و PDT (تراکم کشت) از طرح‌های ابلاغی تحقیقاتی گندم به مازندران بوده است، افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال ۱۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شود.
فدایی با اشاره به اینکه امسال گندم با قیمت تضمینی ۴ هزار تومان از کشاورزان خریداری می‌شود، افزود: قیمت بذر گندم آبی ۳ هزار و ۹۰۰ تومان و گندم دیم ۳ هزار و ۷۰۰ تومان اعلام شده است.
وی اضافه کرد: بذر جو آبی ۳ هزار و ۵۰۰ تومان و جو دیم ۳ هزار و ۳۰۰ تومان به کشاورزان تحویل داده می‌شود.
کارشناس گندم جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: برداشت گندم از اوایل خردادماه تا اواسط تیرماه در استان ادامه دارد و برداشت جو از اواخر اردیبهشت ماه آغاز و تا تیرماه ادامه دارد.
فدایی با بیان اینکه تاکنون ۳ هزار و ۵۶۴ تن بذر گندم و ۱۸۰ تن بذر جو در مازندران تولید شد، ادامه داد: در هر هکتار از مزارع استان به طور میانگین ۱۶۰ کیلوگرم بذر گندم در کشت مکانیزه و ۱۶۰ کیلوگرم به صورت سانتریفیوژ برای کشت جو مصرف می‌شود.
وی افزود: تمامی بذرهای گندم و جو از تولید داخل است که از کشاورزان طرف قرارداد خریداری می‌شود و تمامی این بذور ضدعفونی و با جلبک دریایی غنی‌سازی شده است.
کارشناس گندم جهاد کشاورزی مازندران به زمان کشت گندم آبی و دیم در استان مازندران اشاره کرد و افزود: کشت گندم دیم در مناطق کوهستانی و کوهپایه‌ای از ۲۰ مهر تا ۳۰ آبان و گندم آبی در مناطق دشت و جلگه‌ای از ۲۰ آبان تا پایان آذرماه انجام می‌شود.
فدایی اظهار کرد: سال گذشته میزان خرید تضمینی گندم ۶۱ هزار تن در استان بوده است که نسبت به سال قبل از آن ۳۸ درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۳۰۰ هکتار کشت گندم با توزیع ۶۸ تن بذر در مناطق کوهستانی انجام شد که از این میزان سطح زیرکشت، ۱۰۰ هکتار به صورت مکانیزه و ۲۰۰ هکتار به روش سانتریفیوژ انجام شده است.
کارشناس گندم جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: سال گذشته ۲ هزار و ۱۸۷ هکتار از مزارع گندم استان به روش مکانیزه کشت شده است.





بلاغ: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آمریکا مضحکه کارشناسان جهان شد
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰
عملیات وعده صادق، آغازی بر یک پایان
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
۱۹۵ هزار فعال صنفی مازندران در خطر محرومیت
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۰
بهار نارنج، ظرفیتی که فدای نام و نشان شد
سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۲
حجاب نماد سلامت و توازن
شنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۴