تاریخ انتشاريکشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۰۵:۵۱
کد مطلب : ۴۳۹۴۸۳
۰
plusresetminus
تازه‌ترین 3 خبر ویژه امروز یکشنبه 1399/7/27
دوستان خارج‌نشین مُرده ما را ‌ترجیح می‌دهند!
تحلیل‌های توام با تحمیق عناصر فراری برای تحریک دوستان داخلی خود به خود زنی، با اعتراض تند یک عضو گروهک ملی مذهبی مواجه شد.
«احمد - ز» در واکنش به تحلیل‌های کسانی مثل عمار ملکی و علی افشاری که از خارج کشور تحریک به آشوب و رادیکالیسم می‌کنند، نوشت: «من واقعاًً اکراه دارم که بخواهم با دوستانی که سال‌ها با آنها دمخور بوده و از صمیم قلب دوست‌شان دارم، وارد بگو- مگوهای سیاسی شوم، ولی نمی‌دانم آنها روی چه حساب و کتابی به ادامه بگومگوها علاقه زایدالوصفی نشان می‌دهند! به هر حال برای یک‌بار هم شده لازم است با این دوستان سنگ‌هایم را وا بِکنم تا بلکه این ماجرا پایان یابد.
دوستانی مانند علی افشاری و عمار ملکی ظاهراً از وقتی که به خارج از کشور تشریف برده‌اند، امثال مرا نه به‌عنوان انسان‌هایی صاحب عقل و اختیار و فکر، بلکه به منزله جسم یا جسدی می‌نگرند که فقط زندان رفتن و یا مرگش به کار آنها می‌آید تا احتمالاً سوژه مناسبی برای فعالیت‌های مورد علاقه آنان در خارج از کشور شود!
من متأسفانه یا خوشبختانه آن‌قدر سودای نام و شهرت و افتخار ندارم که به منظور و هدفی سوای آنچه به نفعِ سرنوشت کلان کشور می‌دانم، دست به کاری بزنم و یا ماجرایی به پا کنم. به عبارت دیگر، طبق دانش و تحلیل و تجربه سیاسی خودم عمل می‌کنم و از این حیث، آن دوستان را در جایگاهی نمی‌بینم که بخواهند با زخم‌زبان‌های خود، مرا به سمتی خلاف فهم و درک‌ام از شرایط امروز ایران هدایت کنند.
این روزها با افرادی رو‌به‌رو می‌شوم که تحت تأثیر آن دوستان و به تأسی از آنها، حرف دل‌شان این است که ما به تو احترام می‌گذاریم به شرطی که طبق نظر ما بیندیشی و عمل کنی! حرف من هم به آنها این است که احترامت را برای خودت نگهدار و مرا برای همیشه از آن محروم دار!
بر این اساس، اگر دوستان عزیزی مانند علی آقای افشاری و آقا عمار ملکی به واقع هوس انقلاب به سرشان زده است، به‌نظرم شایسته نیست که در ینگه دنیا و یا شمال اروپا بنشینند و از راه دور، دیگران را به انجام آن در داخل کشور تشویق کنند!
من تاکنون این سخن تلخ را به روی آنان نیاورده بودم چون گمان می‌کردم که حتماً خود نیز کم و بیش به آن واقف‌اند و لابد اندازه نگه می‌دارند! اما می‌بینم که اندازه‌ای در کار نیست و قرار است روز به روز بر تیزی کلام‌شان افزوده شود!
در این میان گویا عمار ملکی در آخرین توئیت خود نوشته: «اما یک نکته! زیدآبادی می‌گوید که مواضعش در این سال‌ها نسبت به گذشته تغییری نکرده و همیشه انتقادهایش همین بوده؛ پس اگر او دیگر برای انتقادهایش به زندان نمی‌رود به‌خاطر رادیکالیسم براندازان است که موجب شده انتقادهای او دیگر به چشم نیاید؛ اگر بعد از توافق نظام با آمریکا «چیزی از اپوزیسیون نماند» زید می‌ماند و رأفت دوباره نظام!»
اولاً دست عمار جان درد نکند که با رادیکالیسم خود از دانشگاه تیلبرگ در هلند، اسباب امنیت مرا در داخل کشور فراهم کرده است! ثانیاً آیا طعن و کنایه‌ای که در عبارت «زید می‌ماند» پنهان شده، جز این است که این دوستان بیشتر مرده مرا خوش می‌دارند؟».

خسارت‌های برجام با تحریف تاریخ فراموش نمی‌شود
سخنان تحریف‌آمیز یک دولتمرد ارشد درباره علت صلح امام حسن(ع) با معاویه و عدم اشاره به نقش خیانت‌آلود برخی خواص در این صلح تحمیلی، با واکنش‌های گسترده در فضای مجازی رو به رو شد.
برخی از این انتقادها را می‌خوانید:
- با شنیدن این حرف‌ها پیرامون صلح امام حسن(ع)، ناخودآگاه یاد صحبت‌های دکتر جلیلی افتادم که گفت خطرناک‌تر از تحریم‌های فلج‌کننده، تحلیل‌های فلج‌کننده است!
- شما حق ندارید از این واقعه تحمیل صلح به امام حسن(ع)، بهربرداری سیاسی بکنید. همان‌طور که 7 سال قبل با همین سخنان بی‌اساس، مذاکره با آمریکای زورگو را توجیه کردید و آمریکا و کهنه استعمارگران اروپا را علیه ملت ایران جسورتر ساختید.
- اتفاقات دوران امام حسن مجتبی(ع) به دلیل نبودن تحلیل سیاسی صحیح در بین مردم بود. مردم، تحلیل سیاسی نداشتند. اما در حال حاضر، شما و دوستانتان دچار تحلیل و محاسبات غلط از شرایط کشور و دنیا هستید نه مردم. فضاحت‌کاری خودتان را با تحریف تاریخ توجیه نکنید.
- نکته‌ای که در این سخنان نادیده گرفته شده، اینکه امام حسن(ع) هیچ یار و یاوری نداشتند، به صورتی که فرمانده سپاهشون خائن بود. ولی خاک ایران و رهبرش، هنوز حججی‌ها و سلیمانی‌ها رو داره، و تنهایی نایب امام زمان (عج) هرگز اتفاق نخواهد افتاد. ما اهل کوفه نیستیم.
- تحریفی دیگر! بسیار واضح است که اگر خیانت برخی از یاران و سپاهیان آن حضرت نبود، هرگز با معاویه صلح نمی‌کرد.
- از اول معلوم بود برجام شکست می‌خوره، از همون اول هم معلوم بود قرار نیست این حضرات از شکست درس بگیرن. ایده بعضی از اینها به اسم عقلانیت، ذلت و تسلیم مطلقه. همینه که چه از قیام عاشورا و چه از صلح امام حسن(ع) درس سازش و مذاکره می‌گیرن!
- یکی از خصوصیات لیبرالیسم ایرانی این است که وقتی می‌خواهد به تاریخ اسلام مراجعه کند، رجوعش برای درس گرفتن نیست، برای درس دادن است! این جریان نمی‌خواهد از تکرار فجایعی که خون به دل ائمه اطهار(ع) کرد، جلوگیری کند و خود متذکر شده و به اصحاب تذکر دهد. بلکه دقیقا می‌خواهد همان فاجعه گذشته را بار دیگر رقم بزند و نقشی که برای خود تعریف می‌کند، نقش طلحه بن عبیدالله‌ها و ابوموسی‌ اشعری‌ها و عبیدالله ابن عباس‌ها و‌ اشعث ابن قیس‌ها و شبث بن ربعی‌ها و سعد ابن ابی‌وقاص‌هاست.
- بعد از اینکه چند سال پیش به تحریف عاشورا پرداخت و از عاشورا درس مذاکره گرفت، داستان امام حسن رو هم تحریف کرد و باز هم به کدخدا پالس فرستاد.
- اینکه برخی علما درباره تحریف اخیر ساکتن، جای بسی سؤال هست.
- از سازش برای ما نگویید؛ ما ملت شهادتیم...
- ‏در کربلا فرمانده سپاه حسین(ع) یعنی حضرت عباس(ع) امان‌نامه شمر را رد کرد و تا پای جان پای امامش ایستاد. اما امام حسن(ع) زمانی صلح را پذیرفت که فرمانده سپاهش عبیدالله‌بن عباس، با یک میلیون درهم رشوه، خود را به معاویه فروخت. تاریخ عوض می‌شود وقتی علمدار عباس باشد یا ابن عباس!
- فرماندهان امام حسن خودشون رو به درهم و دینار معاویه فروختن و صلح به امام حسن تحمیل شد. نکنه منظور شما این باشه که...
- همین هفته پیش داشت می‌گفت ما در شرایط جنگ به سر می‌بریم و همه باید این شرایط رو درک کنن. حالا امروز اومده درباره مبانی و مزایای صلح حرف می‌زنه. با خودت چند چندی بزرگوار؟ بالاخره در جنگیم؟ در صلحیم؟ قهریم؟ آشتی‌ایم؟
- چرا از خیانت عبیدالله ابن عباس فرمانده بانفوذ امام چیزی نمی‌گه؟ اگه فرمانده امام حسن(ع) خیانت نمی‌کرد، ایشان مجبور به صلح نمی‌شد.
- نسبت سازش را اولین‌بار معاویه به امام حسن(ع) بست، مظلوم بزرگ همه دوران‌ها، حسن‌بن‌علی(ع) است. کسی که از مذهب سوءاستفاده سیاسی کند، از روحانیت تنها لباسش را دارد. معیشت مردم را برجامی کردند، حالا نوبت برجامی کردن دین مردم رسیده است.
- وقتي از قيام امام حسين درس مذاكره گرفت، ديگر توقعي نيست كه از صلح امام حسن چنین برداشتي كند!
- اكنون که كشور تاوان تبعات سنگین نسخه سازش با شیطان را می‌پردازد، او به‌جای پاسخگویی درباره خسارت محض، ضمن تاریخ را تحریف می‌کند و سوءمدیریت و ناکارآمدی‌اش را به صلح امام حسن تشبیه می‌کند!
- اگر کسی از صلح امام حسن(ع) حرف بزنه، اما از خیانت یارانش حرف نگه، خودش مسئله داره.

پالس‌های غلط موجب تداوم اعتیاد آمریکا به تحریم می‌شود
پالس‌های ضعفی که گاه و بیگاه از داخل مخابره می‌شود، عامل اعتیاد ترامپ به تحریم‌ها و مایه امیدواری او به ادامه این مسیر است.
به نوشته روزنامه جوان، ترامپ در هفته‌های اخیر بارها از اشتیاق ایران به مذاکره با آمریکا سخن گفته و تاکید کرده به محض پیروزی در انتخابات طرف ایرانی فورا با آمریکا وارد مذاکرات جدید خواهد شد.
ترامپ تصور می‌کند که با خروج از برجام و پافشاری روی گزاره «کارزار فشار حداکثری با ابزار تحریم و تهدید» می‌تواند ایران را برای رسیدن به «توافقی دیگر» مجاب کند، چرا که بعد از خروج از برجام ضمن بازگرداندن تحریم‌های هسته‌ای، سطح و گستره سایر تحریم‌های ضد ایرانی را نیز با همین هدف فراخ‌تر کرد.
پافشاری روی گزاره تحریم‌- تهدید از سوی کاخ سفید و دلگرمی نسبت به آن را محمدجواد ظریف در گفت‌وگو با شبکه خبری سی‌ان‌ان شهریورماه سال 97 اینگونه بیان کرد: «من معتقدم بیماری‌ای در ایالات متحده وجود دارد که اسمش اعتیاد به تحریم است».
پرسشی که مطرح می‌شود این است که چرا و بر اساس کدام الگوی رفتاری رئیس جمهور آمریکا درباره تشنگی ایران نسبت به مذاکره و اثرگذاری مناسب تحریم‌ روی تغییر رفتار کشورمان اظهارنظر می‌کند. بدیهی است این دیدگاه می‌تواند حاصل محاسباتی باشد که بر اساس مواضع و کنش‌های رفتاری برخی از تصمیم‌سازان و تصمیم‌گیران داخلی سر و سامان گرفته باشد.
رفتارهای ابهام‌زا و آمیخته با ترس و انفعال «اتاق فکر مذاکره» در برابر نقض برجام به ویژه از زمان روی کار آمدن ترامپ، عدم واکنش مناسب در برابر خروج آمریکا از توافق تشدید اوضاع اقتصادی- معیشتی در داخل که محصول ناکارآمدی دولت است، مقامات کاخ سفید را به این نتیجه رساند که گستره و دامنه تحریم را گسترده‌تر کنند.
«ابراز رضایت از برجام با وجود نقض آن و اعمال تحریم‌های متواتر» چنانچه جای خود را به اعتراض رسمی و موثر نسبت به اعمال تحریم‌هایی مانند «کاتسا»، «آیسا» و «ویزا» می‌داد و یا آنکه دست‌کم اجرای بخش‌‌های مهمی از تعهدات اولویت‌دار برجامی متوقف می‌شد امروز دستگاه محاسبه کاخ سفید،‌ از اشتیاق زائدالوصف طرف ایرانی برای مذاکرات جدید نمی‌گفت.
علاوه بر این، ارائه پالس‌های دوپهلو و بعضا صریح به طرف غربی توسط برخی از سیاستمداران عامل موثری در شکل‌گیری تفکر کاخ سفید است.
تاکید روی کلیدواژه‌هایی مانند «خزانه خالی کشور خالی» توانسته آمریکا را دلگرم کند.
اگرچه پیغام‌هایی زیرمیزی و محرمانه توسط برخی از کانال‌های داخلی به مقامات کاخ سفید دور از ذهن نیست اما تاکید و پافشاری روی ادعای «خزانه خالی»، «اعتراف غلوآمیز نسبت به اثرگذاری تحریم‌ها» و رها کردن اقتصاد- معیشت مردم، خود رساترین پیام به طرف آمریکایی‌ برای امیدوار کردن است.
رهبر انقلاب در سخنرانی اخیر خود نسبت به پیامدهای اظهار ضعف و ناتوانی در برابر غرب هشدار می‌دهند: «بعضی‌ها اسم عقلانیت و عقل را می‌آورند اما منظورشان ترس، انفعال و فرار از مقابل دشمن است در حالی که فرار کردن و ترسیدن، عقلانیت نیست.» مادامی که گفتار، رفتار و مواضع (ذهنیت‌سازی) بسیاری از سیاستمداران داخلی منطبق با منافع ملی ابراز نشود،‌ آمریکایی‌ها از تشدید فشارهای ضد ایرانی دست برنمی‌دارند، اعتیادشان به تحریم تشدید می‌شود و مواضع گستاخانه و هتاکانه‌ای علیه جامعه ایرانی هیچ حد و مرزی را نخواهد شناخت.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

سینمای دفاع مقدس؛ محبوب و مهجور
جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
چرا مجازات ارتداد سنگین است؟
چهارشنبه ۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰